Gość: borys IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 09:04 ... Marek Pogorzelec występuje we wczorajszym Magazynie GW. I jego Lubuskie.republika. Mówi, że forumowicze dostanąbezpłatnre dożywotnie bilety. I mają umorzone kary za niemanie biletu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Informatyk z MZK... 07.02.03, 19:13 Gość portalu: borys napisał(a): > ... Marek Pogorzelec występuje we wczorajszym Magazynie GW. > I jego Lubuskie.republika. > > Mówi, że forumowicze dostanąbezpłatnre dożywotnie bilety. I mają umorzone > kary za niemanie biletu. posiadanie narkotyków w polsce jest karalne-boria -uważaj /bo każdego można.................................../ hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Informatyk z MZK... 07.02.03, 19:14 hiro napisała: > Gość portalu: borys napisał(a): > > > ... Marek Pogorzelec występuje we wczorajszym Magazynie GW. > > I jego Lubuskie.republika. > > > > Mówi, że forumowicze dostanąbezpłatnre dożywotnie bilety. I mają umorzone > > kary za niemanie biletu. > posiadanie narkotyków w polsce jest karalne-boria -uważaj /bo każdego > można.................................../też.......również...................... ...... > hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Informatyk z MZK... IP: *.teleton.pl 07.02.03, 22:07 hiro napisała: > ...uważaj /bo każdego > można.................................../ A nie każdego, nie w tym kraju, nie w tym mieście :( Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Informatyk z MZK... 07.02.03, 22:30 Gość portalu: borys napisał(a): > ... Marek Pogorzelec występuje we wczorajszym Magazynie GW. > I jego Lubuskie.republika. Podobno razem z Elblągiem. Mam obiecaną tą wkładkę. Poczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Informatyk z MZK... 07.02.03, 23:06 Już teraz rozumiem dlaczego sąsiedni wątek „Pomysły na lepszy Gorzów”, nasz Mareczek zaczął z cicha pęk od słów: „Nie wiem czemu, ale znajomi przychodzą do mnie z pomysłami na lepszy Gorzów...”. Parafrazując Albercika: Ja skromny informatyk z MZK, postanowiłem poświęcić dla dobra Gorzowa. Jesteśmy z Tobą Mareczku! Niech nam żyje i rozkwita! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Informatyk z MZK... 07.02.03, 23:17 gnomek napisała: > Jesteśmy z Tobą Mareczku! Niech nam żyje i rozkwita! Próżność jest ponoć w każdym z nas. Jak myślisz, ze swoimi lewicującymi poglądami nie miałbym lepszej platformy do rozkwitania, gdyby mi na tym zależało ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Informatyk z MZK... 08.02.03, 10:44 marek_p napisał: > Jak myślisz, ze swoimi lewicującymi poglądami nie miałbym lepszej platformy > do rozkwitania, gdyby mi na tym zależało ? :))) Jak prezentują się lewicowe poglądy w kwestii wysokości podatków? :))) Odpowiedz Link Zgłoś