landy 06.10.05, 20:41 to dobrze, ze obiekt trafil w godne rece miejmy nadzieje, ze nikt nie pokrzyzuje planow wlascicieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyrodnik Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:04 a co z nietoperzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 08:15 A co z ludźmi!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 08:31 Nowa ciekawa inicjatywa się szykuje. Miejmy nadzieję ze knajpka i kafejka będą ciekawe a atmosfera będzie super. Studenci juz się cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 09:26 "...powinien zostać zachowany niepowtarzalny klimat piwnic dawnego browaru...." tzn. - co? Ma tam smierdzieć jak w starych zatęchłych piwnicach? Ciekawe jak ten "klimat" utrzymaja? Pewnie przeniosa klimaty "MBM'u" i "Matnary"... na nic oryginalnego sie nie zapowiada... P.S. Moze jakaś "aferka" się zawiąże? Np. w piwnicach usadowi się opozycja... i bedzie na zabytkowych powielaczach bibułe drukowac? Odpowiedz Link Zgłoś
lenczus29 Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 10:33 Szykuje się niezły klimacik przy amfiteatrze. Lokale w Szczecinie na Wałach Chrobrego są naprawdę super exclusive, jeśli powstanie coś na tamten przykład to będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 11:49 Exclusive generalnie oznacza "dla niewielu". W Gorzowie to byłoby wyjątkowo niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Lochy sprzedane IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.10.05, 05:15 Hey blic, Angielskiego sie uczyles...czy zamierzasz... popzdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny... Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:57 ... no to jak dla mnie... super exclusive u Brata Alberta... Kto w Gorzowie będzie miął kase na to "oprócz czerwonej zarazy"? (może w tych lochach powstanie przytulisko dla bezdomnych byłych parlamnetarzystów?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:43 kasę będzie miał pan prezydent tego dziwnego miasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:53 A Pani prezydent dziwniejszego się wścieknie z zazdrości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:55 PANI PREZYDENT nie jest tak skorumpowana jaj wasz Pan władca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 18:45 ...a czy ja pisałam że jest? ...poprostu się wścieknie... Jedni chcą i potrafią, a inne chcą ale nie potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:49 kto potrafi to potrafi a kto nie potrafi niech nie pieprzy od rzeczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 21:09 Oj, żeby Pani Prezydent wiedziała jak się jej jedno z najwierniejszych pacholąt o niej za murami wypowiada... Będziesz wisiał, bez dwóch zdań :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Lochy sprzedane IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.10.05, 05:16 Hey bezrobotny, produkcja kajdan i lancuchow moze zaczac sie oplacac... he he he! Pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 23:07 No się nudzę... co poradzę, Obserwator szybko wymięka zawsze, ty też masz mnie dość... a ci są twardzi i jak narazie mnie nie zawodzą... a właściwie tylko troszkę... Ale mam zagadkę dla ciebie. Kto powiedział: "my ich tak długo będziemy kochać, aż nas pokochają!"? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 23:29 "...Ja wiem, że polococktowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają. Kingsajz dla każdego!.." A co ciurlac ci się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 23:31 P.S. Chyba "nadszyszkownik"... to rzekl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.05, 07:54 ... wiedziałam, że wiesz... a ten mój mały kundel winnogrodzki wymiękł na Bobie... i dlatego go lubię... bo mogę sobie z nim ciurlać do woli... i wiem, że nic od niego nie złapię, bo to jeszcze takie małe i głupiutkie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:10 mała i głupia to ty Gabi chyba jesteś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:47 "chyba" robi wielką różnicę... a ty pewnie "wysoki do nieba, a głupi jak trzeba" ? PS. Werty... jakby ci się nudziło to powiedz gamoniowi kto to powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 10.10.05, 18:25 A co to? Werty to nie hasło piewrszomajowe... od czep sie... P.S. "Księżniczkę zaś powiedziono przed szeregiem, ale dumna dziewczyna każdemu potrafiła jakąś łatkę przylepić. Ten był za gruby, «beczka» - zawołała. Inny za wysoki, wysoki do nieba, a głupi jak trzeba.” To pewnie o tobie pisali bracia Grimm!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.05, 06:01 Pierwszomajowe to nie... ale o halloween trzeba pomyśleć... Pokaż dynię i nie marudź! PS. Zbierasz znaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 11.10.05, 17:16 "Zbierasz znaczki?" Tylko z toba... albo od Ciebie (zwłaszcza w mlinkowym kolorze...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:45 To poproszę Benia, żeby cię wziął na tym party na kolanka i jakiś ode mnie przekazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:41 ... już wiem, że nie przyjdziesz... w związku z czym zrób sobie znaczek zszywaczem, nożyczkami ... albo tym co masz pod ręką ;P Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lochy sprzedane 10.10.05, 18:26 Lochy sprzedane... a co z wrchlakami? Że nie wpomne o knurach! Aby bez włosnicy te lochy? Wterynarz zbadał? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 18:40 To gdzie o chlebie o wodzie więzić będziemy forumowicza o ksywce zg ? Od inwestora domagam się sali tortur i jakiejś czarnej lady, z białymi szponami, co by zg szybciej i weselej lata mijały. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 19:24 "...się sali tortur i jakiejś czarnej lady..." ani sali tortur ani czarnej lady - Sanepid nie przepuści... a już lada na pewno musi być biała... widać na niej wszelkie paprochy... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 20:33 e_werty napisał: > "...się sali tortur i jakiejś czarnej lady..." > > ani sali tortur ani czarnej lady - Sanepid nie przepuści... > a już lada na pewno musi być biała... widać na niej wszelkie paprochy... E Werty, to miał być wątek rozrywkowy ! W tym wątku nie ma miejsca na ten co nie przepuści, że nazwy jego nie wspomnę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.05, 05:55 Chłopaki, czy jeszcze szukacie tej lady? Może pójdziecie na kompromis i weźmiecie brązową. Nie taki brąz na wysoki połysk jak na przew. Andrzeju, ale raczej stonowany - kawka z dużym mleczkiem. Właśnie wstałam i po pierwszym rzucie okiem w lusterko stwierdziłam, że to takiej lady potrzebujecie. Muszę wam powiedzieć, że fajna jest bo paproszki się jej nie trzymają, ale i to nie ma znaczenia, bo sama się czyści i potrafi się z nich otrzepać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberum Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:14 bo sama się czyści i potrafi się z nich otrzepać... a mnie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.05, 06:49 No wiesz, nie może wszystkich, trzeba robić selekcję. Jedno co mogę ci poradzić to: ustaw się w kolejce i narazie trzep się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basztmeg Re: Lochy sprzedane IP: *.wsei.pl / *.wsei.pl 20.10.05, 10:26 Oby się to bydło w dresach z MBM-u nie przenioslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Lochy sprzedane IP: *.pata.pl 20.10.05, 18:01 raczej innego wyjscia nie ma. albo ambitnie (marne szanse), albo matnara. ludzi, ktorzy nastawieni sa na zysk nie podejrzewam o stworzenie kulturalnego centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś