brunet_wieczorowa_pora 25.07.02, 21:15 Qrde, pisz. Brak mi Twoich, jakże interesujących wątków.Co, mam czytać wypociny jakiegoś tam Borysa? W dodatku uciekiniera z Gorzowa? Blic, litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 22:32 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Blic, litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z litości powiem Ci coś, co może Ci umknęło: Bic w podróży. Daremnie wyglądasz jego tekstów. Blic Merkurego druhem. Nie powinienem się wypowiadać, boś śmieciarz i wandal, katujesz nas spamem. Ale zrobię to, bo mam dobry humor. Adam ma dobry Humer. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:10 ale zemsta za "wypociny". Cenisz się koleś. Chyba za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:14 brunet_wieczorowa_pora napisał: > ale zemsta za "wypociny". Cenisz się koleś. Chyba za wysoko. Jaka zemsta? Powinienem Cię zbyć milczeniem, gdybym się mścił. Przebiegle założyłem na początku, że piszę grafomanie, więc "wypociny" mnie nie biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:16 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > ale zemsta za "wypociny". Cenisz się koleś. Chyba za wysoko. > Jaka zemsta? Powinienem Cię zbyć milczeniem, gdybym się mścił. > Przebiegle założyłem na początku, że piszę grafomanie, więc "wypociny" mnie nie > > biorą. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:18 brunet_wieczorowa_pora napisał: > A co Cię bierze? Ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:19 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > A co Cię bierze? > Ryby. > > Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic, co z Tobą? 25.07.02, 23:24 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Sorry, nie wiedziałem, że z Tobą aż tak źle. W tej chwili i tak wiesz mniej niż jedną piąta. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Wnioskuję o... 26.07.02, 08:44 ... schwytanie Borysa i osadzenie go Krypcie Lutyckiej. (kropka) brunet_wieczorowa_pora napisał: > Co, mam czytać wypociny jakiegoś tam Borysa? W dodatku uciekiniera z Gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wnioskuję o... 26.07.02, 08:47 j24 napisał: > ... schwytanie Borysa i osadzenie go Krypcie Lutyckiej. (kropka) Z dużą ilością chusteczek higienicznych, bo tam przeciągi. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: Wnioskuję o... 26.07.02, 15:35 aborys napisał: > j24 napisał: > > > ... schwytanie Borysa i osadzenie go Krypcie Lutyckiej. (kropka) > Z dużą ilością chusteczek higienicznych, bo tam przeciągi. Dostaniesz pulowerek. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wnioskuję o... 26.07.02, 16:57 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Dostaniesz pulowerek. Byle nie różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: Wnioskuję o... 26.07.02, 23:11 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > Dostaniesz pulowerek. > Byle nie różowy. Dlaczego nie? I co to za wymagania? Ciesz się, że w ogóle coś dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: Wnioskuję o... 26.07.02, 23:12 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > Dostaniesz pulowerek. > Byle nie różowy. Z tego co słyszałem, to ładnie Ci w różowym. Odpowiedz Link Zgłoś