martha4 14.09.05, 08:07 Spełnienia marzeń i wielu mądrych interlokutorów na forum życzy Marta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro IP: *.ztpnet.pl 14.09.05, 11:48 Wszystkiego naj.... Ile latek?????:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.05, 13:39 Wszystkiego najlepszego,pozdrowienia dla Twojej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Berni!Zycze Ci tego samego,co sobie ... 14.09.05, 15:58 A sobie,jak wiesz najczesciej zycze dobrze.Twoje posty sa sympatyczne,nawet jak bronisz przegranca.Moze nawet dlatego go bronisz.Nie personifikujesz swoich listow do nas.Trzymasz sie nurtu.I tak trzymaj dalej.Mysle,ze 90 lat Ci wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro 14.09.05, 17:13 Niemozliwe...!!! przeciez Bernard to wirualna postać... i taka winna zostac.... jakie urodziny? te - zawsze generuja smierć... a Bernard wiecznie zywy... choc zza krzaka dupka z niego wiecej niż ćwierć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.09.05, 03:28 Hey martha, Dziekuje Tobie i wszystkim ...nastepnym... To bardzo mile z waszej strony. Pozdrawiam urodzinowatowsko Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro 15.09.05, 07:27 Myślałem, że to podpucha. Które to urodziny? Osiemnaste? :)) Wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Bernard, wszystkiego najlepszego z okazji uro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:49 O, to Benek chyba się niedługo golić zacznie !!! PS. Bernard, Wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Bernard pogody ducha życzę 15.09.05, 08:37 bernardzie pogody ducha życzę żeby w ogrodzie wszystko pięknie rosło żeby Nasz Prezydent miał suckcesy które dają pożytek dla ogółu pozdrawiam cię nasz Bernardzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bernard pogody ducha życzę IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 16.09.05, 03:36 Hey mrowka, epi, gabi...reszta... Dziekuje serdecznie... Oczywiscie gowniarz jestem, he he he he, i chce by tak pozostalo... Nie starajcie sie mnie zmienic! Jak to sie mowi...wiek jest w glowie.... I mnie sie w pilke chce grac...Na jablka chodzic (cudze!) he he he Jestescie bardzo mili i za to wszystkim dziekuje... Moje urodziny to dzisiaj jednak przeszlosc...wiec....... szable w dlon!!! Walka o lepszy Gorzow! Ja was wszystkich wykonczem!!! he he he Pozdrawiam serdecznie i wszystkim zycze... NAJLEPSZEGO!!! Bernard Odpowiedz Link Zgłoś