Dodaj do ulubionych

Skarbonka kradła

29.04.06, 14:48
A mi nie jets zal tych ludzi.Głupota ludzka nie zna granic.Na pewno kazdy
poszkodowany w poblizu ma punkt ajencyjny PKO gdzie mozna bezpiecznie płacic
rachunki.Żeby zaoszczedzic pare groszy to ludziom odbiera rozum a finał znamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Skarbonka kradła IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.06, 20:34
      Ja zawsze opłacam rachunki w Agencjach pko bp i nigdy nie mniałam problemu z
      terminowym opłacaniem rachunków. Ktoś kto zarabia zbyt mało musi sobie dorobić,
      szkoda tylko, że kosztem uczciwych ludzi.
      • Gość: Maria z Zawarcia Re: Skarbonka kradła IP: *.gorzow.pionier.net.pl 30.04.06, 12:21
        Uważajcie, jak sama nazwa wskazuje Ajencja PKO czy inna działa na tym samym
        prawie jak np. Skarbonka. Nazwa nie ma więc znaczenia. Te wszystkie ajencje są
        prywatne, mają tylko umowę, którą pewnego dnia mogą złamać i ludzie zostaną na
        lodzie. Początki są zawsze identyczne. Należy wzbudzić zaufanie klientów (np.
        przez kilka miesięcy wszystkie przekazy i rachunki dochodzą). A więc najlepiej
        płacić na poczcie głównej lub w banku. Ostatnio płaciłam za TV kablową 4,99 zł.
        Koszt przelewu 7,50zł. Świetne, prawda?
        • Gość: Borsuk Mario z Zawarcia bredzisz IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.06, 13:48
          Kazdy ajent PKO jest zobowiązany po zamknięciu lokalu zawiesc pieniązki do
          PKO.Bank takze ma depozyt zabezpieczajacy.Tych pieniedzy z dziennego utargu nie
          ma tak wiele takze nie ma co rozdzierac szat w razie nieuczciwego ajenta.PKO
          wszystko zwróci bo firmuje ajencje swoim logo.Więc po co gadasz takie głupoty
          kobieto
          • e_werty Re: Mario z Zawarcia bredzisz 30.04.06, 14:06
            "...po zamknięciu lokalu zawiesc pieniązki..."

... no i Skarbonka zawiodła... :)
    • e_werty Re: Skarbonka kradła 29.04.06, 21:51
      " Skarbonka kradła..."

aaaa!!! teraz wiem dlczego zawsze ja rozbijano chcąc wyjąć kasę!!!!
    • e_werty Re: Skarbonka kradła 29.04.06, 21:52
      P.S.

...świnia jedna.... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka