e_werty 24.01.06, 00:31 wiadomosci.onet.pl/1235059,11,item.html ta fizys pszenno-buraczana - to jest nasz Prezydent!!! Wygląda kiepsko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 01:23 >to jest nasz Prezydent!!! może twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Problemy z akceptacja rzeczywistosci??? IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 01:35 Hey Danny Dodam ze masz dwoch Prezydentow. Jedrzejczak jest Prezydentem Gorzowa Kaczynski jest Prezydentem Rzeczypospolitej. To twoi Prezydenci. Przyzwyczaj sie... Pozdrawiam Demokracja dla niektorych nie do strawienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Z mojej strony żadnych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 03:14 Rany, Benek trochę luzu - zwłaszcza jak droczymy się z wertykalnym E. Jasne, że jest to prezydent Polski i siłą rzeczy mój. Na razie jeszcze nie popełnił nic takiego, żebym się go wstydził jak czasami Wałęsy. Co do Jedrzęjczaka, to już ci pisałem, że gdyby miał trochę więcej zrozumienia dla zwykłych mieszkańców Gorzowa (np.kładka przez Wartę, pętla autobusowa na Walczaka), to miałby lepsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Za duze buty dla Kaczynskiego??? IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 03:39 Hey Dany, Osobiscie nie mam problemu z zaakceptowaniem Kacvzynskiego jako Ptrezydenta mimo iz moim kandydatem nie byl.. Zbyt radykalny jak na moj gust... Problem jaki mam nie lezy w tym co Kaczynski zrobil a czego nie zrobil... Facet nie potrafi lub nie chce zajac sie sprawami Kraju... Wyglada to tak jakby bawila go ta polityczna szarada...lub dzialal na zwloke.. A Polacy czekaja... Zaczyna sie nasuwac pytanie czy jego ta funkcja czasami nie przerasta???? Moze on sie po prostu nie nadaje??? Rzadzenie stolica to nie to samo co rzadzenie Krajem... Zobaczymy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Masz czasem racje Bernd 24.01.06, 10:00 Działalność Kaczyńskiego cechuje przede wszystkim bezradnośc, to wszystko jest jeden numer za duże i było chyba duza niespodzianka (dla obu braci):(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Masz czasem racje Bernd IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.06, 10:13 dla wszystkich było niespodzianką. tuskowi wytrzeszcz oczu do dziś pozostał. przecież to tusk miał być prezydentem, a rokita premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Masz czasem racje Bernd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:04 To ciekawe, że minęło zaledwie kilka tygodni prezydentury Kaczynskiego, a Wy juz macie gotowe opinie o Jego rzadzeniu. Nie za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Masz czasem racje Bernd IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 11:16 Hey Bolo, Wybory odbyly sie w pazdzierniku (bylem, to wiem) a dzis mamy...koniec stycznia... To okolo 3 miesiace... Trzy miesiace pracy - to rzeczywiscie malo... Trzy miesiace opier..lania sie i robienia glupot - to jak wiecznosc.. Pozdrawiam PS. Ja mam zawsze racje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Masz czasem racje Bernd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:25 Witam Bernardzie! Skłonny jestem uznać Twoje wewnętrzne przekonanie, ze masz rację i znasz sie na wszystkim. Zdarzają sie tacy ludzie, i Ty zapewne należysz do tego nielicznego grona. I ja Ci gratuluję i zazdraszczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Masz czasem racje Bernd IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 11:41 Hey Bolo, Nic na to nie poradze... Taki juz jestem. Pozdrawiam :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus hey bolo. bernard jest genialny ... IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.06, 12:24 > Trzy miesiace opier..lania sie i robienia glupot - to jak wiecznosc... trzy miesiące prezydent nic nie robił, a w dodatku robił głupoty. na przykład w grudniu ułaskawił sobotkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: hey bolo. bernard jest genialny ... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 00:03 Hey nicelus, Poddaj sie acanie... Przynajmniej efektynwidac... Pokaz co Kaczynski dokonal poza "krakowiakiem po goralsku... Nie wysraeczy byc cwaniakiem warszawskim by Polska rzadzic!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:57 Po pierwsze prymitywnie upraszczasz, po drugie wygląda jak wygląda, po trzecie sam spójrz w lustro i podziel się z nami co ujrzałeś... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: litości... IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 11:18 Hey Bolo, Spojzalem....i lubie to co widze... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:27 Najważniejsze to wierzyć w siebie. Miłego dnia (chociaz nie wiem, która tam u Ciebie godzina?) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: litości... IP: *.ed.shawcable.net 24.01.06, 11:41 Hey Bolo, No prosze...Pogadali i sie nie pozabijali he he he Pozdrawiam PS. U mnie 3.39AM... Jestem "pod telefonem" wiec jeszcze przez ok godziny nie moge spac... Taka sluzba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Żero litości.Czeka nas polityka na krótkich łapach IP: *.ztpnet.pl 24.01.06, 12:31 Zero obycia w różnych oficjalnych imprezach aż razi.Dzisiaj na wręczaniu nominacji generałowi /w TVN24/ dwa razy pozdrawiał małżonkę generała.Nie przygotowany.Kobiety z jego otoczenia/Kancelaria / ubrane jak pospolite biurwy. Wiem że to początki,czekam co bedzie póżniej ale żenada.Urbańskiego podgardle nie mieści się w kołnierzu koszuli i aż się przelewa. U Kwacha też był taki grubas /Kalisz/ ale umiał to kamuflować-większa koszula czy cóś. Qrwa niech zatrudnia kogoś od imagu,niech sie uczą języków,zachowania,ceremoniału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Żero litości.Czeka nas polityka na krótkich ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:05 Hey esteci, co was tak zniesmacza? Koncentrujecie sie na sprawach nieistotnych. Nie zapominajcie gdzie mieszkacie, przeciez to są reprezentaci wybrani w wolnych wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 01:11 wiem skąd pochodzi: www.kaczory.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 01:12 internet też: www.kaczory.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 01:19 no i gra: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8kajzrgwt0gwxy3s.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Piekarnik...To przyszlosc kazdej kaczki... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 06:01 Hey dociekliwy, To nie o to chodzi, ze ja kaczki nie lubie.. Chodzi o to...ze ja lubie (czytaj przepis :)) Pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: litości...>> dociekliwy.. 27.01.06, 11:19 Gość portalu: dociekliwy napisał(a): > wiem skąd pochodzi: > www.kaczory.com.pl/ Jesteś świnia. Wpuszczać tak w maliny. Byłem tam. Jak spytałem o Kwakierów to mało mnie tybylcy nie zlinczowali. Powidziałem im skąd miałem adres......jadą do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re:Werty startuj Ty na prezydenta może lepiej wygl IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.06, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litość Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:45 litości, kiedy znikniesz z forum, na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:39 Przestań wreszcie pisać, bo nie można tego czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: litości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:31 A jak ty wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś