arwida 28.12.05, 15:23 Czy wiecie może, gdzie można uczyć się śpiewu? Może ktoś zna dobrego nauczyciela w Gorzowie? Dodam, że chodzi o osobę dorosłą:) a do tego kompletną amatorkę. Będę bardzo wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: nauka śpiewu IP: *.ed.shawcable.net 28.12.05, 16:31 Hey arwida, Spiewu nauczyc sie nie mozna.. To dar przez Boga dany niewielu.. Probowalem...Wierz mi, nie chcesz sluszec co potrafie... he he he Pozdrawiam PS. Auuuuuuuu Au Au Auuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: nauka śpiewu IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 16:41 To tak jak moj kolega. Zapisal sie na chor i do domu wraca bardzo pozno po tych probach. Najczescie mocno wypity. Na pytanie kiedy oni tam spiewaja odpowiada , ze jak wracaja do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: nauka śpiewu IP: *.ed.shawcable.net 28.12.05, 16:45 Hey scott, Niektorzy zatrzymani za zaklocanie nocnej ciszy...za kolednikow sie podaja... My tu panie wadza od zlobu wracamy,.... he he he Pozdrawiam kolednikowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: nauka śpiewu IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 17:00 U nas to policja najbardziej skuteczna jest w mandatach za parkowanie. Siedza na dupie i maja 100% wykrywalnosci przestepczej i wykroczen rowniez. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: nauka śpiewu IP: *.ed.shawcable.net 28.12.05, 18:47 Hey scott, Tak dlugo jak koledy przy tym swpiewaja...jest okay... Pozdrawiam PS. Parkowac radze gdzie mozna..I PLACIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: nauka śpiewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:30 kretyn ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: nauka śpiewu IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 17:33 Go , po czym to poznales? Moze jestes lekarzem pierwszego kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: nauka śpiewu 28.12.05, 19:00 Zabrakło Ludwiny Nowickiej. Mozesz spróbować na Cichońskiego 5 - w Klubie Seniora - tam kiedyś uczyła p. Ludwina... Moze ktos przejął po niej zespół? Warto spróbowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacerowiczka Re: nauka śpiewu IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 19:24 Zapraszam na próby chóru CANTABILE - poniedziałki i środy o 17.30 w budynku SP nr 1. Można podszkolić głos i sprawdzić się w szerokim repertuarze. Teraz są kolędy, ale dużo jest też oczywiście muzyki poważnej. Praca nie jest indywidualna, ale jesli ktoś lubi śpiewać, to można spróbować. Chór działa przy Grodzkim Domu Kultury - tam znajdziesz więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Eligiusz Sowa 29.12.05, 12:23 Jeśli jeszcze uczy, to warto u niego. Pytać w szkole muzycznej lub w ognisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwida Re: nauka śpiewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:31 No dzięki. O chórze słyszałam, ale spróbuję też w ognisku. Nigdy nie szkoliłam się, ale słuch mam, nie fałszuję:, zawsze piątkę z muzyki miałam:)))) Chodzi mi przede wszystkim opodszkolenie techniki śpiewu...bo szybko sobie zdzieram gardło:) Odpowiedz Link Zgłoś