brunet_wieczorowa_pora 03.08.02, 13:34 ja "brunet wieczorową porą" melduję, że nie będzie mnie na forum dwa tygodnie. Aż dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystkich druhów-boruchów oraz Hira. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 18:06 Bywaj gównojadzie. Tylko nie dawaj dupy murzynom bo nie będzie nawet w co kopnąć. :] Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 19:45 blic napisał: > Bywaj gównojadzie. Tylko nie dawaj dupy murzynom bo nie będzie nawet w co > kopnąć. :] > > Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 20:46 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Ty pojebusie Oho! Pacjent się zdenerwował. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 20:49 W którymś z wątków pisałeś, że mam u ciebie ignora (zdaje się, że to "do agenta"). Więc jak to jest? I dlaczego wciąż odpisujesz? Bądź konsekwentny, komendancie. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 20:55 Jednak jest konsekwentny, przez 6 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 20:58 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Więc jak to jest? I dlaczego wciąż odpisujesz? Zmieniam wobec ciebie taktykę. Jak dobra wesz biorę przykład z najlepszej gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: komendancie blicu ! 03.08.02, 21:13 to masz przerwę na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś