Dodaj do ulubionych

Przyczółek PiS'u?

20.11.06, 21:07
www.gorzow24.pl/?doc,3
kto finansuje ten akt rozpaczy? Patrząc na fizjonomie - to grupka "młodzieży
wszechpolskiej"...
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:22
      poszukuję windykacji w Gorzowie Wlkp.
      • Gość: heheheh Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:24
        Patrz wyżej - "tylko młodzież cipo moze"!!!
        • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:26
          nie wierzę
          • login_tymczasowy Re: Przyczółek PiS'u? 20.11.06, 21:31
            Ale o co ci chodzi z ta windykacja?
            Istnieja ksiazki telefoniczne, gazety, jakas informacja gospodarcza...

Moze stan pod Katedra i tam wolaj? Z transpatentem?
            • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:37
              Jeżeli nie potrafisz pomóc,to się nie wcinaj ok pozdrawiam
              • login_tymczasowy Re: Przyczółek PiS'u? 20.11.06, 21:40
                Ale to nie jest Kolo Pomocy Zagubionym I Niezaradnym Agom, tylko forum
                dyskusyjne.

A watek dotyczy PiSu a nie Nieumiejacych Czytac Panoramy Firm.

Wiec dlaczego uwazasz, ze nie powinienem sie wciac?
                • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:43
                  Zanim przeczytam panoramę firm składając litery to Ty mi szybciej odpowiesz
                  pozdrawiam
                  • Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 02:19
                    A czemu aga nie założysz nowego wątku z takim pytaniem tylko wpie..sz się na
                    prawie każdy mocno przeszkadzając?
                    • Gość: Bernard Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.ed.shawcable.net 21.11.06, 02:55
                      Hey Danny,
                      'A ty co sie mojej coreczki (internetowej zreszta) czepiasz...
                      Gbor!
                      Pisz coreczko, pisz...
                      On musi byc pisowiec bo madrych ludzi nie lubi..
                      :)
                    • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:17
                      Witam tatko,a ty danny nie przeginaj,z tym słownictwem na ulicę.
                      • Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:08
                        >a ty danny nie przeginaj,z tym słownictwem na ulicę
                        Po prostu, agusiu, wnerwiłaś mnie wcinaniem się w każdy wątek, mimo że,
                        podobnie jak Bernard, nie masz nic do powiedzenia.
                        • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.06, 19:59
                          Witam, dlaczego Cię wnerwiłam zadając proste pytanie,a może Ty mi odpowiesz na
                          to pytanie pozdrawiam
                          • Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:50
                            >dlaczego Cię wnerwiłam zadając proste pytanie
                            Bo zadałaś je w kilku wątkach na raz. Narwica natręctw czy jak?
                            • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? Danny IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 18:47
                              Witam,no to jak będzie,odpowiesz mi na to pytanie pozdrawiam
                    • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:19
                      Jeżeli przeszkadzam tobie to poprostu nie czytaj problemowy jesteś
                      • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:22
                        Jeżeli masz problem ze sobą do lekarza ja byłam i mi pomógł powodzenia
                        • Gość: yeti Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:18
                          To zmień lekarza - ten cie oszukuje!
                      • e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 23.11.06, 19:03
                        "Jeżeli przeszkadzam tobie..."

... mi także przeszkadzasz! Wałkujesz tema windykacji twoich wierzytelności od
                        kilku lat... Weź wynajmij Ukraińców... niech ida z toba do kolesia
                        i "windykują" go... a po "wywindykowanych" spuszczą po brzytwie...

I przestań dupe truć!
                        • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:17
                          werty ja bynajmniej TOBIE dupy nie truję nie masz ochoty nie czytaj i nie
                          odpowiadaj i się nie wcinaj jak nie potrzeba ok
                          • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:18
                            a tak na marginesie coś ci się popier.... z latami
                            • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:28
                              tymi swoimi ostrzeżeniami to też trujesz dupę!!
                              • e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 23.11.06, 20:40
                                "...też trujesz dupę..."

... dujesz trupę!!! :)
                                • Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:43
                                  Jak widzę nie brak ci humoru,i tak trzymaj.
    • Gość: Bernard Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.ed.shawcable.net 21.11.06, 00:13
      Gdzie jest marek???
      Tak "popychal" te pisowska strone na forum...
      Czy tez cenzuruje czy moze "cichy wspolnik"...
      Halo...marek...jestes tam???...
      Cisza....
      ...co nie znacy ze go tam nie ma...
      :)
      • Gość: xenon Re: Przyczółek PiS'u? IP: 82.160.209.* 22.11.06, 05:30
        Fizjonomie nie są najważniejsze.Sądzę, że nie tylko moje wpisy były szybko
        usuwane o ile nie były zgodne z jedynie słuszną linią programową redaktorów
        • e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 22.11.06, 20:23
          "...jedynie słuszną linią programową redaktorów"

... a kto to finansuje? Bo zajmuje to trochę czasu i pracy - a z czegoś autorzy
          muszą żyć. Mamusi garnuszek nie zaspokoi potrzeb jurnych wszechpolaków!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka