Dodaj do ulubionych

Porażka prokuratora w procesie Stolbudu

02.01.06, 17:17
Ha ha ha ha!!!

Prawo i Sprawiedliwość... ha ha ha ha!!!
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 17:22
      "...Zawsze wierzyłem w sprawiedliwość. Żyjemy w kraju, w którym nie można
      skazać niewinnego człowieka "

Powinien Pan jeszcze dodać - "i w Prawo"

bo Tadeusz J. także wierzy w to samo - z odmiana "i w Lewo"...
      • Gość: Bernard Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.ed.shawcable.net 02.01.06, 19:42
        Hey werty,
        Dla niektorych brak krwi jest gorszy od braku wody...
        Pozdrawiam polityczny wampirze
        • Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:16
          Trochę werty ma rację. Jeden liczy na Prawo a drugi na Lewo. W innym miejscu
          pisałem i podtrzymuję czerwoni prześwietlili Ostroucha i Pusza ale nic nie
          znależli. Zaden "hak" nie miał zastosowania.
          • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 20:18
            "...prześwietlili Ostroucha i Pusza..."

wszak to kumple Kazia... a on nie kazie im nic zlego zrobic - ZChN wraca...
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:20
              a mialo byc tak pieknie.....amerykansko.....
              żałosne.

pzdro
              • Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:25
                Odnosze wrazenie , ze jestes Werty falszywy jak ZCHN.
                • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 20:28
                  "Odnosze wrazenie ..."

dziękuje - tylko połóż na swoje miejsce...
            • eric_theodore_cartman co ma PIS do stolbudu? 03.01.06, 04:46
              Werty! Myslalem, ze masz jakies pojecie kto jest kim w Gorzowie, ale sie
              zawiodlem. Zapeniwm cie, ze nie ma w tym miescie dwoch bardziej
              zantagonizowanych ludzi niz Ostrouch i Marcinkiewicz. A Pusz tez zostal przez
              Marcinkiewicza odstrzelony juz dawno temu, telefonów od niego nie odbiera juz
              prawie dwa lata.
          • Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:43
            Ragnar jak wzięliby się za dokumentację przy prywatyzacji Hotelu Mieszko to
            byłyby jaja pozdrawiam
            • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 20:56
              Smerf i Ragnar - wy mnie wku/rwiacie - jak cos macie to idźcie do
              prokuratora... i tyle.
              Bo tak to wygladacie ja dwa dupki zza krzaka - "sterczycie" z inforamacjami -
              a chu/j z tego wynika..
              • Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 20:59
                tak sądzisz,mało wiesz,trzy lat temu właśnie załoga przegrała sprawę i Ty mnie
                nie wku.........pozdrawiam
                • Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:10
                  Werty , teraz okazales sie mezczyzna. Mnie tez denerwuja donosiciele , ktorzy
                  chca doniesc cudzymi raczkami.
                  • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 21:14
                    "...okazales sie mezczyzna..."
                    powiedz to paru okolicznym laskom...

P.S.
                    raczej niech twoja kobieta to powie... bo jak ty... to zabrzymi dwuznacznie...
                  • Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:15
                    udało się jemu,myśli....a jak można donosić cudzymi rączkami skoro coś się ma???
                    • Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:21
                      Teraz mnie zawiodles . Zachowales sie jak ciota. Znowu mam cos powiedziec
                      komus. Powiedz to sam laskom. Przeciez jestes wielki.
                      • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 21:27
                        "...Zachowales sie jak ciota. Znowu mam cos powiedziec komus."

sorry!!! - zapomnialem ze z laskami nie rozmawiasz... ok...
                  • Gość: Bernard Padlinozercy... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 02:43
                    Hey scott,
                    Co sie z werty dzieje??
                    Facet zaczyna swiatlo dostrzegac?
                    Idiotyzmy, plotki, pomowienia, klamstwa...zaczyna rozrozniaod prawdy?
                    Naprawde nowe...
                    Moje uznanie...
                    Banda padlinozercow nie moze zyc jednym nomalnym dniem...
                    Smierdzi od nich na kilometr,...
                    Pozdrawiam
                • eric_theodore_cartman no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... 03.01.06, 04:48
                  prlowska mafie, ktora wynajmowala pokoje na lewo i stawiala sobie za to wille na
                  przedmiesciach, jak np szefowa recepcji. Jak mi was zlodzieje szkodaaaa......
                  • Gość: Bernard Re: no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 05:35
                    Hey eric_theodore_cartman ,
                    Hey pacan...
                    Zapomniales o cieciu..
                    Ten kombinator zamiast piaskiem chodniki wokolo Mieszka posypywac na lewo w
                    torebkach sprzedawa....Takze zlodziej wille ma dzisiaj...
                    Gdzie prokurator???
                    Szable w dlon!
                    Ucikac padalca...
                    he he he
                    Ale jaja
                    Nie pozdrawiam
                  • Gość: zorro Re: no tak Ostrouch pognal z Mieszka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:41
                    szefowa recepcji? ty zobacz co się tam teraz dzieje, ile kasy wyprowadzają
              • Gość: REJ... Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 19:32
                WERTY- INTERNET NIE SŁUŻY DO P[OPISÓW SŁOWNYCH TYPU W... CH.., ZACHOWUJ SIĘ JAK
                PRZYSTAŁO CZŁOWIEKOWI Z KLASĄ bo ...choć: "jesteśmy równi to dzieli nas klasa
                Pan jesteś kutas, ja zaś mam kutasa"
                • e_werty jestes pewien? 06.01.06, 19:44
                  "...Pan jesteś kutas..."

potwierdzasz moje istnienie - dzieki...

"...ja zaś mam kutasa" Jestes pewien?
                  ja nie potwierdzam - wiecej - stwierdzam ze piz/da a wasci..
                  • m200249 Re: jestes pewien? 07.01.06, 15:59
                    Werty - wróciłeś? ;)))
                    Pozdrawiam
          • Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:19
            Jakie donosicielstwo. Po prostu nie znaleziono na wojewodów nic za co można by
            ich zamknąć.
            werty sarkazm, kpina i ironia są fajne ale gdy są odpowiednio dozowane.
            Twoje poczucie humoru jest specyficzne i mało przyjemne.
            • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:25
              "...mało przyjemne"
              ja nie narzekam...
              • Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:30
                e_werty napisał:
                > "...mało przyjemne"
                > ja nie narzekam...

werty a ty czasami używasz rozumu czy tylko klepiesz jęzorem (w klawiaturę)jak
                przekupa na targu.

• Gość: scott1 Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:36
                  Ragnar , za duzo od niego wymagasz. Czy Ci nie wystarczy , ze jest ponoc
                  facetem?
                  • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:42
                    "...za duzo od niego wymagasz.."
                    pewnie.. razem panowie - do kupy - a jest ona duza... za lopaty i... czekam na
                    tematy....

P.S.

"...ze jest ponoc facetem?" - inwektywy najnizszego lotu... długo z takimi
                    argumentami nie polatsaz...
                • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:38
                  "...a ty czasami używasz rozumu ..."

czasami - jak widze taka potrzebe...
            • andrzejusa Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu 02.01.06, 21:35
              masz racje Rognar , szuka sie sensacji , a potem dupa
              oskarza sie ludzi bez dowodow i niech sie martwia
              przyklad baginskiego
              tadeo siedzial w areszczcie sledczym i co i nic , bo nie wierze ze
              gdyby byly jakies dowody to pisowcy nie podkrecili by tempa
              ale pewnie dowodow brak i cisza
              • Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:42
                To że Tadziowi dobiorą się do dupy to tylko kwestia czasu. Muszą go "skazać"
                inaczej za to co siedział muszą mu odszkodowanie zapłacić.
                A Ostrouch święty nie jest ale kombinowali czerwoni będąc przy władzy żeby go
                udupić i też się nie udało.
                • Gość: Ragnar werty naprawdę jestem pod wrażeniem IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:44
                  werty naprawdę jestem pod wrażeniem.
                  normalnie mi imponujesz.
                  • Gość: scott1 Re: werty naprawdę jestem pod wrażeniem IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:49
                    Dla mnie Ragnar to zalosny facet bez wlasnego zdania.
                  • andrzejusa Re: werty naprawdę jestem pod wrażeniem 02.01.06, 21:52
                    ludziska , to ze oni wszyscy tak czy inaczej kombinowali , to chyba o
                    tym tu nie mowimy
                    mowimy o tym ze jezli nie ma dowodow , to ludziska sa
                    niewinne
                    • Gość: smerf Re: Andrzejusa-nieprawda. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:55
                • Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:51
                  Podejrzewam gdyby prokuratura wzięła się za prywatyzację Hotelu Mieszko byłby
                  niezły ubaw.
                  • Gość: Ragnar Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:54
                    Gość portalu: smerf napisał(a):
                    > Podejrzewam gdyby prokuratura wzięła się za prywatyzację Hotelu Mieszko byłby
                    > niezły ubaw.

Smerf bardzo możliwe, wcale w to nie wątpię. Jasio Majchrowski dał ciepły
                    stołek Jurkowi i tyle. Co było dalej już wiemy.
                    • Gość: smerf Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 21:57
                      Ja wiem najlepiej jestem byłym.....
                      • e_werty Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 02.01.06, 22:11
                        "...jestem byłym....."

... jajem kobyły...
                    • eric_theodore_cartman Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu Ragna 03.01.06, 04:52
                      Drobna korekta: Jasio na to miejsce mial swojego czlowieka i Jurek zostalby
                      zupelnie na lodzie gdyby koledzy z regiony tego stolka Jasiowi z gardla nie
                      wyszarpli
              • Gość: nicelus Re: cisza przed burzą. IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 21:48
                długa cisza. znaczy, że prokuratura ma dużo materiału dowodowego i musi
                uporządkować. jak jest cisza to nie znaczy, że nic się nie dzieje. wielu z tej
                afery bije się z myślami czy dalej iść w zaparte, czy się przyznać i
                dobrowolnie poddać karze, tj. otrzymać dużo mniejszy wyrok.
                • andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:01
                  nicelus , poczekajmy , przyjdzie chwila , niech tylko ci z pisu dojda
                  do papierow ,
                  mysle ze kazda sprawe wyciagna , to tylko kwestia czasu
                  i jak lubie tadeo za to co zrobil dla gorzowa tak nie wierze ze
                  postawil sobie i pewnie rodzinie taki dom za swoje pieniadze
                  ma kwity na kredyty , ok , jest madry , nie ma , jest glupi
                  • e_werty Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:12
                    "...jest glupi"
                    to będziesz mial kumpla...
                    • andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:21
                      jasne , e_werty , glupi jestem kumpel , i taki pytanko ?
                      a jakich ty masz kumpli?
                      • Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:22
                        To zbyt trudne pytanie. On ich nie ma. Gosc napalmem zieje.
                        • andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:38
                          scott1 , witam normalnych ,
                          dobrego w nowym roku!
                          • Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:40
                            Andrzejusa, hej!
                            • andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 22:52
                              mam male nadzieje , scott1 , ale kto wie , moze paru , porunastu ,
                              dolaczy do nas , generalnie nie pozdrawiam , ale dla ciebie , pozdrowienia
                              • Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 22:57
                                Andrzejusa, witamy w klubie normalnych. Dewianci niech sie bawia dalej.
                                • e_werty Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 23:03
                                  Brzmicie jak Opus Dei...
                      • e_werty Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 23:01
                        ".. jakich ty masz kumpli?"
                        wpływowych...
                        • andrzejusa Re: cisza przed burzą. 02.01.06, 23:07
                          opus dupei , napewno mocniejsi odemnie , ale ja ich pieprze
                          dzieki za internet i demokracje
                          kosciol nie wygra !
                          • Gość: scott1 Re: cisza przed burzą. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.06, 23:12
                            Werty , zaczynasz sie szamotac. Zachowaj jako taki poziom. Nie musisz nic
                            udowadniac. Wiemy , ze podstawowke ukonczyles celujaco. Takich kolegow lubimy.
                            My intelektualisci. Hej!
    • Gość: elef Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: 80.51.113.* 03.01.06, 09:15
      Durnie,co ma polityka do tej sprawy, poprostu czas na zmiany w gorzowskiej
      prokuraturze, jeśli nie potrafi sformułować i poprzeć wiarygodnymi dowodami
      poprawnego aktu oskarżenia, a może powiecie też, że sami pracownicy sądu nie
      maczali palców palców w likwidacji Stolbudu (niejasne sprawy z likwidatorami)
      • Gość: Bernard Nie ma dowodow??? Wyprodukowac!!! he he he IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 10:13
        Hey elf,
        Jakis ty zalosnie glupiutki...
        Jak nie ma dowodow to co w/g ciebie prokuratura ma zrobic???
        Wyprodukowac???
        Co za idiotyzmy..
        Teraz juz sady tez oskarzasz...
        Paranoja opozycyjnych pacanow
        Pozdrawiam ubawiony
    • Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:56
      Prowadzenie procesu sądowego to sa koszty i to duże koszty. Zwłaszcza
      skomplikowanego gospodarczego z armia ekspertów i ekspertyz i tabunem świadków.
      Sala, eksperci, biegli, łąwnicy , protokolant itd itd.
      Sąd doszedł do wniosku, że są zbyt wątpliwe podstawy aby tak duże koszty Skarb
      Państwa miał ponieść.
      Brawo sąd za odważną i nie populistyczno gazetową decyzję
      • Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 19:28
        Hey klodawa,
        Wszystko ma swoja cene...Nawet wysoka.
        Demokracja kosztuje kupe forsy. Prawo takze.
        Nie mialbym nic przeciwko wydaniu przez Panstwo milionow by sprawiedliwosci
        stalo sie zadosc bowiem na dluga mete to sie zawsze oplaca.
        Co mnie mierzi i i bardzo brzydkie mysli do glowy nasuwa, to nieustanne proby
        naginania rzeczywistosci do obrazow chorej wyobrazni tak wielu pacanow na tym
        formum.
        Polityczny fanatyzm polaczony z calkowita ignorancja w zakresie funkcjonowania
        panstwa demokratycznego oraz obowiazujacego systemu prawnego powoduje istnienie
        szczekaczki politycznej (bo dyskusja tego nazwac nie mozna) na terenie Gorzowa
        oraz oczywiscie na tym forum.
        Nie moze pojawic sie jedna notatka o koszeniu trawy, odsniezaniu, klopotow
        biznesu, festynach swiatecznych, inwestycjach itp by w piec sekund oblepiona
        zostala postami atyakujacymi personalnie osoby w zasadzie nie majace z niczym
        wspolnego..
        Zenujaco niski poziom kulturuy w ogole a politycznej w szczegolnosci zamienil
        to forum w bagno.
        Niewiele osob (chwala im za istnienie) potrafi zadac normalne pytanie czy
        udzielic madrej odpowiedzi.
        W przypadku Stolbudu Sad zrobil to co musial zrobic.
        Nie ma dowodow - sadzic nie bedzie.
        Reakcja na forum:
        Oskarzeni pozostaja zlodziejami.
        Prokuratura powinna sfabrykowac dowody by zlodziei posadzic.
        Sady odmawiajace sadzenia bez dowodow to skorumpowana instytucja.
        Zygac sie chce.
        Pozdrawiam
        • Gość: zyga Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:49
          To idź sobie porzygaj - najlepiej gdzies na boku i przez "rz" - lepiej sie
          rzyga...

zyga
          • Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 20:00
            Hey zyga,
            Zwalaj to na mi oje zbyt szybkie pisanie.
            Przepraszam.
            Mowilem o checi wymiotowania a nbie o tobie...
            he he he
            Pozdrawiam
            PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
            :)
            • Gość: smerf Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:07
              z pewnością powinien być.Także powinna być solidna przeprowadzona kontrol w
              sprawie prywatyzacji Hotelu Mieszko.
              • Gość: radca Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:10
                Gość portalu: smerf napisał(a):

zmień sobie ksywę na Gargamel...
                • Gość: smerf Re: Prowadzenie ścisłej kontroli Hotel Mieszko IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:12
                  OK
                • Gość: smerf Re:do radcy,a coś zabolało. IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:13
        • Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:09
          Zgadzam się, że sprawiedliwość nie ma ceny i warta jest milionów ale uważam, że
          czasami ten koszt (przy słabych dowodach) może być kosztem niepotrzebnym. Mam
          znajomego, na którego prasa i politycy zawzięli się w roku 1992 ,wydano wyrok
          publiczny , sprawa gospodarcza, dowody były żadne na działanie na szkodę spółki
          a procesik trwał 11 lat. Żałośne hieny żyły na tym również w prasie , często
          tylko dlatego, że miała ładny dom i auto, a na końcu było : ..kosztami sąd
          postanawia obciążyć skrab państwa". Kwota, o którą oskarżano to z tego co
          pamiętam jego opis bodaj ok. 100.000zł a razem wszystkie instancje, i
          kilkadziesiąt posiedzeń procesowych. Trudno mi obliczy takie koszta ale muszą
          być niezwykle wysokie.
          • Gość: smerf Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 20:11
            To znaczy iż uważasz że p.Ostrouch jest niewinny i reszta
            • Gość: Kłodawa Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:23
              Od tego nie jestem ja ale sąd. Ja wskazałem tylko w ramach dyskusji na problem
              czasami ponoszonych kosztów sądowych w procesach karnych, które w spośób
              oczywisty (czasami) nie doprowadzą do skazania. Pozadto pozwoliłem sobie
              zgodzić się co do hienowatości środowiska, które nie szanuje wyroków sądowych i
              najchętniej wprowadziłoby w sądach jak w Krajowej Radzie parytet partyjny.
            • Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.ed.shawcable.net 03.01.06, 20:30
              Hey smerf,

Typowy przyklad IDIOTYCZNEGO pytania ktore kazada normalna osobe doszalu
              doprowadza... (pisze siedzac na scianie!!)
              Jak mozesz zadac pytanie (i spodziewac sie madrej odpowiedzi) od kogos kto jak
              wszyscy wie NIC.
              Ja nie wiem, Klodawa nie wie, nikt nie wie...
              Pare zainteresowanych osob wie duzo lecz wierz mi NIE MA ICH NA FORUM!!!
              Zadawanie takich idiotycznych pytan typu ;"Czy sadzisz, ze jest on winien?"
              lub "Czy sadzisz, ze na Pluto istnieje baza UFO?" nie przynosi nic poza
              karmieniem idotow ktorzy chca sie produkowac.
              Pamietaj ekspercie od badania opinii publicznej, ze publika wie to co ktos chce
              by wiedziala...
              Gazeta manipuluje toba i reszta jak pupets...To samo robia inne media.
              Najlepsza i jedyna obrona przed tym to uswiadomic sobie ze mimo calej
              posiadanej "wiedzy"...nie wiemy NIC.
              Szukaj jedynie faktow.
              Pozdrawiam pouczajaco
              • Gość: smerf Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.06, 21:26
                ok posłucham Twojej rady ale i tak wiem coś na ten temat pozdrawiam
                • Gość: ha Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:06
                  Dogadal sie debil z idiota....
                  • Gość: Rejent Re: Prowadzenie procesu sądowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 05:17
                    Gość portalu: ha napisał(a):

> Dogadal sie debil z idiota....

Panie prokuratorze. Proszę bez nerwów. Następnym razem sie panu uda
                    • Gość: smerf Re,Z pewnością wszystko się uda IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 15:12
                      • Gość: agnieszka Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 19:31
                        • Gość: Kłodawa Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:33
                          No to jak pani prokurator tak z góry ustaliła to zapewne tak będzie. A to
                          Polska własnie. Już wiadomo !
                        • Gość: laik Re:To dopiero początek będą zarzuty na bank. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:40
                          Może beda napady na Bank, no bo po co rzucać coś na Bank?
                          • Gość: smerf Re:To nie porażka,tylko początek afery. IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.06, 20:31
              • zorro1111 Re: Prowadzenie procesu sądowego 17.01.06, 18:54
                Gość portalu: Bernard napisał(a):

>
                > Pare zainteresowanych osob wie duzo lecz wierz mi NIE MA ICH NA FORUM!!!
                >
                wierz mi są
                • Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.06, 13:36
                  masz słuszną rację zorro właśnie jestem tą osobą.Pozdrawiam
                  • Gość: xyz Re:Zacznie się kabaret jak prokurator solidnie IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.06, 18:12
                    zajmie swoje stanowisko w tej sprawie
                  • Gość: Bernard Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.ed.shawcable.net 18.01.06, 20:51
                    Hey agnieszka,
                    Oczywiscie....
                    Werty tez tak twierdzi...
                    Pozdrawiam
                    • Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.06, 17:47
                      Nie opieram się co myśli werty jego sprawa.Pozdrwiam
                      • Gość: smerf To nie porażka tylko początek IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 18:15
                    • e_werty Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra 20.01.06, 18:47
                      "...Werty tez tak twierdzi..."

kurna - sprecyzuj - co ja twierdzę???
                      • Gość: agnieszka Re: Prowadzenie procesu sądowego do zorra IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 19:04
                        Niech Ci Bernard sprecyzuje.
    • Gość: Humor Re: Porażka prokuratora w procesie Stolbudu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:21
      Nie rozumię z czego się śmiejesz. Wolisz chyba metody Dzierżyńskiego, ale u
      niego długo byś nie pożył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka