Gość: konsument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:18 jeżlei znalazł ktoś tą listę to proszę o zamieszczenie do niej , z góry dziękuje. Ja nie mogłem tego na podanej stronie znaleźć (może jestem slepy...) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.gorzow.mm.pl 21.06.05, 19:13 Jaki jest efekt działania spec. komisji tzw "Orlen"... wielkie gó..! Paru głupkow spierających się teczki i fotografie... a paliwo? Paliwo dalej jest "blendowane" - słuchając bredzenia w telewizorni chociażby Giertycha i przygłupiego Maciarewicza odnoszę wrażenie, że jedynie zmieni się parasol ochronny z "lewego na prawy" a do naszych samochodów dalej będzie lane paliwo o podejrzanego pochodzenia. W Gorzowie można sobie takie paliwo zatankować na zawarciu tj. na Zielonej w wielkim garażu - wjeżdzasz do środka, przychodzi facecik pyta ile a potem przynosi odpowiedniej pojemności pojemnik z czerwonym płynem, jako gratis dodaje bańkę oleju (by sie nie zatarło) i co tak trudno to wykryć? To jest olej opałowy... .. a Maciarewicz z Giertychem z wypiekami na twarzy piszą nową historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:25 ty obserwator nie podpie..j ludzi na forum bo tobie kiedyś łeb ukręcą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan A Ty,bezradny,nie groź bo za groźby karalne możesz 21.06.05, 20:46 trafić tam gdzie "ludzie" prędzej czy później trafią.Knajak się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugh Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:25 Może ja też ślepy jestem :P www.uokik.gov.pl/download/lista%20hurtowni%202004%20i%202005r.xlsoraz www.uokik.gov.pl/index.php?id=palwyk&lang=0&samSession=c05bfbedaf69544a95bfc95a601b9acd oraz www.uokik.gov.pl/index.php?id=nrpaliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trc Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.05, 08:18 W menu gornym masz link NADZOR RYNKU / PALIWA/ = jestes slepy! www.uokik.gov.pl/index.php?id=nrpaliwa&lang=0&samSession=86c1ebf9b57c54a5afdc591fd9b42332 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Dalej leją trefne paliwo IP: 80.51.113.* 22.06.05, 08:53 tutaj mozna zaciagnąć tą listę , trzeba kliknąć na obrazek po lewej stronie www.bitnotebook.com/strony.html Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 W gazetach winny byc stale adresy lewych CPN-ow 22.06.05, 11:57 Linki sobie do skipu wrzuccie.Trzeba codziennie we wszystkicj miejscowych gazetach podawac adresy trefnych stacji.I po paru tygodniach problemu juz by nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan38 Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.05, 12:20 Słabe kary ,gdyby ukarać choć jedną ze stacji,tak przykładnie,łącznie z zamknięciem,było by inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:26 "...Dalej leją trefne paliwo..." A dlaczego maja nie lać? Jeżeli są chetni do kupowania... W tej szarpaninie chodzi o przejęcie rynku... nasstępna ekipa potrzebuje kasy więc "rozlica" - czyli łapie kontakty - likwiduje spalone metody - unowocześnia dystrybcje i produkcje... Naiwny kto sądzi że ktoś ugotuje kure znaszącą złote jaja - jedynie nastąpi zmiana koguta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Dalej leją trefne paliwo IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.05, 04:00 Co ze stacjami Orlenu i Lotosu? Naciął się ktoś? Skąd bierze paliwo np. Statoil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bob ! IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.05, 04:14 Gość: bob tutaj mozna zaciagnąć tą listę , trzeba kliknąć na obrazek po lewej stronie www.bitnotebook.com/strony.html Ok, ale jakim programem otworzyć ten plik? Odpowiedz Link Zgłoś