e_werty 02.01.06, 17:17 Ha ha ha ha!!! Prawo i Sprawiedliwość... ha ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 17:22 "...Zawsze wierzyłem w sprawiedliwość. Żyjemy w kraju, w którym nie można skazać niewinnego człowieka " Powinien Pan jeszcze dodać - "i w Prawo" bo Tadeusz J. także wierzy w to samo - z odmiana "i w Lewo"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 19:42 Hey werty, Dla niektorych brak krwi jest gorszy od braku wody... Pozdrawiam polityczny wampirze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:16 Trochę werty ma rację. Jeden liczy na Prawo a drugi na Lewo. W innym miejscu pisałem i podtrzymuję czerwoni prześwietlili Ostroucha i Pusza ale nic nie znależli. Zaden "hak" nie miał zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 20:18 "...prześwietlili Ostroucha i Pusza..." wszak to kumple Kazia... a on nie kazie im nic zlego zrobic - ZChN wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:20 a mialo byc tak pieknie.....amerykansko..... żałosne. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:25 Odnosze wrazenie , ze jestes Werty falszywy jak ZCHN. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 20:28 "Odnosze wrazenie ..." dziękuje - tylko połóż na swoje miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman co ma PIS do stolbudu? 03.01.06, 04:46 Werty! Myslalem, ze masz jakies pojecie kto jest kim w Gorzowie, ale sie zawiodlem. Zapeniwm cie, ze nie ma w tym miescie dwoch bardziej zantagonizowanych ludzi niz Ostrouch i Marcinkiewicz. A Pusz tez zostal przez Marcinkiewicza odstrzelony juz dawno temu, telefonów od niego nie odbiera juz prawie dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:43 Ragnar jak wzięliby się za dokumentację przy prywatyzacji Hotelu Mieszko to byłyby jaja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 20:56 Smerf i Ragnar - wy mnie wku/rwiacie - jak cos macie to idźcie do prokuratora... i tyle. Bo tak to wygladacie ja dwa dupki zza krzaka - "sterczycie" z inforamacjami - a chu/j z tego wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:59 tak sądzisz,mało wiesz,trzy lat temu właśnie załoga przegrała sprawę i Ty mnie nie wku.........pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:10 Werty , teraz okazales sie mezczyzna. Mnie tez denerwuja donosiciele , ktorzy chca doniesc cudzymi raczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 21:14 "...okazales sie mezczyzna..." powiedz to paru okolicznym laskom... P.S. raczej niech twoja kobieta to powie... bo jak ty... to zabrzymi dwuznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:15 udało się jemu,myśli....a jak można donosić cudzymi rączkami skoro coś się ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:21 Teraz mnie zawiodles . Zachowales sie jak ciota. Znowu mam cos powiedziec komus. Powiedz to sam laskom. Przeciez jestes wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 21:27 "...Zachowales sie jak ciota. Znowu mam cos powiedziec komus." sorry!!! - zapomnialem ze z laskami nie rozmawiasz... ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Padlinozercy... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 02:43 Hey scott, Co sie z werty dzieje?? Facet zaczyna swiatlo dostrzegac? Idiotyzmy, plotki, pomowienia, klamstwa...zaczyna rozrozniaod prawdy? Naprawde nowe... Moje uznanie... Banda padlinozercow nie moze zyc jednym nomalnym dniem... Smierdzi od nich na kilometr,... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... 03.01.06, 04:48 prlowska mafie, ktora wynajmowala pokoje na lewo i stawiala sobie za to wille na przedmiesciach, jak np szefowa recepcji. Jak mi was zlodzieje szkodaaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 05:35 Hey eric_theodore_cartman , Hey pacan... Zapomniales o cieciu.. Ten kombinator zamiast piaskiem chodniki wokolo Mieszka posypywac na lewo w torebkach sprzedawa....Takze zlodziej wille ma dzisiaj... Gdzie prokurator??? Szable w dlon! Ucikac padalca... he he he Ale jaja Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:41 szefowa recepcji? ty zobacz co się tam teraz dzieje, ile kasy wyprowadzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJ... Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 19:32 WERTY- INTERNET NIE SŁUŻY DO P[OPISÓW SŁOWNYCH TYPU W... CH.., ZACHOWUJ SIĘ JAK PRZYSTAŁO CZŁOWIEKOWI Z KLASĄ bo ...choć: "jesteśmy równi to dzieli nas klasa Pan jesteś kutas, ja zaś mam kutasa" Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty jestes pewien? 06.01.06, 19:44 "...Pan jesteś kutas..." potwierdzasz moje istnienie - dzieki... "...ja zaś mam kutasa" Jestes pewien? ja nie potwierdzam - wiecej - stwierdzam ze piz/da a wasci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:19 Jakie donosicielstwo. Po prostu nie znaleziono na wojewodów nic za co można by ich zamknąć. werty sarkazm, kpina i ironia są fajne ale gdy są odpowiednio dozowane. Twoje poczucie humoru jest specyficzne i mało przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:25 "...mało przyjemne" ja nie narzekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:30 e_werty napisał: > "...mało przyjemne" > ja nie narzekam... werty a ty czasami używasz rozumu czy tylko klepiesz jęzorem (w klawiaturę)jak przekupa na targu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:36 Ragnar , za duzo od niego wymagasz. Czy Ci nie wystarczy , ze jest ponoc facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:42 "...za duzo od niego wymagasz.." pewnie.. razem panowie - do kupy - a jest ona duza... za lopaty i... czekam na tematy.... P.S. "...ze jest ponoc facetem?" - inwektywy najnizszego lotu... długo z takimi argumentami nie polatsaz... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:38 "...a ty czasami używasz rozumu ..." czasami - jak widze taka potrzebe... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:35 masz racje Rognar , szuka sie sensacji , a potem dupa oskarza sie ludzi bez dowodow i niech sie martwia przyklad baginskiego tadeo siedzial w areszczcie sledczym i co i nic , bo nie wierze ze gdyby byly jakies dowody to pisowcy nie podkrecili by tempa ale pewnie dowodow brak i cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:42 To że Tadziowi dobiorą się do dupy to tylko kwestia czasu. Muszą go "skazać" inaczej za to co siedział muszą mu odszkodowanie zapłacić. A Ostrouch święty nie jest ale kombinowali czerwoni będąc przy władzy żeby go udupić i też się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar werty naprawdę jestem pod wrażeniem IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:44 werty naprawdę jestem pod wrażeniem. normalnie mi imponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: werty naprawdę jestem pod wrażeniem IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:49 Dla mnie Ragnar to zalosny facet bez wlasnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: werty naprawdę jestem pod wrażeniem 02.01.06, 21:52 ludziska , to ze oni wszyscy tak czy inaczej kombinowali , to chyba o tym tu nie mowimy mowimy o tym ze jezli nie ma dowodow , to ludziska sa niewinne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:51 Podejrzewam gdyby prokuratura wzięła się za prywatyzację Hotelu Mieszko byłby niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:54 Gość portalu: smerf napisał(a): > Podejrzewam gdyby prokuratura wzięła się za prywatyzację Hotelu Mieszko byłby > niezły ubaw. Smerf bardzo możliwe, wcale w to nie wątpię. Jasio Majchrowski dał ciepły stołek Jurkowi i tyle. Co było dalej już wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:57 Ja wiem najlepiej jestem byłym..... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 22:11 "...jestem byłym....." ... jajem kobyły... Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 03.01.06, 04:52 Drobna korekta: Jasio na to miejsce mial swojego czlowieka i Jurek zostalby zupelnie na lodzie gdyby koledzy z regiony tego stolka Jasiowi z gardla nie wyszarpli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: cisza przed burzą. IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 21:48 długa cisza. znaczy, że prokuratura ma dużo materiału dowodowego i musi uporządkować. jak jest cisza to nie znaczy, że nic się nie dzieje. wielu z tej afery bije się z myślami czy dalej iść w zaparte, czy się przyznać i dobrowolnie poddać karze, tj. otrzymać dużo mniejszy wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:01 nicelus , poczekajmy , przyjdzie chwila , niech tylko ci z pisu dojda do papierow , mysle ze kazda sprawe wyciagna , to tylko kwestia czasu i jak lubie tadeo za to co zrobil dla gorzowa tak nie wierze ze postawil sobie i pewnie rodzinie taki dom za swoje pieniadze ma kwity na kredyty , ok , jest madry , nie ma , jest glupi Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:12 "...jest glupi" to będziesz mial kumpla... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:21 jasne , e_werty , glupi jestem kumpel , i taki pytanko ? a jakich ty masz kumpli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:22 To zbyt trudne pytanie. On ich nie ma. Gosc napalmem zieje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:38 scott1 , witam normalnych , dobrego w nowym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:40 Andrzejusa, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:52 mam male nadzieje , scott1 , ale kto wie , moze paru , porunastu , dolaczy do nas , generalnie nie pozdrawiam , ale dla ciebie , pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:57 Andrzejusa, witamy w klubie normalnych. Dewianci niech sie bawia dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 23:01 ".. jakich ty masz kumpli?" wpływowych... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 23:07 opus dupei , napewno mocniejsi odemnie , ale ja ich pieprze dzieki za internet i demokracje kosciol nie wygra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 23:12 Werty , zaczynasz sie szamotac. Zachowaj jako taki poziom. Nie musisz nic udowadniac. Wiemy , ze podstawowke ukonczyles celujaco. Takich kolegow lubimy. My intelektualisci. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elef Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: 80.51.113.* 03.01.06, 09:15 Durnie,co ma polityka do tej sprawy, poprostu czas na zmiany w gorzowskiej prokuraturze, jeśli nie potrafi sformułować i poprzeć wiarygodnymi dowodami poprawnego aktu oskarżenia, a może powiecie też, że sami pracownicy sądu nie maczali palców palców w likwidacji Stolbudu (niejasne sprawy z likwidatorami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie ma dowodow??? Wyprodukowac!!! he he he IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 10:13 Hey elf, Jakis ty zalosnie glupiutki... Jak nie ma dowodow to co w/g ciebie prokuratura ma zrobic??? Wyprodukowac??? Co za idiotyzmy.. Teraz juz sady tez oskarzasz... Paranoja opozycyjnych pacanow Pozdrawiam ubawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:56 Prowadzenie procesu sądowego to sa koszty i to duże koszty. Zwłaszcza skomplikowanego gospodarczego z armia ekspertów i ekspertyz i tabunem świadków. Sala, eksperci, biegli, łąwnicy , protokolant itd itd. Sąd doszedł do wniosku, że są zbyt wątpliwe podstawy aby tak duże koszty Skarb Państwa miał ponieść. Brawo sąd za odważną i nie populistyczno gazetową decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 19:28 Hey klodawa, Wszystko ma swoja cene...Nawet wysoka. Demokracja kosztuje kupe forsy. Prawo takze. Nie mialbym nic przeciwko wydaniu przez Panstwo milionow by sprawiedliwosci stalo sie zadosc bowiem na dluga mete to sie zawsze oplaca. Co mnie mierzi i i bardzo brzydkie mysli do glowy nasuwa, to nieustanne proby naginania rzeczywistosci do obrazow chorej wyobrazni tak wielu pacanow na tym formum. Polityczny fanatyzm polaczony z calkowita ignorancja w zakresie funkcjonowania panstwa demokratycznego oraz obowiazujacego systemu prawnego powoduje istnienie szczekaczki politycznej (bo dyskusja tego nazwac nie mozna) na terenie Gorzowa oraz oczywiscie na tym forum. Nie moze pojawic sie jedna notatka o koszeniu trawy, odsniezaniu, klopotow biznesu, festynach swiatecznych, inwestycjach itp by w piec sekund oblepiona zostala postami atyakujacymi personalnie osoby w zasadzie nie majace z niczym wspolnego.. Zenujaco niski poziom kulturuy w ogole a politycznej w szczegolnosci zamienil to forum w bagno. Niewiele osob (chwala im za istnienie) potrafi zadac normalne pytanie czy udzielic madrej odpowiedzi. W przypadku Stolbudu Sad zrobil to co musial zrobic. Nie ma dowodow - sadzic nie bedzie. Reakcja na forum: Oskarzeni pozostaja zlodziejami. Prokuratura powinna sfabrykowac dowody by zlodziei posadzic. Sady odmawiajace sadzenia bez dowodow to skorumpowana instytucja. Zygac sie chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:49 To idź sobie porzygaj - najlepiej gdzies na boku i przez "rz" - lepiej sie rzyga... zyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 20:00 Hey zyga, Zwalaj to na mi oje zbyt szybkie pisanie. Przepraszam. Mowilem o checi wymiotowania a nbie o tobie... he he he Pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:07 z pewnością powinien być.Także powinna być solidna przeprowadzona kontrol w sprawie prywatyzacji Hotelu Mieszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:10 Gość portalu: smerf napisał(a): zmień sobie ksywę na Gargamel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:12 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:09 Zgadzam się, że sprawiedliwość nie ma ceny i warta jest milionów ale uważam, że czasami ten koszt (przy słabych dowodach) może być kosztem niepotrzebnym. Mam znajomego, na którego prasa i politycy zawzięli się w roku 1992 ,wydano wyrok publiczny , sprawa gospodarcza, dowody były żadne na działanie na szkodę spółki a procesik trwał 11 lat. Żałośne hieny żyły na tym również w prasie , często tylko dlatego, że miała ładny dom i auto, a na końcu było : ..kosztami sąd postanawia obciążyć skrab państwa". Kwota, o którą oskarżano to z tego co pamiętam jego opis bodaj ok. 100.000zł a razem wszystkie instancje, i kilkadziesiąt posiedzeń procesowych. Trudno mi obliczy takie koszta ale muszą być niezwykle wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:11 To znaczy iż uważasz że p.Ostrouch jest niewinny i reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:23 Od tego nie jestem ja ale sąd. Ja wskazałem tylko w ramach dyskusji na problem czasami ponoszonych kosztów sądowych w procesach karnych, które w spośób oczywisty (czasami) nie doprowadzą do skazania. Pozadto pozwoliłem sobie zgodzić się co do hienowatości środowiska, które nie szanuje wyroków sądowych i najchętniej wprowadziłoby w sądach jak w Krajowej Radzie parytet partyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 20:30 Hey smerf, Typowy przyklad IDIOTYCZNEGO pytania ktore kazada normalna osobe doszalu doprowadza... (pisze siedzac na scianie!!) Jak mozesz zadac pytanie (i spodziewac sie madrej odpowiedzi) od kogos kto jak wszyscy wie NIC. Ja nie wiem, Klodawa nie wie, nikt nie wie... Pare zainteresowanych osob wie duzo lecz wierz mi NIE MA ICH NA FORUM!!! Zadawanie takich idiotycznych pytan typu ;"Czy sadzisz, ze jest on winien?" lub "Czy sadzisz, ze na Pluto istnieje baza UFO?" nie przynosi nic poza karmieniem idotow ktorzy chca sie produkowac. Pamietaj ekspercie od badania opinii publicznej, ze publika wie to co ktos chce by wiedziala... Gazeta manipuluje toba i reszta jak pupets...To samo robia inne media. Najlepsza i jedyna obrona przed tym to uswiadomic sobie ze mimo calej posiadanej "wiedzy"...nie wiemy NIC. Szukaj jedynie faktow. Pozdrawiam pouczajaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 21:26 ok posłucham Twojej rady ale i tak wiem coś na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:06 Dogadal sie debil z idiota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejent Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 05:17 Gość portalu: ha napisał(a): > Dogadal sie debil z idiota.... Panie prokuratorze. Proszę bez nerwów. Następnym razem sie panu uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:33 No to jak pani prokurator tak z góry ustaliła to zapewne tak będzie. A to Polska własnie. Już wiadomo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:40 Może beda napady na Bank, no bo po co rzucać coś na Bank? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re:To nie porażka,tylko początek afery. IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.06, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
zorro1111 Re: Prowadzenie procesu sądowego 17.01.06, 18:54 Gość portalu: Bernard napisał(a): > > Pare zainteresowanych osob wie duzo lecz wierz mi NIE MA ICH NA FORUM!!! > wierz mi są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.06, 13:36 masz słuszną rację zorro właśnie jestem tą osobą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re:Zacznie się kabaret jak prokurator solidnie IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.06, 18:12 zajmie swoje stanowisko w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.ed.shawcable.net 18.01.06, 20:51 Hey agnieszka, Oczywiscie.... Werty tez tak twierdzi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.06, 17:47 Nie opieram się co myśli werty jego sprawa.Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra 20.01.06, 18:47 "...Werty tez tak twierdzi..." kurna - sprecyzuj - co ja twierdzę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 19:04 Niech Ci Bernard sprecyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humor Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:21 Nie rozumię z czego się śmiejesz. Wolisz chyba metody Dzierżyńskiego, ale u niego długo byś nie pożył. Odpowiedz Link Zgłoś