alicjaza 03.11.05, 09:27 Sito było,ja sama odpadłam na sprawnościowym,chociaż z wiedzy ogólnej miałam wysoki wynik.Nie wiem ,czy bede sie starać drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolog Re: Służba w policji tylko dla orłów 03.11.05, 12:53 A jakie były wymagania? 100 m przez płotki w 3,0 sekundy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:43 sługa nie pan 5 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.ippt.gov.pl 03.11.05, 14:33 Raczej tylko dla zdrajców ze stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 04.11.05, 03:01 Hey zenek, Oczywiscie kto "zdrajca" to ty bedziesz decydowal pacanie... Takis politycznie poprawny ze komuna smierdzi... Pozdrawiam mimo wszysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz I dla hoMO sapiens typu Marek Surmacz. IP: *.ztpnet.pl 04.11.05, 21:00 Znany przed laty wielbiciel niebieskiego mundurka. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: 04.11.05, 21:22 W koncu obejdzie sie bez znajomosci,ale co niektorzy i tak znajda wyjscie,zeby to przeskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też królik Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom królika IP: *.ztpnet.pl 05.11.05, 18:41 Tak mówi sie w komendzie.Zobaczyć można w kadrach kwp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:19 no i widac po wynikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr 05.11.05, 19:34 Do policji powinno się przyjmować ludzi mądrych i sprawnych ale przede wszystkim bardzo bardzo bardzo odważnych. Chodzi o to, żeby się nie bali walczyć z przestępcami. Po pierwsze - nie zakochani - bez rodziny - gotowi na wszystko No! Odpowiedz Link Zgłoś
thugge Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr 14.12.05, 14:48 lebstrefa napisał: > Do policji powinno się przyjmować ludzi mądrych i sprawnych ale przede > wszystkim bardzo bardzo bardzo odważnych.[...] > - nie zakochani > - bez rodziny > - gotowi na wszystko I co jeszcze może powinni być skazańcami z dożywociem Tacy to wogóle nie będą się niczego obawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODY POLICJANT Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: 213.199.207.* 11.12.05, 21:19 HAHA I CO Z TEGO ŻE PRZYJMĄ DO PRACY W POLICJI SAMYCH SUPERMENÓW,KTÓRZY UKOŃCZĄ SZKOLENIE PODSTAWOWE BĘDĄ SPRAWNI I OBKUCI JAK CHOLERA JADNAK TRAFIĄ DO SWOICH KOMEND I TAM SIĘ ICH SZKOLENIE SZYBKO ZAKOŃCZY.JUŻ PO ROKU BĘDĄ MIELI BRZUCH PO KOLANA I NIKOGO NIE BĘDZIE OBCHODZIŁO CZY SZYBKO BIEGAJĄ I JAKĄ MAJĄ WIEDZE.JEDNA WIELKA ŚCIEMA,SZKOLENIA TYLKO NA PAPIERZE,STRZELANIE RAZ W ROKU, 1200 ZŁ WYPŁATY NA RĘKE I CO WY NA TO PRZYSZLI POLICJANCI;-)MOJA SKROMNA RADA JEŚLI MASZ WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE ZNAJDŻ SOBIE LEPSZĄ PRACE,JEŚLI ŚREDNIE STARTUJ DO POLICJI TUTAJ SIĘ NIE PRZEPRACUJESZ;-)!!!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.05, 18:48 A ty jak dostałeś się do policji? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Złapali go jak przekroczył dozwoloną szybkość 16.12.05, 23:40 o 150 km/h i postawili ultimatum... Odpowiedz Link Zgłoś