klin 11.03.03, 11:46 Właśnie wróciłem z krótkiego spacerku. Chyba już przyszła. W zielonym gaaaju ptaszki śpiewaaajo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km Re: Wiosna! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 14:23 wiosna przyszła wiosna cóż za piekne chwile wyleciała pszczółka z ula ugryzła mniw tyłek a to wszystko przez mą siostrę chyba ją uduszę bo na spodniach mi wyszyła różowy kwiatuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Wiosna! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 15:17 Spod śniegu wyszły pety i psie kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Wiosna! 11.03.03, 15:24 Gość portalu: borys napisał(a): > Spod śniegu wyszły pety i psie kupy. Tylko do czwartku. Potem znowu nieco przysypie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Wiosna! 12.03.03, 07:42 wiosna! znow nam ubylo lat! a ja nawet czuje ze moze i kilogramow... ;) cieply dzien i sloneczne promienie budza do zycia. i nawet nie mysli sie 'co to za zycie' ja tam wole bez tego czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Wiosna! 12.03.03, 09:14 Wiosna! Stałam się posiadaczką nowiutkiego ślicznego roweru! Za kilka tygodni dołączę się pewnie do batalii o ścieżki rowerowe;) Wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Wiosna! IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 12.03.03, 15:51 No to co, że czwartek. Wiosna i tak będzie górą. Nawet jeśli na chwilę się schowa to i tak potem wylezie. Jednym słowem: Wiosna,panie sierżancie! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Wiosna! 15.03.03, 15:25 U mnie piękna pogoda, świeci słońce, dość ciepło, a mnie się chce spać. Odpowiedz Link Zgłoś