blic 03.08.02, 19:22 Szykujcie już wątroby. "Ministerstwo Finansów obniżyło o 30 proc. akcyzę na wyroby spirytusowe. Wódka w Polsce stanieje przynajmniej o 20 proc." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 01:18 blic napisał: > Szykujcie już wątroby. > "Ministerstwo Finansów obniżyło o 30 proc. akcyzę na wyroby spirytusowe. > Wódka w Polsce stanieje przynajmniej o 20 proc." > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 01:41 aborys napisał: > No, widzę głos fachowca... kapeczke sie wypilo i to w b.roznych miejscach i rowniez rozmaitych trunkow watroka jak narazie trzyma sie dzielnie i oby tak dalej stukam w klawisze bo o 4-tej na rybki a boje sie zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 01:49 Gość portalu: green napisał(a): > stukam w klawisze bo o 4-tej na rybki A dokąd na one rybki? Bywało, że w ramach sznytu ciągałem ukleje w Lubniewicach i węgorze gdzieśtam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 02:01 aborys napisał: > Gość portalu: green napisał(a): > > > stukam w klawisze bo o 4-tej na rybki > A dokąd na one rybki? > Bywało, że w ramach sznytu ciągałem ukleje w Lubniewicach i węgorze gdzieśtam. ha jednak powiedz mi prosze gdzie jest to gdziestam to napewno pojade wegorze kiedys na kusze w barlinku ganialem b.ekscytujace zajecie a dzis na rybki to do rozanek siedzi tam groby lin Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 02:05 Gość portalu: green napisał(a): > siedzi tam groby lin Lin skurwydeusz. Nie dość, że nie weźmie, to jeszcze ciężko wyjąć... Gdzieśtam było właśnie w Lubniewicach, w ośrodku Stilonu. Zakwasili pęcakiem wodę wokół pomostu, więc sadziłem się od strony Lubniewic i szło. W południe, żeby było śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 02:27 aborys napisał: > Gość portalu: green napisał(a): > > > siedzi tam groby lin > Lin skurwydeusz. Nie dość, że nie weźmie, to jeszcze ciężko wyjąć... > > Gdzieśtam było właśnie w Lubniewicach, w ośrodku Stilonu. Zakwasili pęcakiem > wodę wokół pomostu, więc sadziłem się od strony Lubniewic i szło. > W południe, żeby było śmieszniej. > osrodek stilonu b.piekne miejsce zreszta jak na jezioro to zawsze wolalem jechac do lubniewic dlugie jakos mi nie pasuje jednakze za dobiegniewem jest miejscowosc ktora nazywa sie glusko zadnego osrdka tylko gdzies w lesie stanica harcerska woda czysciutenka ze mozna ja pic drawa w poblizu bierzez ponton i plyniesz a jest kilka fajniutkich spietrzen Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 02:32 Spływ Drawą - znana sprawa. Kajak albo pątą. A ciągałeś amury? Niełatwo. Znajomek, ze stawu przypadkowego, strzelał je ze śrutu, bo na nic nie brały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 02:37 aborys napisał: > Spływ Drawą - znana sprawa. > Kajak albo pątą. > > A ciągałeś amury? > Niełatwo. Znajomek, ze stawu przypadkowego, strzelał je ze śrutu, bo na nic nie > > brały. e a zakarmic wczesniej sliwkami przez kilka dni i cos napewno bedzie jest tylko jedna wada wiecej czasu spedzisz na zrywaniu sliwek niz na rbach Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 02:42 Gość portalu: green napisał(a): > wiecej czasu spedzisz na zrywaniu sliwek niz na rbach Są sklepy. Ale amur raczej w gorzowskiem rzadko się zdarza, tak myślę. Zdziczałe hodowle jakieś, ucieczki przez śluzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 02:55 aborys napisał: > Gość portalu: green napisał(a): > > > wiecej czasu spedzisz na zrywaniu sliwek niz na rbach > Są sklepy. > > Ale amur raczej w gorzowskiem rzadko się zdarza, tak myślę. > Zdziczałe hodowle jakieś, ucieczki przez śluzy... jest jest tylko b. mi przykro teraz to juz w lubuskim sklepy-jak musisz zawiesc tczke sliwek to wole kupic piwelko i pojsc nazbierac jescze zostanie na fajki Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 02:57 Gość portalu: green napisał(a): > jescze zostanie na fajki Fajki bardzo niezdrowe. Rzuć ten zgubny nałóg!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 03:04 aborys napisał: > Gość portalu: green napisał(a): > > > jescze zostanie na fajki > Fajki bardzo niezdrowe. Rzuć ten zgubny nałóg!!!!!! probowalem to juz ze 100x zawsze mi sie udawalo Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: no i staniała 04.08.02, 03:06 Gość portalu: green napisał(a): > probowalem to juz ze 100x zawsze mi sie udawalo Przerzuć się na marihuanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: no i staniała IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 17:54 tak systematycznie jarac maryche nie da rady to doiero czlowiek noze sie wykonczyc 20 skretow dziennie ździebeczko przesada Odpowiedz Link Zgłoś