Dodaj do ulubionych

expose kazia

13.11.05, 13:53
czy widzieliscie porownanie expose kazia z expose belki???????
momentami jest identyczne, kazio jakas maniane odwalil.
Obserwuj wątek
    • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:55
      no i mądrze;)
    • Gość: zeb Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:01
      Analitycy CSFB o programie nowego rządu
      (PAP, pb/12.11.2005, godz. 15:25)

Program rządu Kazimierza Marcinkiewicza ma populistyczno-lewicowe zabarwienie,
      ale zawiera rozwiązania przyjazne dla rynku.
      ///
      no chyba o to chodzi, tyo co sie czepiasz?
      • Gość: Bernard Zostawic Kazia w spokoju IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:16
        Hey zeb,
        Nie znosze "zawodowych krytykantow" ktorzy pieprza swoje uwagi zanim nowy rzad
        mial szanse zrobic nawet jeden krok...
        Ludze w nowym rzadze to moja lista "najlepszych dziesieciu" jednak znalezli sie
        tam w wyniku demokratycznego procesy i powinno dac sie im rzadzic...
        jacys zakichani anarchisci na tym forum...
        Kazdego u wladzy pacany krytykuja..
        Jedrzejczak w Gorzowie - zly, Marcinkiewicz w warszawie tez zly...
        Przyzwyczaic sie :
        Rzadza nie ci ktorych my wybieramy a ktorych wybrala wiekszosc...
        To sie demokracja nazywa.
        Pozdrawiam i cierpliwosci zycze
        Radze podlewac kwiatki w ogrodzie lub trawe kosic...to uspakaja.

• Gość: Bernard Re: Zostawic Kazia w spokoju IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:21
          Korekta..
          Oczywiscie powinno byc: "Ludze w nowym rzadze to nie moja lista "najlepszych
          dziesieciu" jednak znalezli sie tam w wyniku demokratycznego procesy i powinno
          dac sie im rzadzic...
          Z tresci oczywiscie to samio wynika, jednak..
          Pozdrawiam
    • Gość: michi Re: expose kazia IP: 69.8.150.* 13.11.05, 15:51
      myslalem ze to tylko kawal
      a ten mlotek naprawde jest polskim premierem
      odje... alo wam juz do konca w tej Polsce?
      a zreszta co mnie to obchodzi
      • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:28
        a wiesz kto jest premierem Luksemburga? napewno nie wiesz, a wiesz dlaczego nie
        wiesz?
        • Gość: ????? Re: expose kazia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:47
          Jean-Claude Juncker

a nie wiem bo nie zachwuje inforacji zbednych - od tego jest internet...
          • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:53
            ale znasz bez internetu paru premierów krajów, które maja problemy?
            • budrys77 Re: expose kazia 13.11.05, 18:01
              Nie sądziłem, że kiedyś to zrobię ale zacytuję Millera: Prawdziwego mężczyznę,
              poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna...
              Co niektórzy już rozdzierają szaty, a tu jeszcze tak naprawdę nic się nie
              zmieniło! Najzabawniejsi są ci co mieszkają za granicą.
              • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:07
                Musze przyznać, ze jak na razie robi to bardzo rozsądnie. O wiele lepiej niż
                np. w bogatszych Niemczech. Zaraz po powołaniu rządu okazało się, że nie bedzie
                tak jak obiecano. W Polsce jest szansa, że coś bedzie, może nie wszystko.
                • Gość: Bernard Re: expose kazia IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:06
                  Hey agave,
                  Przyklad Twojej logika :

"O wiele lepiej niż np. w bogatszych Niemczech. Zaraz po powołaniu rządu
                  okazało się, że nie bedzie tak jak obiecano. W Polsce jest szansa, że coś
                  bedzie, może nie wszystko. "
                  A wiec pokaz mi , gdzie jest roznica???
                  Ale jaja..
                  PS. Rozumiem oczywiscie ze to po prostu "poslizg myslowy"...
                  Jednak musisz przyznac, ze zabawny i godny podkreslenia
                  • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:15
                    Bernd
                    róznica jest istotna, jesteś bezrobotny ale masz Rolls-Royca (ze starych
                    dobrych czasów), masz wypadek. Nowe drzwi kosztuja 5.000 Euro. a ja mam np.
                    Matiza... itd;)
                    • Gość: agave Re: expose kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:18
                      tzn. inaczej, w Polsce wiele można bo się tego jeszcze (zle) nie robiło. Czasem
                      nazywa siz to "skok żaby";)
                    • Gość: Bernard Re: expose kazia IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 19:23
                      Hey agave,
                      To bardzo dobrze...
                      Dzwi beda cie mniej kosztowac...
                      Pozdrawioam
                      PS. Ja nie mam Rolls-Royca. Nie stac.
                      • Gość: ???? niby expose benka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:26
                        Nie stac. - to ja ci współczuc...
                        • Gość: agave Re: niby expose benka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:33
                          no nie przesadzaj, ja nie mam i nie oczekuję współczucia;) poza tym dużo pali
                          • Gość: Bernard Re: niby expose benka.... IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 23:47
                            Hey agave,
                            Kto pali za duzo???
                            Pozdrawiam
                        • Gość: Bernard Re: niby expose benka.... IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 13.11.05, 23:46
                          Hey ????
                          Rozumiec i dziekowac...
                          Pozdrawiac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka