brunet_wieczorowa_pora 14.10.02, 16:18 dawno tu nie byłem. Chyba co niektórzy stęsknili się za mną, prawda? Zatem - witam! Rozpoczynam działalność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro Re: dzień dobry wszystkim IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 14.10.02, 17:50 brunet_wieczorowa_pora napisał: > dawno tu nie byłem. Chyba co niektórzy stęsknili się za mną, prawda? > Zatem - witam! > > Rozpoczynam działalność. ..........ja pierdoleeee............. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzenzor Re: dzień dobry wszystkim IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 18:34 też Cię witam, może mniej wylewnie niż hiro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 18:50 bendem grzeczny jak baranek Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 19:50 brunet_wieczorowa_pora napisał: > bendem grzeczny jak baranek bądź!!!!!! tylko nie jak baranek!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 20:00 brunet_wieczorowa_pora napisał: jak jot dwadzieściaparę/phi/!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 20:02 masz to jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 20:14 brunet_wieczorowa_pora napisał: > masz to jak w banku straszyć to można dzieci w bankomacie-żeby wypierdalały bo to nie kompyter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: dzień dobry wszystkim IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 14.10.02, 20:51 hiro napisała: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > masz to jak w banku > straszyć to można dzieci w bankomacie-żeby wypierdalały bo to nie komputer! >sorki :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzień dobry wszystkim 14.10.02, 21:05 Gość portalu: r napisał(a): > hiro napisała: > > > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > > > masz to jak w banku > > straszyć to można dzieci w bankomacie-żeby wypierdalały bo to nie komputer > ! > >sorki > :-)))))))))))))))) jezu jak to fajnie jak z loginu włapująa esensję!!!!!!!!!!! kiedyś wam napiszę o co chodziło /w wątku o tepsie/-jak przeżyję???? nie takie numery przeżyłem!!!!!!!!!!!!! ciekawe tylko kto mnie grozi???/tel/-ale to akurat to moja ekipa sprawdzi!! uwierzcie -ulubine empetrójki na uszy i naprzód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 klepnąć wam coć interesującego????????????????????????????????????????? ... Odpowiedz Link Zgłoś