Gość: Bernard IP: *.ed.shawcable.net 08.03.03, 16:58 Z okazji Dnia Kobiet wszystkim Paniom najlepsze zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM 08.03.03, 18:23 czy tylko dlatego,że pierwsze obchody dnia kobiet odbyły się w wsa zostań bernardzie przy walentynkach! hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.ed.shawcable.net 08.03.03, 23:57 hiro napisała: > czy tylko dlatego,że pierwsze obchody dnia kobiet odbyły się w wsa > zostań bernardzie przy walentynkach! > hiro *** Po prostu... Wszystkiego najlepszego dla Pan na Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM 09.03.03, 00:12 Gość portalu: Bernard napisał(a): > hiro napisała: > > > czy tylko dlatego,że pierwsze obchody dnia kobiet odbyły się w wsa > > zostań bernardzie przy walentynkach! > > hiro > > > *** > Po prostu... Wszystkiego najlepszego dla Pan na Forum... nie pisze się dla PAN -TYLKO DLA PANÓW ale masz oriętację-byłeś w berlinie na low parade/jakoś tak/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM 09.03.03, 00:08 hiro napisała: > czy tylko dlatego,że pierwsze obchody dnia kobiet odbyły się w usa > zostań bernardzie przy walentynkach! > hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.ed.shawcable.net 09.03.03, 01:36 hiro napisała: > hiro napisała: > > > czy tylko dlatego,że pierwsze obchody dnia kobiet odbyły się w usa > > zostań bernardzie przy walentynkach! > > hiro > *** Hiro, Masz wrodzony talent obracac w gowno cokolwiek dotkniesz.. Drogie Panie, Wszystkiego Najlepszego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 10:56 dziekuje bardzo:)) a hiro nie ma nic do gadania, bo facet( chyba?), (może mały chłopczyk jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.ed.shawcable.net 09.03.03, 18:17 Gość portalu: aga napisał(a): > dziekuje bardzo:)) a hiro nie ma nic do gadania, bo facet( chyba?), (może > mały chłopczyk jednak. ***** Milo mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.72-136-217.adsl.skynet.be 09.03.03, 22:03 Bernard,powiem brzydko ,,olej,,tego kolesia,to nie partner dla ciebie na forum,on tylko lubi blyszczec i prowokowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.ed.shawcable.net 10.03.03, 00:28 Gość portalu: jona napisał(a): > Bernard,powiem brzydko ,,olej,,tego kolesia,to nie partner dla ciebie na > forum,on tylko lubi blyszczec i prowokowac **** Czesc Jona, Jedno jest pewne... nie jest w stanie mnie zdenerwowac... Mam pieska w domu wiec wiem jak ignorowac szczekanie.... Tak juz jest, w kazdejn nawet malutkiej jak ta spolecznosci, mozna znalezc jakiegos "hiro". Milo mi ze Ty tu tez jestes. Jest na forum kilka osob z ktorymi mozna dyskutowac, sprzeczac sie czy nawet klucic, bez koniecznosci brania prysznica co piec minut..... Pozdrawiam i mam nadzieje uslyszec wiecej od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 10.03.03, 07:31 Wielkie dzięki za pamięć i docenienie. Jeśli chodzi o moją wypowiedź w wątku Marka_p (tym z tulipanem), to zaczynam myśleć, że chyba jednak źle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: 150.254.109.* 10.03.03, 17:45 Wielkie Dzięki Bernard!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIOM NA FORUM IP: *.ed.shawcable.net 11.03.03, 02:43 Hey, Panie.. Zaczynam sie czerwienic... Cala przyjemnosc po mojej stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś