Gość: Krzysiek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:19 Czyżby niedokończono budowy Słowianki.Miastu brakuje 20 mln. na dokończenie budowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suchy2 Re: Koniec Słowianki? IP: *.kam.pl 13.11.01, 10:38 Z tego co wiem to termin zakończenia wypada w kwietniu 2002. Za wcześnie się więc martwisz , praca trwają . Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Koniec Słowianki? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:41 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > Z tego co wiem to termin zakończenia wypada w kwietniu 2002. Za wcześnie się > więc martwisz , praca trwają . Pozdro. Myslisz, że wykonawca da kredyt na 20 mln? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Koniec Słowianki? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:34 Zapewniam, że ze Słowianką nie jest źle, Życie tam kwitnie; wycieczki szkolne z łyżwami są. Może i basen będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Koniec Słowianki? 24.03.02, 13:32 Gość portalu: Ja napisał(a): > Zapewniam, że ze Słowianką nie jest źle, Życie tam kwitnie; wycieczki szkolne z > > łyżwami są. Może i basen będzie. może i będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Słowianka prawie gotowa 24.03.02, 20:53 hiro napisał(a): > Gość portalu: Ja napisał(a): >> Zapewniam, że ze Słowianką nie jest źle, Życie tam kwitnie; wycieczki >> szkolne z łyżwami są. Może i basen będzie. > może i będzie! Morza nie będzie, ale poza tym wszystko w terminie. Wiadomo Z.Marciniak S.A. Odpowiedz Link Zgłoś