tonymontana 13.11.05, 13:53 czy widzieliscie porownanie expose kazia z expose belki??????? momentami jest identyczne, kazio jakas maniane odwalil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:55 no i mądrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:01 Analitycy CSFB o programie nowego rządu (PAP, pb/12.11.2005, godz. 15:25) Program rządu Kazimierza Marcinkiewicza ma populistyczno-lewicowe zabarwienie, ale zawiera rozwiązania przyjazne dla rynku. /// no chyba o to chodzi, tyo co sie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zostawic Kazia w spokoju IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:16 Hey zeb, Nie znosze "zawodowych krytykantow" ktorzy pieprza swoje uwagi zanim nowy rzad mial szanse zrobic nawet jeden krok... Ludze w nowym rzadze to moja lista "najlepszych dziesieciu" jednak znalezli sie tam w wyniku demokratycznego procesy i powinno dac sie im rzadzic... jacys zakichani anarchisci na tym forum... Kazdego u wladzy pacany krytykuja.. Jedrzejczak w Gorzowie - zly, Marcinkiewicz w warszawie tez zly... Przyzwyczaic sie : Rzadza nie ci ktorych my wybieramy a ktorych wybrala wiekszosc... To sie demokracja nazywa. Pozdrawiam i cierpliwosci zycze Radze podlewac kwiatki w ogrodzie lub trawe kosic...to uspakaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zostawic Kazia w spokoju IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:21 Korekta.. Oczywiscie powinno byc: "Ludze w nowym rzadze to nie moja lista "najlepszych dziesieciu" jednak znalezli sie tam w wyniku demokratycznego procesy i powinno dac sie im rzadzic... Z tresci oczywiscie to samio wynika, jednak.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Re: expose kazia IP: 69.8.150.* 13.11.05, 15:51 myslalem ze to tylko kawal a ten mlotek naprawde jest polskim premierem odje... alo wam juz do konca w tej Polsce? a zreszta co mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:28 a wiesz kto jest premierem Luksemburga? napewno nie wiesz, a wiesz dlaczego nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: expose kazia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:47 Jean-Claude Juncker a nie wiem bo nie zachwuje inforacji zbednych - od tego jest internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:53 ale znasz bez internetu paru premierów krajów, które maja problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: expose kazia 13.11.05, 18:01 Nie sądziłem, że kiedyś to zrobię ale zacytuję Millera: Prawdziwego mężczyznę, poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna... Co niektórzy już rozdzierają szaty, a tu jeszcze tak naprawdę nic się nie zmieniło! Najzabawniejsi są ci co mieszkają za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:07 Musze przyznać, ze jak na razie robi to bardzo rozsądnie. O wiele lepiej niż np. w bogatszych Niemczech. Zaraz po powołaniu rządu okazało się, że nie bedzie tak jak obiecano. W Polsce jest szansa, że coś bedzie, może nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: expose kazia IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:06 Hey agave, Przyklad Twojej logika : "O wiele lepiej niż np. w bogatszych Niemczech. Zaraz po powołaniu rządu okazało się, że nie bedzie tak jak obiecano. W Polsce jest szansa, że coś bedzie, może nie wszystko. " A wiec pokaz mi , gdzie jest roznica??? Ale jaja.. PS. Rozumiem oczywiscie ze to po prostu "poslizg myslowy"... Jednak musisz przyznac, ze zabawny i godny podkreslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:15 Bernd róznica jest istotna, jesteś bezrobotny ale masz Rolls-Royca (ze starych dobrych czasów), masz wypadek. Nowe drzwi kosztuja 5.000 Euro. a ja mam np. Matiza... itd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:18 tzn. inaczej, w Polsce wiele można bo się tego jeszcze (zle) nie robiło. Czasem nazywa siz to "skok żaby";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: expose kazia IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:23 Hey agave, To bardzo dobrze... Dzwi beda cie mniej kosztowac... Pozdrawioam PS. Ja nie mam Rolls-Royca. Nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? niby expose benka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:26 Nie stac. - to ja ci współczuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: niby expose benka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:33 no nie przesadzaj, ja nie mam i nie oczekuję współczucia;) poza tym dużo pali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: niby expose benka.... IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 23:47 Hey agave, Kto pali za duzo??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: niby expose benka.... IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 23:46 Hey ???? Rozumiec i dziekowac... Pozdrawiac Odpowiedz Link Zgłoś