hirro 30.12.05, 19:44 to zykły pijak preferowanu przez nieszczęścia "::;adminów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: e_werty IP: *.ed.shawcable.net 30.12.05, 19:47 Hey hiro, Wszyscy przed oczami sie kiwaja...pijaki jedne ... burp... he he he Ale jaja Pozdrawiam noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
hirro Re: e_werty 30.12.05, 19:51 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey hiro, > Wszyscy przed oczami sie kiwaja...pijaki jedne ... > burp... > he he he > Ale jaja > Pozdrawiam noworocznie dzisiaj:ja również pozdrawiam cię bernardzie -życzę ci wielu sukcesów w pracy i wszystkiego najlepszego-pozdrawiam bardzo ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Hey!, Hiro to tez czlowiek!!! Przemowil... IP: *.ed.shawcable.net 31.12.05, 01:21 Hey hiro, Dziekuje i wzajemnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumolec Re: e_werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:51 i do tego nie schodzi z fazy.........a juz mi sie nasunelo piedestalu / buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Kto złapie Benka za jądro?? No KTO?!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:45 Umiecie chociaż?.A może Benek nie ma już jąder hee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto złapie Benka za jądro?? No KTO?!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:47 nie ma już jąder - jak wielki c/huj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Skleroza?Miażdżyca?Powtarzacie wpisy.Matołki. IP: *.ztpnet.pl 30.12.05, 22:44 Znacie pojęcie :anonimowa żulia internetowa? To własnie wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_werty Re: e_werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:17 Strasznie nie lubię Twoich komentarzy, są chamskie i przeważnie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś