Dodaj do ulubionych

Bernard milczy...

24.08.06, 21:44
Albo dostal wytyczne od Prezia - przed gremialną akcja wyborcza;
albo zona mu sie puściła z Indianinem - gdy on pisal na forum;
albo walec go przejechal i z rozkoszy zamilkł;
A najprawdopodobniej - szefowie go zagonili do pracy!!!

P.S.

... jest jeszcze jedna możliwość - on jest w drodze do Polski!!! Apeluję do
celników - nie wpuszczajcie go do kraju!!! On jest bomba Bin Ladena!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Bernard milczy... IP: *.ed.shawcable.net 25.08.06, 07:49
      Hey werty,
      Praca..Po prostu praca...
      Ostatnio od 6.00 rano do 8.00 wieczorem...
      Po prostu nie ma czasu na nic...
      Prowadzimy trzy budowy z ktorych najmniejsza to 10 km odcinek nowej
      trzypasmowej drogi z czterema wiaduktami..
      Z tych trzechn, dwa sa wielopoziomowe...
      Trzy poziomiowe skrzyzowanie drog...
      Dla pacanow: To skrzyzowanie dwupoziomowe dwoch drog nad ktorym biegnie
      trzecia....
      Mamy malo czasu...
      W Albercie zauwaza sie braki cementu mimo iz wszyscy producenci pracuja
      na "pelna pare"...
      Brakuje ludzi do pracy...
      To nie zarty drogi werty,,, Setki milionbow dolarow kolego zainwestowane a
      pierwsze przymrozki jz we wrzesniu..
      Ty nie wiesz przyjacielu w jakim ja swiecie zyje...
      To nie kraj pisu...
      To Kanada gdzie wszystko idzie 100 mil na godzine 24 na dobe...
      Jesli nie moge ci dokopac sieroto pisowska to naprawde dlatego ze jestem gdzies
      w srodku Alberty i nie mam nawet czasu by komputer w samochodzie wlaczyc....
      Nie martw sie jednak... Znajde czas (jak ten ) i dokopie tak ze bedzie bolec,,,
      he he he
      Ide spac.. Musze wstac o 4.45.....
      :)
      PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
      • Gość: open Re: Bernard milczy... IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.06, 10:06
        >> W Albercie zauważa się brak...
        to tak jak w gorzowskim Albercie też jest permanentny brak... alkoholu.hihi
        • Gość: syn kajmakana Stajesz się niesmaczny,synuBERTY, z tą swoją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:46
          z trudem skrywaną zawiścią jaką w Tobie budzi widoczna popularność bernardyna
          (bynajmniej nie zakonnika)na tym forum...Swoją drogą jest to niewątpliwie
          jedna z charakterystycznych cech chorobliwie ambitnych osobników "z awansu"...
          • kajmakan Stajesz się niesmaczny,synuBERTY, z tą swoją 25.08.06, 14:48
            zawiścią..etc,etc
            • kajmakan "System" ma fioła, najpierw mnie wylogował a po 25.08.06, 14:50
              chwili już nie...dziwne
              • Gość: szpion Re: "System" ma fioła, najpierw mnie wylogował a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:59
                ...chyba cie śledzą!!!
                • kajmakan A wiesz, że chyba masz rację.Od jakiegoś czasu 25.08.06, 22:37
                  chodzi za mną jakiś nieogolony facet w gumakach, ortalionie i bejsbolówce z
                  napisem "synBERTY"...
                  • Gość: radca Re: A wiesz, że chyba masz rację.Od jakiegoś czas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:59
                    To nie łaź tyle... albo idź odrazu na Walczaka... tam go nie wpuszcza...
      • Gość: ant777 a ja myślałem.. IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.06, 13:00
        A ja myślałem Bernard, że sobie gdzieś na Bermudach popijasz zimne piwko na plaży.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Bernard Mam wolna niedziele!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 27.08.06, 05:57
          Hey mrowka,
          Mam po osiemnasu dniach pierwszy dzien wolnego...
          Moze tylko jeden...ale za to w niedziele....
          Mam juz plany...
          Zrobione przez zone... he he he
          Lista rzeczy do zrobienia kolo domu ( produkcja mojej malzonki) wydaje sie
          niemozliwa do zrealizowania...
          Jej opinia: Bernard, to tylko kilka drobiazgow...
          Powiedzialem mojej pani ze przygotuje najlepszy stek na swiecie..
          Tak, mlode ziemniaczki...salatka grecka i stek taki o ktory wojny warto
          prowadzic (moja receptura)...
          Wstane o 6.00 rano i cala godzine gram w pilke z psami...
          A co tam...
          Jak zaczynac wolna niedziele to na wariacko...
          Juz domyslam sie co mi malzonka powie....
          You are crazy!!!!
          Psy jednak to kochaja ....a jak one kochaja to i ja kocham...
          Na Bermudy sie nie wybieram bo czasu nie mam..
          Jak juz znajde troche czasu to......wale do Gorzowa..
          A moja pani zawsze swoje:
          You are crazy!!!
          A ja jrj odpowiadam...
          Nie probuj mnie wyleczyc.....
          Przy Gorzowie Bermudy to pastwisko...
          he he he

• ant777 Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! 28.08.06, 11:33
            Jeśli wstałeś o 6.00 rano w niedzielę, żeby pobawić się z psami, to chyba żona
            ma rację, że "you are crazy". :)
            Pozdrawiam.
            • Gość: Bernard Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 29.08.06, 06:04
              Hey mrowka,
              Moja malzonka w niedziele rano wyjzala przez okno...obudzona radosnymi
              szczekaniami psow i powiedziala : Bernard, you are nuts!!!
              Zmienila, lecz i tak za normalnego, jak widzisz, mnie nie uwaza...
              he he he
              Mielismy ubaw z psami przez prawie dwie godziny...
              Nic tak nie smakuje rano jak kawa, papieros i...psy walczace o pilke...
              A malzonke szlag jasny trafia... Ona chce jeszcze spac...
              Kieduy jednak wyszla z kawa na zewnatrz i psy ja przwitaly...natychmiast im
              poranne chalasy wybaczyla...
              Mnie oczywiscie nie!!!
              Kobiety!!!
              Niedziele spedzilem w domu, a juz rano w poniedzialek...."budujemy Kanade"...he
              he he
              Dzisiaj pracowalem 14 godzin...lecz to byl dobry dzien...
              Zapowiadaja deszcz na nastepne trzy dni... Musimy ciagnac gdy nie pada...
              Wlozylem do samochopdu kamere..
              Postaram sie pstryknac pare ujec z pracy i ci przeslac...
              Bedzie wygladalo jak albo przed...albo po...wojnie...
              Budowa w toku...

• ant777 Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! 29.08.06, 11:56
                Gość portalu: Bernard napisał(a):
                > Postaram sie pstryknac pare ujec z pracy i ci przeslac...
                > Bedzie wygladalo jak albo przed...albo po...wojnie...
                > Budowa w toku...
                > :)
                > PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
                >

Dzięki, bo dawno nie oglądałem zdjęć z Kanady. A to, co utkwiło mi w pamięci,
                to ciężarówka pod którą załamał się lód.
                Co do żon... Wczoraj moja zrobiła zupę. Przyszedłem wieczorem zmęczony z pracy
                do domu. Żonka sobie gdzieś pojechała. Podgrzałem tą zupę i zjadłem. Jak żonka
                wróciła do domu, to zapytała mnie jak smakowała mi ogórkowa.
                -Kurcze - pomyślałem, to była ogórkowa? Myślałem, że fasolowa. Fakt, faktem, że
                bardzo mi smakowała. Po prostu była świetna.
                Najgorsze było to, że to co myślałem, to od razu mówiłem. Żonka się wściekła.
                Na szczęście jej w miarę szybko przechodzi złość.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Bernard Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 29.08.06, 13:52
                  Hey mrowka,
                  Nauczylem sie, ze w malzenstwie nie wolno klamac...A juz Bron Boze byc
                  szczerym...
                  He he he
              • Gość: dalajlama Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:45
                Bernard - załóż sobie boga... Zdjęcia tam możesz wstawiać także... Bo na
                gorzowskim foto forum ci chyba admin nie da - jako że nie z Gorzowa...
                • ant777 Re: Mam wolna niedziele!!!!!!! 29.08.06, 23:34
                  Faktycznie, Bernard mógłbyś pomyśleć nad własnym blogiem.
                  • e_werty Załóz bloga Benek.. 30.08.06, 01:11
                    Bernard nie potrafii go załozyć... Ja mam trzy... moze kedyś podam adresy...

... Bernard - złóż... nie pisuje (tfu!!! na psa urok!!!) codziennie ale jest to
                    niezla zabawa. Na jednym blogu mam - aktualia... na drugim - wspomnienia i
                    historia mego zywota... a na trzcim... podsyfiam, truje i mącę... - to
                    najbliższy forum blog... :)

Także Tadeusz powinien to zrobić... Marcinkiewicz założył i ... ma większy
                    elektorat... za darmo... Kneć mógłby zadziałac!!!

kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/
    • Gość: bolo Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.06, 22:37
      Bernard, jak tak sobie mysle co Ty budujesz, to tak sobie mysle po co Ty to
      budujesz. No wiadomo-po pieniadze, ale po jaką cholerę trzy poziomy?
      Czy z tego rozumieć ze Canada (st. Alberta) spodziewa się najazdu emigrantów?
      - z Lubuskiego?
      • Gość: open Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.06, 22:55
        Ty tak sobie budujesz a Meynard Ferguson zmarł. Z wielkich w Kanadzie zostałeś
        sam.hihi
        • Gość: koń który mówi Re: Bernard milczy... bo go zatkało . IP: *.ztpnet.pl 25.08.06, 23:03
          Nie widzieliście gamonie w tym gorzuwku porzadnej obwodnicy dopuki kolega
          Bernarda Tadeusz Wielki Gorzowski nie zaczął stawiać sobie pomniki drogowe.

Jędrzejczak to dobry prezydent.
          • kajmakan Takie mamy Rzeczypospolite jak światłe rady radców 26.08.06, 03:21
            ...Swoją drogą czego można oczekiwać po "radcy", który ma precyzyjne
            rozeznanie kogo wpuszczą "na Walczaka"...? Jego,widać, wpuścili ( bo wie)
            ale czy wypuszczą?
          • kajmakan Niech koń lepiej mówi a nie pisze..."gorzuwku"czy 26.08.06, 03:24
            "dopuki". Spał na lekcjach języka polskiego?
          • Gość: Bernard Re: Bernard milczy... bo go zatkało . IP: *.ed.shawcable.net 26.08.06, 05:41
            Hey kon, ktory glupio mowi,
            A ty pisowski pajacu wolalbys by Gorzowianie po brukach jezdzili...byle
            Jedrzejczak nie wybudowal...
            Bedziecie torpedowac kazda inicjatywe.. Bedziecie sabotazowac kazdy projekt,
            Bedziecie klamac, oszukiwac, oskarzac i w ogole zrobicie wszystko by Gorzow , w
            imie najswietszej pisowskiej ideologii przez Radio Maryja gloszonej, w swoje
            lapy dostac...
            Bedzie Gorzow brudny , ciasny i zrujnowany ale....pisowski!!!
            Szomatlawcy i wrogowie Gorzowa jestescie!!!
            :(
      • Gość: Bernard Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie IP: *.ed.shawcable.net 26.08.06, 05:36
        Hey bolo,
        Istniejace dotychczas drogi z "normalnymi" skrzyzowaniami zrywamy do "zera" i
        przebudowujemy na trzypasmowki ze skrzyzowaniem dwupoziomowym...
        Rzecz w tym, ze obednie budujemy rowniez polnocno wschodnia czesc nowej
        obwodnicy ktora w istniejacych warunkach nie moze ibaczej pobiec jak wlasnie
        ponad tym skrzyzowaniem..
        Po prostu wokolo jest miasto a zarezerwowany pas ziemi na droigi jest
        ograniczony...
        A wiec...Jesli nie mozna bokiem to idziemy gora..
        Wyglada nawet w fazie budowy dosc okazale.. Moze pstrykne zdjecia i podrzuce...
        Edmonton ma takie same problemy jak Gorzow..Miasto sie rozwija ...,Coraz wiecej
        ludzi i pokjazdow... Trzeba cos robic...
        A wiec robimy...
        Nie spodziewam sie najazdu emigrantow z Lubuskiego...choc przyznam ze pare
        tysiecy madrych ludzi przyjeto by chyba z otwartymi rekoma...
        Potrzebni sa fachowcy w kazdym...powtarzam KAZDYM zawodzie... Od kucharza
        przez slusarza, murarza, stolarza... kierowcow, mechanikow..........
        Projekty sie opozniaja bo.....nie ma ludzi!!!
        No ale to juz nasze takie problemy...
        • Gość: ipn Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:08
          Wciskasz kit i takie tam bujdy na resorach.Twoje wpisy na forum wciskasz
          akurat wtedy gdy w Kanadzie ludzie ostro pracują.Milczałeś tak długo bo miałeś
          problem z wymyśleniem bajeru na temat zajęcia jakim parasz się na
          codzień.Kośiarz indiańskich trawników jesteś i tyle (wiadomość sprawdzona)-
          wegetujesz tam na łaskawym chlebie czerwonoskórych.A tak na marginesie?to co ci
          się bardziej opłaca -koszenie trawników czy odśnieżanie?
          • e_werty Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie 26.08.06, 17:12
            "...się bardziej opłaca -koszenie trawników czy odśnieżanie?"

... chyba koszenie - zawsze trochę siana na zimę mozna uzbierać...
            • Gość: ipn Re: Bernard milczy... na trzecim poziomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:22
              A no tak -przecież osły żywią się też sianem.
            • kajmakan Siano zimą,synuBERTY? Przecież to siano z Twoich 26.08.06, 22:53
              gumaków...
              • Gość: emsiziomal Re: Siano zimą,synuBERTY? Przecież to siano z Two IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:33
                Kazdy ma to na co zasłuzył. Nawet za oceanem klasa robotnicza musi cierpieć
                wyzysk. Najgorsze jest to ze nawet za dolary (nawet te gorsze) klasa robotnicza
                nie wyzbywa sie socjalnych pogladów i bzdurzy o dobrodziejstwie systemu.
                Uważaj p. Bernard zeby krwiopijca kapitalista nie dowiedział sie co
                piszesz...obciąłby pensyjke albo wyrzuciła na {omen nomen)bruk!!!
                ty kładź asfalt utozsamiając sie z inwestorem mówiąc "BUDUJEMY" ..a w biednej
                Polsce wczoraj byłem na Ca Ire w Poznaniu a dzis bede na koncercie w Gdańsku.
                Załuj ze Cię tu nie ma.
                PS
                Nie pisowki pacan, nie aparatczyk sldowski.....zanim napiszesz i obrazisz
                pomysl...to nie boli
                • e_werty Re: Siano zimą,synuBERTY? Przecież to siano z Two 27.08.06, 00:16
                  "...na Ca Ire w Poznaniu a dzis bede na koncercie w Gdańsku..."

... i co? Staleś sie lepszym czlowiekiem? Czy tylko zspokoiłeś swoje ego?
                  • Gość: emsiziomal Re: Siano zimą,synuBERTY? Przecież to siano z Two IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 08:34
                    Zaspokoiłem swoje ego. Zobaczyłe niezłe przedstawienie. To symatyczniejsze niż
                    ślęczenie przed monitorem i prowadzenie quasi publicystyki. Zrób coś fajnego w
                    zyciu a zobaczysz jakie to przyjemne! SALUT
          • Gość: Bernard Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.ed.shawcable.net 28.08.06, 06:37
            Hey ipn,
            Zal mi ciebie i tobie podobnych...
            Nie dopuszczasz nawet do swiadomosci ze poza Polska i Ruropa jest cos co sie
            Swiat nazywa..
            Ja nie oceniam...Nie dla mnie ocenia niczego i nikogo...
            Ja podaje fakty..
            A faktem jest ze Ameryka to nie Europa...
            Faktem jest ze Kanada to nie pisowska Polska...
            Z calym szacunkiem i miloscia dla Polski.... Canada jest 1000 lat do przodu...
            To nie Kanady wina...
            Sperawdz sobie pacanie na stronach internetowych rzadu Kanady a zwlaszcza
            Alberty...
            Czy idioto komunustyczno-pisowski dopuszczasz mozliwosc posiadania siedmiu
            miliardow dolarow tegorocznej nadwyzki w budzecie prowincji Alberta (powtarzam:
            MILIARDOW a nie milionow) i..... POSIADANIE KLOPOTOW z uzyciem pieniedzy na
            rozwoj prowincji poniewac nie ma wystarczajaco firm i ludzi by porowadzic
            budowy???!!!
            Mieszkam tu i pracjuje...
            Ja wiem...
            Przecietny czas budowy domu jednorodzinnego w Edmonton podwoil sie ( do 25
            tygodni) w ciagu ostatnich paru lat poniwewaz firmy nie nadazaja z
            zamowieniami!!!
            Firmy nie maja ludzi!!!!
            25 tygodni czekac na wybudowanie domu... To sie w pale nie miesci!!!
            W prasie i wszedzie na alarm bija...
            Tak zyc nie mozna i ktos musi cos zrobic....
            Ty mi pacanie powiedz co...
            • Gość: ipn Re: Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:39
              Słuchaj kosiarzu trawników -bzdety na odległość to możesz wciskać tam w
              Kanadzie.Jeżeli to co piszesz jest częściowo nawet prawdą to nie wynika to z
              twojego doświadczenia tylko ze strzępków gazetowych informacji które na prędce
              zebrałeś.Moja rada skup się na życiu tam "u siebie"i nie wciskaj farmazonów nam
              na forum-uwierz mi fajnie jest gdy nie ma twoich wypocin na forum.
              • andrzejusa Re: Powiedz pacanie co zrobic.... 28.08.06, 22:24
                wierze Bernard,
                ze tak jest jak piszesz,
                i moze by czas do kanady uderzyc!

ale jak tam z zyciem?
                da sie zyc i chate , taka wille miec,
                po pieciu latach?

pozdrowienia
                • kajmakan A po co Ci,Jądruś,willa? Weż namiot,tam zimą 29.08.06, 04:19
                  kursują kanadyjskie łosie to sprowadzisz jakieś do namiotu i przytulisz się do
                  niego i będzie "good"...
              • Gość: Bernard Re: Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.ed.shawcable.net 29.08.06, 06:12
                Hey ipn,
                Dodam ci jeszcze piosowski pacanie ze nas w Albercie jest....okolo trzech
                milionow jedynie...
                Naprawde ciezko poradzic sobie z takim nawalem pracy...
                Robimy jednak co mozemy...
                Nie staraj sie pacanie pisowski podwazac fasktow ktore podaje...
                Latwo kazdy moze wejsc na strony internerowe rzadu Kanady lub , jeszcze lepiej
                Alberty, i zobaczyc...
                Istnieje zyciue poza pisowskim bagnem...
                'Podoba sie? Dobrze..Nie podoba... Szkoda...
                Zlap samolot do Edmonton, przylec tutaj i przekonaj mnie ze sie myle...
                Zaloska kreatura jestes..
                Za Klodawe nie wyjedziesz a o siwcie chcesz dyskutowac...
                Nie potrafisz widziec dalej niz ci pisowskie klapki pozwalaja..
                PiS pacsnow kocha...
                • Gość: aga Re: Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 21:58
                  Witam Bernard nie wiesz co masz zrobić przyjeżdzaj z żoną do Gorzowa tak jak
                  obiecałeś pozdrowienia dla żony
                  • Gość: Bernard Re: Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 07:22
                    Hey aga,
                    WQesz, ze pzrylatuje do Gorzowa raz w roku...
                    jak kazdy "noermalcy" czlowiek...mam jednak obowiazki...
                    Postaramy sie byc jak najszybciiej, iednak wszelkie plany zaleza
                    od....czynnikow inntch..,.
                    Obiecuje poinformowac tak sybko jakak zalatwie rezerwacje na lot...
                    PS. Pozdrawiam serdecznie...
                    PSS., Jedrzejczak to dobry Prezydentr
                    • kajmakan Hau ,bernardynie (bynajmniej nie zakonniku), 30.08.06, 13:22
                      czyżbyś błyskawicznie zapominał języka polskiego? A może piszesz ukradkiem?
                      No bo jak wytłumaczyć te "WQesz", "pzrylatuje","noermalcy"
                      "najszybciiej","inntch","Prezydentr"? Ktoś Ci wyszarpuje komputer?
                      Poza tym co oznacza "PSS"-Powszechna Spółdzielnia Spożywców?
                      Jeżeli już, to raczej "PPS"-post postscriptum......

PS. Bernardyn to dobry pies.

• Gość: Bernard Re: Hau ,bernardynie (bynajmniej nie zakonniku), IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 21:20
                        Hey kajmakan,
                        Ja tez cie lubie...
                    • Gość: aga Re: Powiedz pacanie co zrobic.... IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.06, 18:55
                      Witam czekam na powiadomienie serdecznie pozdrawiam
    • e_werty Re: Bernard milczy... 30.08.06, 20:14
      Gwoli jasności - "aga" to córka Bernarda którą - wraz z polską zona -
      pozostawił w Polsce...
      • Gość: Bernard Re: Bernard milczy... IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 21:22
        Hey werty,
        Jeszcze nioe nak dawno temu przerabiano mnie tu na forum na agi kochanka....a
        teraz na jej ojca....
        Ale jaja..
        • kajmakan Cóż to,bernardynie(bynajmniej nie zakonniku) 31.08.06, 03:11
          lubczyku się objadłeś? Niedobrze...A jak strzelisz sobie "lufę" to pewnie
          wyznasz SynowiBERTY skrywane od dawna uczucie?

PS. Pies to dobry bernardyn ( a jaki biegły w sztuce uników-i teraz i na
          wieki...)
          • Gość: Bernard Re: Cóż to,bernardynie(bynajmniej nie zakonniku) IP: *.ed.shawcable.net 31.08.06, 06:01
            Hgeyk ajmakan
            Bawisz sie tym co cie bawi,,,,,
            Typowe dla prostaczjow.....
            PS> Jedrzejcza= ro dobry Prezydent
            • e_werty dupek 31.08.06, 20:40
              "Bawisz sie tym co cie bawi,,,,,"

... a czym ma się bawić?
              Jajcami?
              Czy moze tym co bawi innych?
              Albo tym co go smuci?
        • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 20:23
          Tato nie wypieraj się,czekam na Wasz przyjazd wraz z Twoją żoną pozdrawiam
      • Gość: aga Re: Bernard milczy...werty IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 19:57
        cześć werty wszystko się zgadza,ja się cieszę że mam takiego ojca w Kanadzie
        • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 19:59
          Tato wracaj do Polski,tęsknię pa pa
          • e_werty Re: Bernard milczy...Bernard 31.08.06, 20:42
            " Tato wracaj do Polski..."

... tak jest - już tu na niego czekają.

P.S.

... i uwżaj co przy nim mówisz!!!
            • Gość: km Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:06
              Biedny bernard, żałosny bernard tyrający na bogactwo kapitalistów głosi chwałę gorzowskiego komucha. Twój towarzysz i pan, smutny bernardzie, już niedługo znajdzie sie na śmietniku historii. Przekręciarza nie chcą juz nawet właśni kumple. Zużył się.
              • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:46
                Hey km,
                O tym czy Tadeusz odejszie doi historii zdecyduja wyborcy...
                Jakos dziwnie spokojny jestem jesli xgodzi o prezydenture Tadeusza..
                Jakos nie ma lepszego...i tyle..
                Oczywiscie ze ty6ram dla kapitalistow...
                Ty tez pacanie kochany, ty tez...komunistyczny prowokatorze...he he he
                Mnie ich bogactwo nie przeszkadza...
                Sa madzy to maja pieniadze...
                PS. Jedrzejczak to dobry Prezytydent
            • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 21:55
              Tatuś mnie nie zdradzi
              • kajmakan Masz rację,bernardynie (bynajmniej nie zakonniku) 01.09.06, 02:05
                jam prostaczek boży...takie mam życiowe przeznaczenie( tu nawiązuję do Twojej
                teorii). Jednak czytając posty tego wątku zaczęła mnie zżerać straszliwa
                ciekawość jakie zadania Ty miałeś wykonać...

PS.Pies to dobry bernardyn ( oczywiście zakonnik)
                • e_werty Re: Masz rację,bernardynie (bynajmniej nie zakonn 01.09.06, 02:35
                  "...jakie zadania Ty miałeś wykonać..."

... zagryźć kajmakana...
                • Gość: Bernard Re: Masz rację,bernardynie (bynajmniej nie zakonn IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:49
                  Hey kajmakan ,
                  Tajemnieca niestrety..
                  Scisla tajemnica..
                  Moglbym ci oczywiscie powiedziec....ale natychmiast musialbym cie zastrzelic..
                  Jak wspomnialem... Tajemnica..
                  :) :) :)
              • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:47
                Hey aga,
                He he he he
                Ty masz poczucie humoru...
                To chyba po mnie...he he he he
                • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.06, 16:58
                  Witam Bernard po ojcu ma się ten charakterek pozdrawiam
            • Gość: aga Re: Bernard milczy..Werty IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 16:06
              werty ja bynajmniej czekam z utęsknieniem na ojca,chcę go w końcu przytulić
              jako ojca
              • e_werty Córka nieodrodna Benka - także robi błędy językowe 02.09.06, 17:27
                "...ja bynajmniej czekam z utęsknieniem ..."

... nie jest to poprawne użycie słowa "bynajmniej". Dziecko - używaj słów które
                rozumiesz.

P.S.
                ... używają tego słowa ludzie z ambicjami "intetelktualnymi" - wciskaja je
                wszędzie gdzie się da.
                Pewnie jak trzymasz w reku filiżankę z herbatą to mały palec trzymasz
                wyprostowany? Ten sam typ pretensjonalności..

Za: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2447001

"...bynajmniej «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np.
                Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.»"
                • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:16
                  werty ale ja nic nie rozumiem co Ty piszesz,napisz poprawniej ok
                  • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz 02.09.06, 21:21
                    "...ja nic nie rozumiem..."

... twój problem...
                    • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:22
                      Tak zgadza się że mój problem ale werty pomóż biednemu robaczkowi
                      • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz 02.09.06, 21:23
                        "... pomóż biednemu robaczkowi .."
                        zadzwoń do taty....
                        • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:24
                          Tata nie podał mi numeru,sam widzisz jaki z niego ojciec
                          • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz 02.09.06, 21:27
                            "Tata nie podał mi numeru..."

... zadzwoń do "borowików" - oni maja archiwa i aktualne dane dawniejszych
                            UB'oli....
                            • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:29
                              dziękuję Ci werty jaki Ty wspaniały człowiek jesteś już dzwonię
                              • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz 02.09.06, 21:30
                                ?????
                                • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:37
                                  !!!!!!!!!!! nie ostrzegaj mnie proszę bo już się boję
                                  • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka - także robi błędy jęz 02.09.06, 21:42
                                    To było pytanie... Taki znak "?" oznacza zapytanie.... blondynko.
                                    Dlaczego miałbym cię straszyć? Przeciez drżysz na sama mysl o zmainie koloru
                                    wlosow (i przekonań - co jedno z drugim wiąże)...
                • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:21
                  Ale,jak trzymam w ręku filiżankę to nie mogę trafić w klawiaturę i dlatego są
                  błędy wybacz werty.
                  • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:22
                    "...to nie mogę trafić w klawiaturę ..."

... a tym wystającym palcem?
                    • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:23
                      Też nie da rady
                      • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:25
                        ".. Też nie da rady"

... no to trudno - jestes skazana na niebyt forumowy... pozostaje ci tylko
                        włozyc w oko ten palec i "polec"...
                        • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:26
                          To co mam całkiem stracić wzrok,no co Ty werty żartujesz sobie z robaczka
                          • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:28
                            "....całkiem stracić wzrok..."

... to dopasujesz się do robaczków twojego ojca - glisty nie maja oczu...
                            • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:30
                              A czy oni mnie zechcą pomyśl werty
                              • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:33
                                "...A czy oni mnie zechcą..."

... jak im się zachce to zechca...
                                • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:36
                                  a Ty byś zechciał,pomyśl
                                  • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:38
                                    "...pomyśl..."

... na twój widok myśl wszelka mi ucieka... zapytaj Benka...
                                    • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:39
                                      P.S.

zapytaj Benka - SB'eka....
                                      • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:48
                                        Pytam cały czas,a On nie odpowiada
                                      • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:52
                                        Jesteś w błędzie,mój tatuś nie był SB-kiem
                                        • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 22:01
                                          "...mój tatuś nie był SB-kiem'
                                          ... jesteś pewna?
                                          • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 22:03
                                            chyba tak,ojca się zna,fakt że nie całkowicie
                                          • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 22:04
                                            "...jesteś pewna?"

... a jeżeli tak to dobrze. Nie zawracaj dupy - mam inne ciekawsze rzeczy do
                                            napiasania... A nie dialogi z forumowym trolem... Pa....
                                            • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 22:08
                                              ok pa ale jednak odpisujesz i nie pisz tak brzydko że zawracam Ci tyłek ok
                                              • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 22:19
                                                "...nie pisz tak brzydko że zawracam Ci tyłek ..."

... oki - przepraszam - zawracasz "druga strone medalu"....
                                        • Gość: Bernard Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 07:32
                                          Hey aga,
                                          Jesli bedziesz dyskutowac za dlugo z werty...ty tez bedzesz SB-kiem...
                                          he he he
                                          Nie martw sie jerdnak...

Oni, PiS-owcy tak caly czas...
                                          Jak kogos nie lubia to od sb-kow wyzywaja...
                                          Sami sa jednak bylymi wsdpolpracownmikami SB..
                                          Powaznie...
                                          Dzisiaj tak glosno pyszcza by sie przypodobac PiSowskiemu rezimowi ..
                                          Boja sie by ich teczek nie otwarto...
                                          he he he
                                          "Jak bede glosno PiS-u bronic to nikt nie zagladnie"...
                                          he he he
                                          ale jaja
                                          PS. Jedrzejczak to dobry Prezytdent

• e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 03.09.06, 14:07
                                            "...Boja sie by ich teczek nie otwarto..."

... he he he... swoja osobiście spaliłem.
                                          • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 17:10
                                            Witam,to że werty tak pomyśli,to jest małe piwko,mam to gdzieś jego
                                            podejrzenia,każdy sądzi według siebie pa tato
                                    • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 21:50
                                      A na myśl Twojej osoby,myśl moja nie ucieka,jestem zainteresowana jak wyglądasz
                                      • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:54
                                        "...jak wyglądasz..."

... się nie dowiesz - chyba że mieszkasz w Krakowie - na Kazimierzu można mnie
                                        spotkac...

Albo czytając mego bloga...
                                        • e_werty Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. 02.09.06, 21:55
                                          ... do pisania którego - wracam...

Pa - na-ra!
                                          • Gość: aga Re: Córka nieodrodna Benka -dorodna to ja jestem. IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 22:01
                                            Dobranoc Werty pa
        • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:42
          Hey aga,
          No to teraz juz wszystko jasne...
          he he he
          Osobiscie zaadoptowalas mnie jako ojca...
          Musze byc oczywiscie zlym ojcem skoro nie wiem ile masz lat...
          Ale jaja...
          PS. Jedrzejczak to dobry Preezydent
          • e_werty Re: Bernard milczy...werty 01.09.06, 02:45
            A wiesz przez ile lat kapowałes na SB?
            • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:51
              Hey werty,
              Te historie to specjalnosc zapadki i jemu podobnych...
              Mnie nie pytaj...
              Skad ja mam wiedziec??
              • e_werty Re: Bernard milczy...werty 01.09.06, 03:17
                Nawet PiSownia ci sie poprawiła!!!

P.S.

..nie zdziwi mnie gdy sie okaze że jesteś agentem PiS'u ukrytym na emigracji...
                • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 05:25
                  Hey werty,
                  Niczemu sie juz nie zdziwie...
                  Na tym forum kazda bzdura przejdzie...
                  Najwazniejsze by byc uczciwym i bronic wlasnych pogladow...
                  To podstawa demokracji i wolnosci slowa..
                  Kazdego kto tobie ,werty, sprobujke odebrac to prawo - od szmata i swin
                  wywyzywaj...
                  My nie musimy sie kochac...Musimy jednak nauczyc sie respektowac innych
                  poglady!!!
                  Ci ktorzy sie z toba nie zgadzaja....to madrzy ludzie... he he he
                  Ci ktorzy odmawiaja ci prawa bycia poacanem,,,to faszysci i komunisci!!! To
                  szmaty !
                  :)Czy wspomnialem, ze Jedrzejczak to dobry Prezydent???
                  Jeedrzejczak to dobry Prezydent
            • Gość: aga Re: Bernard milczy...werty IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.06, 16:01
              Odczep się werty od mojego ojca skąd on może wiedzieć od kiedy??? jak on nie
              wie ile jego córka ma lat he he he
              • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 07:23
                Hey aga,
                Werty jest po prosty zazdrosny ze ja mam taka wspaniala internetowa corke a ty
                masz takeigo wspanialego internerowego tatusia...
                he he he
                Napisz do mnie...
                Moj adres (elektronicznie kontrolowany) :
                bernard@shaw.ca
                • e_werty Re: Bernard milczy...werty 03.09.06, 14:10
                  "...Moj adres (elektronicznie kontrolowany) :"

... a jak ma być kontrolowany? Przed twoją chatą w lasach Alberty stoi strażnik
                  indiański i kontroluje poczte jak przychodzi do ciebie?

P.S.

... uważaj - indianin także jest z SB
                  • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 17:22
                    Hey werty,
                    Taki maly programik...
                    Zamiata "smieci" i od razu je spala...
                    he he he
                    Jedrzejczak to dobry Prezydent
                    • e_werty Re: Bernard milczy...werty 03.09.06, 17:56
                      Czasami mam wrażenie że sądzisz iż do Polski wróciły niedźwiedzie i biegaja po
                      ulicach...
                      Takie "programiki" posiada większośc systemów...
                      • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...werty IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 21:32
                        Hey werty,
                        Nigdy nie twierdzilem ze w Polsce tego nie ma...
                        Mozesz kupic w sklepie dokladnie to samo co ja...
                        Wiem co firmy w Polsce oferuja...
                        Zarzynaja was na smierc, ale...sprzedaja...
                        A co do "niedziwedzi"...Hm...
                • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 18:30
                  Witam,a ma czego zazdrościć oj ma,przecież Ty najlepiej wiesz jak
                  wyglądam,chociaż dawno nie widzieliśmy się TATO pozdrawiam
                  • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 21:33
                    Hey aga,
                    Napisz i wyslij zdjecie...
                    Bylby wstyd gdybym cie nie rozpoznal...
                    he he he
                    :) :)
                    PS. Jedrzejczak to doibry Prezydent
                    • e_werty Re: Bernard milczy...Bernard 03.09.06, 21:51
                      "...wyslij zdjecie..."

... jak je bedziesz ogladal to trzymaj psy z daleka - ich wycie może
                      zdenerwować indian w rezerwacie...
                      • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 22:10
                        Hey werty,
                        Moje psy (szcegolnie Spawn) denerwuja sie jedynie gdy im powiem, ze jest do
                        tego powod...
                        Kiedy ktos sie pojawia...one patrza na mnie, a nie na przybysza...
                        Im wszystko jedno kogo pogryza lub poliza na moje polecenie...
                        Wszystko to kwestia zaufania..
                        Ja moim pieskom ufam...
                        One mi ufaja... bezgranicznie...
                        • e_werty Re: Bernard milczy...Bernard 03.09.06, 22:17
                          "...denerwuja sie jedynie gdy im powiem..."

... to jak dostaniesz w łeb od napastnika i pieski znajda cie nieprzytomnego to
                          sie wcale nie zdenerwują? Pójda za napastnikiem?
                          • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 22:25
                            Hey werty,
                            Widziales kiedys buzie kogos kogo zaatakowal German Shepherd dog????
                            Szkolony w obronie i ataku????
                            To juz nie buzia..
                            To mieso mielone na czaszce...
                            Ja drzwi na noc zamykac nie musze...
                            Jesli przezyjesz wejscie..., nalezy ci sie wszystko co w moim domu...
                            Ja ufasm moim psom a ine ufaja mi.. Bezgranicznie...
                            A te "9 mm" o ktorym wczesniej wspominalem???
                            To tak na wszelki wypadek....Zawsze przy nodze...
                            PS. Jedrzejczak to dobry przyjaciel
                            • e_werty Re: Bernard milczy...Bernard 03.09.06, 22:32
                              Nie odpowiedziales na pytanie...

P.S.

... psy, broń w zanadrzu... współczuje tego strachu... gdzie ty żyjesz?
                              • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 22:41
                                Hey werty,
                                Ja sie nie boje....
                                Boja sie ci ktorzy chcieliby bymm ja sie bal...
                                Wszystko okay..
                                Psy i dziewiatka pod reka... he he he
                                Zaprawszam na kawe...
                                PS.
                                Jedrzewjczak to dobry Prezydent
                      • Gość: aga Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 22:28
                        Werty co ty się martwisz,troszeczkę powyją i przestaną,gorzej chyba byłoby z
                        twoją fotką
                        • Gość: Bernard Re: Bernard milczy...Bernard IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 22:43
                          Hey aga,
                          Werty jest okay...
                          On lubi... tarmosic sie na forum ze mna...
                          Zaczepialska natura taka....
                          Nie martw sie o werty coreczko forumowa...
                          Werty to dobry chlopak...
                          Moze za pyskaty, lecz...dobry..
          • Gość: aga Re: Bernard milczy...werty IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.06, 17:00
            Przypomnij sobie,gdzieś około?? he he he pozdrowienia dla żony powiedz jej o
            mnie he he
            • kajmakan Ejże,bernardynie,czy to raczej nie Ty musiałbyś 01.09.06, 23:52
              się zastrzelić?
              • kajmakan No wiesz,synuBERTY,-"gryźć kajmakana"? 01.09.06, 23:55
                To już nie wystarcza Ci chleb ze smalcem...?
      • Gość: Bernard Re: Bernard milczy... IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 22:38
        Hey werty,
        Jesli podasz imie mojej porzuconej w Polsce zony bede bardzo wdzieczny...
        Nie pamietam jakos...lecz kto tam wie...
        Moze ozenilem sie gdziees po pijaku i nie pamietam..
        Pomoz prosze..
        he he he
        Ale jaja
        Ty werty rzeczywiscie tworczy pacan jestes...
        Aga, coreczko forumowa... Pisz do tatusia...he he he
        Ale jaja..
        P:S. Jedrzejczak to dobry Prezydent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka