lebstrefa 10.09.05, 13:01 A ja gdy z mojego snu się zbudzę zaraz wam zdradzę hasło nie pozostanę wredną wszą w brodzie Fidelo Castro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lebstrefa Re: hasło wyborcze 10.09.05, 19:18 Zaczynamy od bardzo słabych Kto kocha Gorzów i okolice głosuje na prawice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: hasło wyborcze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.09.05, 23:24 Hey lebstrefa, Kto demokracje miluje...po prostu glosuje!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: hasło wyborcze IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.05, 12:11 budujcie polskę sielską anielską, razem z platformą obywatelską. ja jednak zostane przy pisie, bo ela bardziej podoba mi się:) a tak poważnie to: ela jest ok! www.rafalska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 13:32 W tym tłoku do koryta obietnic wiele pada zostanie jedynie ta z której poseł jada. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 13:34 Pójdę na wybory... jeżeli ktoś da mi gwarancję że pełne dóbr wory przywioza mi na stancje... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 13:35 Nie głosuj bracie... próżne twe nadzieje... i tak wykiwają cie... toć to sami złodzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 13:42 Na plakatach slogany... złudne obietnice, a my jak barany, leziemy pod stryczek. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 13:43 Pisanie haseł wyborczych to niezła zabawa, potem tylko wystarczy powiedzieć - to był kawał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 15:56 Nie idę... na wybory biorę dzidę i idę w bory... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 15:59 Precz oszusci, precz krętacze!!! Klamstwem wasze hasła i slogany Idźcie lepiej czyścić sracze... I nie liczcie na me peany Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 16:02 Czy lubuskie istnieć będzie ? Czy Bagiński odda kasę? Czy Prezio w kiciu "zasiędzie"? takie sa problemy nasze... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 17:35 Wybory? Wybory!!! Okazja i gratka dla sfory co szuka stołka dla zadka.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 17:43 Wybory? - naduzyte słowo... jakiż mamy wybór? między "głową co kłamie"... a tym "co kłamie głowom"... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: hasło wyborcze 12.09.05, 19:55 O.K. juz koniec... wiem że miały być hasla wyborcze... jednak wyszły mi fraszki... a raczej "farski" wyborcze... bo takimi sa te wybory - miedzy "złodziejem dorwanym" a "łodziejem z nadzejem" na miano złodzieja nie złapanego... czyli kabaret wyborczy... i to mi "storczy"... leje na to... Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: hasło wyborcze 12.09.05, 21:39 e_werty napisał: > O.K. > > juz koniec... wiem że miały być hasla wyborcze... jednak wyszły mi fraszki... a > > raczej "farski" wyborcze... bo takimi sa te wybory - miedzy "złodziejem > dorwanym" a "łodziejem z nadzejem" na miano złodzieja nie złapanego... czyli > kabaret wyborczy... i to mi "storczy"... leje na to... Fraszki były bardzo fajne Chcesz miec fajnie w domu i w pracy głosuj na eseldowskich działaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Niechcąco,synuBERTY, zdradziłeś jakie jest 13.09.05, 23:56 Twoje miasto rodzinne.Częstochowa. (Te rymy...) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty zdradziłeś jakie jest 14.09.05, 08:52 W takim razie sądząc z poziomu dowcipu twoich postów - jestes siódmym dzieckiem sołtysa z Wąchocka.... Odpowiedz Link Zgłoś