Dodaj do ulubionych

Służba w policji tylko dla orłów

03.11.05, 09:27
Sito było,ja sama odpadłam na sprawnościowym,chociaż z wiedzy ogólnej miałam
wysoki wynik.Nie wiem ,czy bede sie starać drugi raz.
Obserwuj wątek
    • kolog Re: Służba w policji tylko dla orłów 03.11.05, 12:53
      A jakie były wymagania? 100 m przez płotki w 3,0 sekundy?
      • Gość: zielonogórzanin Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:43
        sługa nie pan 5 !!!
    • Gość: zenek Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.ippt.gov.pl 03.11.05, 14:33
      Raczej tylko dla zdrajców ze stanu wojennego.
      • Gość: Bernard Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 04.11.05, 03:01
        Hey zenek,
        Oczywiscie kto "zdrajca" to ty bedziesz decydowal pacanie...
        Takis politycznie poprawny ze komuna smierdzi...
        Pozdrawiam mimo wszysto
        • Gość: judasz I dla hoMO sapiens typu Marek Surmacz. IP: *.ztpnet.pl 04.11.05, 21:00
          Znany przed laty wielbiciel niebieskiego mundurka.
          • anbxl Re: 04.11.05, 21:22
            W koncu obejdzie sie bez znajomosci,ale co niektorzy i tak znajda wyjscie,zeby
            to przeskoczyc
            • Gość: też królik Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom królika IP: *.ztpnet.pl 05.11.05, 18:41
              Tak mówi sie w komendzie.Zobaczyć można w kadrach kwp.
              • Gość: nnn Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:19
                no i widac po wynikach:)
                • lebstrefa Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr 05.11.05, 19:34
                  Do policji powinno się przyjmować ludzi mądrych i sprawnych ale przede
                  wszystkim bardzo bardzo bardzo odważnych. Chodzi o to, żeby się nie bali
                  walczyć z przestępcami.
                  Po pierwsze
                  - nie zakochani
                  - bez rodziny
                  - gotowi na wszystko
                  No!
                  • thugge Re: Ostatni nabór po 'staremu' to tylko znajom kr 14.12.05, 14:48
                    lebstrefa napisał:

> Do policji powinno się przyjmować ludzi mądrych i sprawnych ale przede
                    > wszystkim bardzo bardzo bardzo odważnych.[...]
                    > - nie zakochani
                    > - bez rodziny
                    > - gotowi na wszystko

I co jeszcze może powinni być skazańcami z dożywociem Tacy to wogóle nie będą
                    się niczego obawiać...
    • Gość: MŁODY POLICJANT Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: 213.199.207.* 11.12.05, 21:19
      HAHA I CO Z TEGO ŻE PRZYJMĄ DO PRACY W POLICJI SAMYCH SUPERMENÓW,KTÓRZY UKOŃCZĄ
      SZKOLENIE PODSTAWOWE BĘDĄ SPRAWNI I OBKUCI JAK CHOLERA JADNAK TRAFIĄ DO SWOICH
      KOMEND I TAM SIĘ ICH SZKOLENIE SZYBKO ZAKOŃCZY.JUŻ PO ROKU BĘDĄ MIELI BRZUCH PO
      KOLANA I NIKOGO NIE BĘDZIE OBCHODZIŁO CZY SZYBKO BIEGAJĄ I JAKĄ MAJĄ
      WIEDZE.JEDNA WIELKA ŚCIEMA,SZKOLENIA TYLKO NA PAPIERZE,STRZELANIE RAZ W ROKU,
      1200 ZŁ WYPŁATY NA RĘKE I CO WY NA TO PRZYSZLI POLICJANCI;-)MOJA SKROMNA RADA
      JEŚLI MASZ WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE ZNAJDŻ SOBIE LEPSZĄ PRACE,JEŚLI ŚREDNIE STARTUJ
      DO POLICJI TUTAJ SIĘ NIE PRZEPRACUJESZ;-)!!!POZDRAWIAM
      • Gość: Hektor Re: Służba w policji tylko dla orłów IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.05, 18:48
        A ty jak dostałeś się do policji?
        • kajmakan Złapali go jak przekroczył dozwoloną szybkość 16.12.05, 23:40
          o 150 km/h i postawili ultimatum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka