Gość: Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 12:28 Małe pytanko. Kiedy będzie można przejechać przez Gorzów przez Myśliborską. Już chyba ze dwa tygodnie jest zaknięta.Ten objazd jest dość upierdliwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mol Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.kam.pl 22.10.02, 12:45 Idzie przejechac tylko trzeba znac skróty :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 13:47 Jak tylko bez napędu na 4 koła to powiedz jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molu Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.kam.pl 23.10.02, 22:34 Gość portalu: xyz napisał(a): > Jak tylko bez napędu na 4 koła to powiedz jak? Spoko nawet dzisija jechalem i bez napedu na 4 kola-troche blota jest bo lało ostatnio sporo ale idzie przejechać-i nawet znaki "objazd" dostawili wiec spoko nie zabłądzi sie :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Przejazd przez Myśliborską 22.10.02, 14:15 Gość portalu: Szczecin napisał(a): > Małe pytanko. > Kiedy będzie można przejechać przez Gorzów przez Myśliborską. Z tego co pamiętam remont ma trwać trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Przejazd przez Myśliborską IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 22.10.02, 17:19 bart.q napisał: > Z tego co pamiętam remont ma trwać trzy miesiące. Jeśli na początku listopada przyjdą lekki przymrozki, a potem zaraz zima to napewno remont będzie do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 17:39 Do tego czasu droga przez moją wioskę będzie zajeżdzona na amen, a ja już parę razy spotkałam błądzących ludzi, pytających o drogę na Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Przejazd przez Myśliborską 23.10.02, 14:21 Gość portalu: Pretty napisał(a): > parę razy spotkałam błądzących ludzi, pytających o drogę na Szczecin. Należy kierować ich na rafy koralowe, a jak się rozbiją - rabować z kosztowności i sprzedawać rozbitków w niewolę Arabom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 17:38 aborys napisał: >> Należy kierować ich na rafy koralowe, a jak się rozbiją - rabować z > kosztowności i sprzedawać rozbitków w niewolę Arabom. No to żeby było błądzących więcej, może by tak usiąść na kamieniu na środku wioski i wabić syrenim śpiewem...? Mi do syreny daleko, ale może Ty, Borys...? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Przejazd przez Myśliborską 24.10.02, 09:27 Gość portalu: Pretty napisał(a): > Mi do syreny daleko, ale może Ty, Borys...? Jestem uczulony na ryby. Co do Ciebie - szkoda by było zawijać w łuski tak urocze nogi. Może wioskowy głupek* przebrany za policjanta wystarczy? _________________ Nie, żebym miał coś przeciw mieszkańcom wiosek. Wręcz przeciwnie, bliska mi jest ich mądrość ludowa, stanowczość i upór oraz zdroworozsądkowe podejście do świata. Opieram się tylko na twórczości Woody Allena. To a propos Myśliborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZczecin II Re: Przejazd przez Myśliborską IP: *.okga.zzgnig.com.pl / 192.168.2.* 04.11.02, 09:14 Czy ten objazd skończy się przed wiosną? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Przejazd na Dębno :) 04.11.02, 09:52 Gość portalu: SZczecin II (ha, ha, ha!) napisał(a): > Czy ten objazd skończy się przed wiosną? Do Dębna można dojechać z południa województwa lubuskiego przez Świerkocin :) Poza tym naprawdę nie wiem dlaczego Dębno musi być obsługiwane przez ZZGNiG. ... a tak w ogóle to masz rację, ten objazd jest dobijający - może to jakaś złośliwość... ileż można robić jedno rondo? Odpowiedz Link Zgłoś