gorzowski_zg 09.05.06, 23:03 JEST TO NAJLEPSZY UKŁAD POLITYCZNY JAKI MÓGŁ SPOTKAĆ TEN KRAJ. TERAZ MOŻEMY FORSOWAŚ WSZYSTKIE USTAWY WZMACNIAJĄCE POLSKĘ I NASZE PARTIE. UDOWODNIMY ŻE JESTEŚMY NAJLEPSI I BARDZO SKUTECZNI. KOMU NIE PASUJE TO DO ALBANII Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Kocham koalicje PiS, Samoobrona, LPR 09.05.06, 23:13 WAL SIE NA RYJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: a ja do Mongolii 10.05.06, 11:41 zielonogórski buraku z Samoobrony, chciałeś chyba napisać: do Albionu:) Chociaż geografia po zielonogórsku nie odróżnia Albanii od Albionu. No i masz babo placek - kolejny falubaz ze zrytym garem na gorzowskim forum, na dodatek analfabeta. Jak można całą wypowiedź pisać na Caps Locku? Landy i Karolek - wracajcie!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty A ja do Magnolii.... 10.05.06, 12:01 On jeszcze używa haseł z czasu jak biegał "zaczerwieniony" z transparentem "Syjoniści do Syjonu"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kocham koalicje PiS, Samoobrona, LPR IP: *.ed.shawcable.net 10.05.06, 12:43 Hey gorzowski_zg, Ty jestes chory czlowiek... Jesli jestes za wolnowscia dla wszystkich.. Jesli jestes za demokracja... Nie moze podobac ci sie koalicja totalitarnych fanatykow.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: Kocham koalicje PiS, Samoobrona, LPR 10.05.06, 18:37 Jesteście bakteriami na które my mamy antybiotyk. Pis zrobił to na co długo czekaliśmy, a jeśli już to mamy to na pewno zrobimy wszystko aby zrobić przemeblowanie w polskiej polityce i gospodarce. Lpr i młodzież wszechpolska ma zająć się wychowaniem przyszłych pokoleń a pis będzie pilnował komisji śledczych i będzie rozliczał wzystkich którzy są złem dla naszych partii. Taka jest strategia którą wykonamy w 100%. He He He To my jesteśmy władza. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Kocham koalicje PiS, Samoobrona, LPR 10.05.06, 19:00 Ponieważ jesteś falubazem, będę tolerancyjny. Tamtejszy klimat sprzyja powstawaniu różnych dziwactw intelektualnych o odcieniu nazistowskim. Odpowiedz Link Zgłoś