andrzejusa 23.08.06, 23:04 sika w domu , czy moze za stodola! sika do nocnika , czy raczej do wychodka? a moze sika do lozka? to powinien sie udac do lekarza! tak , czy tak problemy z sikaniem ma werty! z pluciem , mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: gdzie sika e_werty! 23.08.06, 23:30 Własnie... nowe szczekanie? Ty uwazaj do cie żonka opuści - z glodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: gdzie sika e_werty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:33 On już nie leje On roni kropelki Przyczyna? Gruczoł krokowy przerośnięty A tak by sobie chłop posiusiał jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: gdzie sika e_werty! 23.08.06, 23:35 No!!! - kibel - ty znasz ten problem od wnętrza... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: gdzie sika e_werty! 23.08.06, 23:34 P.S. ... nie zuwazyłes dziwnego smaku twojego piwa? Zgaduj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: gdzie sika e_werty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:39 Ale Cię ruszyło chłopie Przepraszam, więcej o tym nie wspomnę publicznie. To taka nasza słodka tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: gdzie sika e_werty! 23.08.06, 23:41 "To taka nasza słodka tajemnica..." ... nie wiem - nie piłem - wprost odwrotnie. Mówisz że slodkie?... Hmmmm... moze mam cukrzycę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: gdzie sika e_werty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:04 Łykaj uryne chłopie z przepisu babci. Pomoże na wszelakie dolegliwości urazowo otarciowo naskórkowo napletkowe. A jak będzie dalej problem, to potrzebna ingerencja chirurgiczna w okolice stulejki.Być może to jest przyczyną wstrzymywania przez Ciebie moczu, a nie przerost gruczłu.Pamiętaj, myj pod napletem, bo zbiera się ser, powodując blokade i zapychanie cewki. A teraz go odpal. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: gdzie sika e_werty! 24.08.06, 08:01 gratuluję; wyczucia, smaku, inteligencji, błyskotliwości, szybkości oceny sytuacji i żartu sytuacyjnego, no i oczywiście doboru słów i posiadanej literatury fachowej(słownik wyrazów obcych,nie tylko dla mnie i to cieszy),etc oraz wyobraźni gastro...nomicznej Odpowiedz Link Zgłoś