czarna_pantera_102 09.11.02, 12:08 widziałam stronę, o której pisałaś. W końcu Cię poznałam! Napisz do mnie na priva, ciekawa jestem co u Ciebie słychać. Obiecuję odpisać. Dawna Klasa "c". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jona Re: do Jony IP: *.113-200-80.adsl.skynet.be 10.11.02, 12:12 czarna_pantera_102 napisał: > widziałam stronę, o której pisałaś. W końcu Cię poznałam! Napisz do mnie na > priva, ciekawa jestem co u Ciebie słychać. Obiecuję odpisać. > Dawna Klasa "c". Chetnie odpisze,ale czy na tego z wyborczej? (co na gorze)-pytam,bo szczerze mowiac ja swojego nie uzywam,tylko pisze na hotmailu Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: do Jony 10.11.02, 12:22 Gość portalu: Jona napisał(a): > czarna_pantera_102 napisał: > > > widziałam stronę, o której pisałaś. W końcu Cię poznałam! Napisz do mnie n > a > > priva, ciekawa jestem co u Ciebie słychać. Obiecuję odpisać. > > Dawna Klasa "c". > Chetnie odpisze,ale czy na tego z wyborczej? (co na gorze)-pytam,bo szczerze > mowiac ja swojego nie uzywam,tylko pisze na hotmailu może pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera102 Re: do Jony IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 13:12 Hiro, z kim pogadać chcesz? Z nami obiema? hiro napisała: > Gość portalu: Jona napisał(a): > > > czarna_pantera_102 napisał: > > > > > widziałam stronę, o której pisałaś. W końcu Cię poznałam! Napisz do m > nie n > > a > > > priva, ciekawa jestem co u Ciebie słychać. Obiecuję odpisać. > > > Dawna Klasa "c". > > Chetnie odpisze,ale czy na tego z wyborczej? (co na gorze)-pytam,bo szczer > ze > > mowiac ja swojego nie uzywam,tylko pisze na hotmailu > > może pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: do Jony 10.11.02, 13:16 Gość portalu: czarnapantera102 napisał(a): > Hiro, z kim pogadać chcesz? Z nami obiema? >dobra! z obiema! ja będę trzecia/i/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: do Jony IP: *.113-200-80.adsl.skynet.be 10.11.02, 15:30 hiro napisała: > Gość portalu: czarnapantera102 napisał(a): > > > Hiro, z kim pogadać chcesz? Z nami obiema? > >dobra! > z obiema! > ja będę trzecia/i/ Hiro,nie ma sprawy,dyktuj warunki,moj e mail joannapi@hotmail.com A tak wogole to czy nie znalismy sie kiedys ze szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera102 Re: do Jony IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 13:11 Gość portalu: Jona napisał(a): > Chetnie odpisze,ale czy na tego z wyborczej? (co na gorze)-pytam,bo szczerze > mowiac ja swojego nie uzywam,tylko pisze na hotmailu Na początek napisz tutaj, podam Ci potem mojego prywatnego maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: do Jony dla czarnej pantery IP: *.121-200-80.adsl.skynet.be 10.11.02, 20:51 Wyslalam dzis do ciebie 3 razy maila i za kazdym razem wracal,nie mam pojecia dlaczego.Podaj mi na moj joannapi@hotmail.com jakis inny adres to odesle poraz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: do Jony dla czarnej pantery 11.11.02, 09:19 zaraz wysyłam mój adres, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś