Gość: Albert K IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:12 Czy już na tym forum wszyscy na wszystkich się pogniewali, czy może robicie przymiarkę do zapadnięcia w sen zimowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albert K Re: Do Forum IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 14:22 arwena napisał(a): > ja - niepogniewana - czytam > :)) Jak to dobrze, Gadułko ! Tylko o wymianie płynów to możemy rozmawiać w większej konspiracji (może na forum Białegostoku ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Do Forum IP: 64.124.150.* 11.09.01, 14:28 oj albercik, nieladnie, ja do ciebie z sympatia, a ty tak... czy jestes pewien ze ze mna chcesz konwersowac? na razie mi dobrze w zielonej, a bardziej bezposrednie formy konwersacji preferuje wieczorem :) pozdrawiam mimo wszystko a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert K Re: Do Forum IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:34 Gość portalu: arwena napisał(a): > oj albercik, nieladnie, ja do ciebie z sympatia, a ty tak... > czy jestes pewien ze ze mna chcesz konwersowac? > Wiesz Arwenko, chciałbym i się boję :))) > na razie mi dobrze w zielonej, a bardziej bezposrednie formy konwersacji > preferuje wieczorem > :) Masz na myśli wymianę płynów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Do Forum IP: 64.124.150.* 11.09.01, 16:54 to sie decyduj chlopie :))) konwersacja - to wymiana mysli, idei, pogladow plyny zostawmy limnologom m.in. (przynajmniej w tej chwili) pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś