svolo 29.04.06, 17:51 Zapraszamy do odwiedzenia Zamku Morąg w wojewodztwie Warminsko-mazurskim. Nowa atrakcja na turystycznej mapie warmi i mazur. Zaprzszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Zamek Morąg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 08:54 Tak, bardzo fajne muzeum. Dwa lata temu ktos domalował pewnej pani na obrazie wąsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zamek Morąg 04.05.06, 19:47 Pewnie ty byłeś tym krajowym Salwadorem Dali? (No ale - jak Mona dobrze Liże - to i potem odbija.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zamek Morąg 04.05.06, 21:11 eeee!! - nie podoba mi sie to co porzednio napisałem!!! Jednak jest róznica między "wymowa" a "wypisaniem"!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Zamek Morąg IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 21:32 e_werty napisał: > Pewnie ty byłeś tym krajowym Salwadorem Dali? ktoś mnie uprzedził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: Zamek Morąg 10.05.06, 16:08 A to ciekawostka z tymi wąsami.Nic o tym nie słychać na miejscu.Swoją drogą domalowac wąsy kobiecie ! i to w tym wieku ( zbior portretow szlachty pruskiej z xvi xvii i xviii wieku) Ale to wszystko mieści się w Pałacu Dohnow nie w zamku. Zamek jest dalej jakieś 150 m w strone rezerwatu. W zamku można co najwyzej domalować wąsy kasztelance(jak sie zgodzi oczywiście). Zapraszamy do zamku na zwiedzanie, dobrą kawę i ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś