Dodaj do ulubionych

Lochy sprzedane

06.10.05, 20:41
to dobrze, ze obiekt trafil w godne rece
miejmy nadzieje, ze nikt nie pokrzyzuje planow
wlascicieli
Obserwuj wątek
    • Gość: przyrodnik Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:04
      a co z nietoperzami?
      • Gość: człowiek Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 08:15
        A co z ludźmi!!??
        • Gość: Ragnar Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 08:31
          Nowa ciekawa inicjatywa się szykuje.
          Miejmy nadzieję ze knajpka i kafejka będą ciekawe a atmosfera będzie super.
          Studenci juz się cieszą.
    • e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 09:26
      "...powinien zostać zachowany niepowtarzalny klimat piwnic dawnego browaru...."

tzn. - co? Ma tam smierdzieć jak w starych zatęchłych piwnicach? Ciekawe jak
      ten "klimat" utrzymaja?
      Pewnie przeniosa klimaty "MBM'u" i "Matnary"... na nic oryginalnego sie nie
      zapowiada...

P.S.
      Moze jakaś "aferka" się zawiąże? Np. w piwnicach usadowi się opozycja... i
      bedzie na zabytkowych powielaczach bibułe drukowac?
    • lenczus29 Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 10:33
      Szykuje się niezły klimacik przy amfiteatrze. Lokale w Szczecinie na Wałach
      Chrobrego są naprawdę super exclusive, jeśli powstanie coś na tamten przykład to
      będzie super.
      • blic Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 11:49
        Exclusive generalnie oznacza "dla niewielu".
        W Gorzowie to byłoby wyjątkowo niewielu.
        • Gość: Bernard Re: Lochy sprzedane IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.10.05, 05:15
          Hey blic,
          Angielskiego sie uczyles...czy zamierzasz...
          popzdrawiam i do zobaczenia
      • Gość: bezrobotny... Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:57
        ... no to jak dla mnie... super exclusive u Brata Alberta...

Kto w Gorzowie będzie miął kase na to "oprócz czerwonej zarazy"?

(może w tych lochach powstanie przytulisko dla bezdomnych byłych
        parlamnetarzystów?)
        • Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:43
          kasę będzie miał
          pan prezydent tego
          dziwnego miasta !!!
          • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:53
            A Pani prezydent dziwniejszego się wścieknie z zazdrości...
            • Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:55
              PANI PREZYDENT
              nie jest tak skorumpowana
              jaj wasz Pan władca !!!
              • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 18:45
                ...a czy ja pisałam że jest? ...poprostu się wścieknie...
                Jedni chcą i potrafią, a inne chcą ale nie potrafią...
                • Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:49
                  kto potrafi to potrafi
                  a kto nie potrafi
                  niech nie pieprzy od rzeczy !!!
                  • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 21:09
                    Oj, żeby Pani Prezydent wiedziała jak się jej jedno z najwierniejszych pacholąt
                    o niej za murami wypowiada... Będziesz wisiał, bez dwóch zdań :P
        • Gość: Bernard Re: Lochy sprzedane IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.10.05, 05:16
          Hey bezrobotny,
          produkcja kajdan i lancuchow moze zaczac sie oplacac...
          he he he!
          Pozdrawiam i do zobaczenia
    • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.05, 23:07
      No się nudzę... co poradzę, Obserwator szybko wymięka zawsze, ty też masz mnie
      dość... a ci są twardzi i jak narazie mnie nie zawodzą... a właściwie tylko
      troszkę...
      Ale mam zagadkę dla ciebie. Kto powiedział: "my ich tak długo będziemy kochać,
      aż nas pokochają!"?
      • e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 23:29
        "...Ja wiem, że polococktowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy
        kochać, aż oni nas w końcu pokochają.
        Kingsajz dla każdego!.."

A co ciurlac ci się chce?
        • e_werty Re: Lochy sprzedane 07.10.05, 23:31
          P.S.

Chyba "nadszyszkownik"... to rzekl...
          • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.05, 07:54
            ... wiedziałam, że wiesz... a ten mój mały kundel winnogrodzki wymiękł na
            Bobie... i dlatego go lubię... bo mogę sobie z nim ciurlać do woli... i wiem,
            że nic od niego nie złapię, bo to jeszcze takie małe i głupiutkie jest.
            • Gość: zielonogórzanin Re: Lochy sprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:10
              mała i głupia to ty
              Gabi chyba jesteś !!!
              • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:47
                "chyba" robi wielką różnicę...
                a ty pewnie "wysoki do nieba, a głupi jak trzeba" ?

PS. Werty... jakby ci się nudziło to powiedz gamoniowi kto to powiedział...
                • e_werty Re: Lochy sprzedane 10.10.05, 18:25
                  A co to? Werty to nie hasło piewrszomajowe... od czep sie...

P.S.
                  "Księżniczkę zaś powiedziono przed szeregiem, ale dumna dziewczyna każdemu
                  potrafiła jakąś łatkę przylepić. Ten był za gruby, «beczka» - zawołała. Inny za
                  wysoki, wysoki do nieba, a głupi jak trzeba.”

To pewnie o tobie pisali bracia Grimm!!!???
                  • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.05, 06:01
                    Pierwszomajowe to nie... ale o halloween trzeba pomyśleć...
                    Pokaż dynię i nie marudź!

PS. Zbierasz znaczki?
                    • e_werty Re: Lochy sprzedane 11.10.05, 17:16
                      "Zbierasz znaczki?"

Tylko z toba... albo od Ciebie

(zwłaszcza w mlinkowym kolorze...)
                      • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:45
                        To poproszę Benia, żeby cię wziął na tym party na kolanka i jakiś ode mnie
                        przekazał.
                        • Gość: Gabi Re: Lochy sprzedane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:41
                          ... już wiem, że nie przyjdziesz... w związku z czym zrób sobie znaczek
                          zszywaczem, nożyczkami ... albo tym co masz pod ręką ;P
    • e_werty Re: Lochy sprzedane 10.10.05, 18:26
      Lochy sprzedane... a co z wrchlakami? Że nie wpomne o knurach! Aby bez włosnicy
      te lochy? Wterynarz zbadał?
    • marek_p Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 18:40
      To gdzie o chlebie o wodzie więzić będziemy forumowicza o ksywce zg ?
      Od inwestora domagam się sali tortur i jakiejś czarnej lady, z białymi
      szponami, co by zg szybciej i weselej lata mijały.
      • e_werty Re: Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 19:24
        "...się sali tortur i jakiejś czarnej lady..."

ani sali tortur ani czarnej lady - Sanepid nie przepuści... a już lada na pewno
        musi być biała... widać na niej wszelkie paprochy...
        • marek_p Re: Veto, veto - liberum !!! 10.10.05, 20:33
          e_werty napisał:

> "...się sali tortur i jakiejś czarnej lady..."
          >
          > ani sali tortur ani czarnej lady - Sanepid nie przepuści...
          > a już lada na pewno musi być biała... widać na niej wszelkie paprochy...

E Werty, to miał być wątek rozrywkowy !
          W tym wątku nie ma miejsca na ten co nie przepuści, że nazwy jego nie wspomnę !
          • Gość: Gabi Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.05, 05:55
            Chłopaki, czy jeszcze szukacie tej lady? Może pójdziecie na kompromis i
            weźmiecie brązową. Nie taki brąz na wysoki połysk jak na przew. Andrzeju, ale
            raczej stonowany - kawka z dużym mleczkiem. Właśnie wstałam i po pierwszym
            rzucie okiem w lusterko stwierdziłam, że to takiej lady potrzebujecie. Muszę
            wam powiedzieć, że fajna jest bo paproszki się jej nie trzymają, ale i to nie
            ma znaczenia, bo sama się czyści i potrafi się z nich otrzepać.
            • Gość: liberum Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:14
              bo sama się czyści i potrafi się z nich otrzepać...

a mnie tez?
              • Gość: Gabi Re: Veto, veto - liberum !!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.05, 06:49
                No wiesz, nie może wszystkich, trzeba robić selekcję. Jedno co mogę ci poradzić
                to: ustaw się w kolejce i narazie trzep się sam.
    • Gość: basztmeg Re: Lochy sprzedane IP: *.wsei.pl / *.wsei.pl 20.10.05, 10:26
      Oby się to bydło w dresach z MBM-u nie przenioslo
      • Gość: zasieki1 Re: Lochy sprzedane IP: *.pata.pl 20.10.05, 18:01
        raczej innego wyjscia nie ma. albo ambitnie (marne szanse), albo matnara.
        ludzi, ktorzy nastawieni sa na zysk nie podejrzewam o stworzenie kulturalnego
        centrum miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka