e_kloszard 20.11.06, 21:07 www.gorzow24.pl/?doc,3 kto finansuje ten akt rozpaczy? Patrząc na fizjonomie - to grupka "młodzieży wszechpolskiej"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:22 poszukuję windykacji w Gorzowie Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:24 Patrz wyżej - "tylko młodzież cipo moze"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Przyczółek PiS'u? 20.11.06, 21:31 Ale o co ci chodzi z ta windykacja? Istnieja ksiazki telefoniczne, gazety, jakas informacja gospodarcza... Moze stan pod Katedra i tam wolaj? Z transpatentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:37 Jeżeli nie potrafisz pomóc,to się nie wcinaj ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Przyczółek PiS'u? 20.11.06, 21:40 Ale to nie jest Kolo Pomocy Zagubionym I Niezaradnym Agom, tylko forum dyskusyjne. A watek dotyczy PiSu a nie Nieumiejacych Czytac Panoramy Firm. Wiec dlaczego uwazasz, ze nie powinienem sie wciac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.06, 21:43 Zanim przeczytam panoramę firm składając litery to Ty mi szybciej odpowiesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 02:19 A czemu aga nie założysz nowego wątku z takim pytaniem tylko wpie..sz się na prawie każdy mocno przeszkadzając? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.ed.shawcable.net 21.11.06, 02:55 Hey Danny, 'A ty co sie mojej coreczki (internetowej zreszta) czepiasz... Gbor! Pisz coreczko, pisz... On musi byc pisowiec bo madrych ludzi nie lubi.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:17 Witam tatko,a ty danny nie przeginaj,z tym słownictwem na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:08 >a ty danny nie przeginaj,z tym słownictwem na ulicę Po prostu, agusiu, wnerwiłaś mnie wcinaniem się w każdy wątek, mimo że, podobnie jak Bernard, nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.06, 19:59 Witam, dlaczego Cię wnerwiłam zadając proste pytanie,a może Ty mi odpowiesz na to pytanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:50 >dlaczego Cię wnerwiłam zadając proste pytanie Bo zadałaś je w kilku wątkach na raz. Narwica natręctw czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? Danny IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 18:47 Witam,no to jak będzie,odpowiesz mi na to pytanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:19 Jeżeli przeszkadzam tobie to poprostu nie czytaj problemowy jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 18:22 Jeżeli masz problem ze sobą do lekarza ja byłam i mi pomógł powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:18 To zmień lekarza - ten cie oszukuje! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 23.11.06, 19:03 "Jeżeli przeszkadzam tobie..." ... mi także przeszkadzasz! Wałkujesz tema windykacji twoich wierzytelności od kilku lat... Weź wynajmij Ukraińców... niech ida z toba do kolesia i "windykują" go... a po "wywindykowanych" spuszczą po brzytwie... I przestań dupe truć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:17 werty ja bynajmniej TOBIE dupy nie truję nie masz ochoty nie czytaj i nie odpowiadaj i się nie wcinaj jak nie potrzeba ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:18 a tak na marginesie coś ci się popier.... z latami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:28 tymi swoimi ostrzeżeniami to też trujesz dupę!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 23.11.06, 20:40 "...też trujesz dupę..." ... dujesz trupę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.06, 20:43 Jak widzę nie brak ci humoru,i tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Przyczółek PiS'u? IP: *.ed.shawcable.net 21.11.06, 00:13 Gdzie jest marek??? Tak "popychal" te pisowska strone na forum... Czy tez cenzuruje czy moze "cichy wspolnik"... Halo...marek...jestes tam???... Cisza.... ...co nie znacy ze go tam nie ma... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenon Re: Przyczółek PiS'u? IP: 82.160.209.* 22.11.06, 05:30 Fizjonomie nie są najważniejsze.Sądzę, że nie tylko moje wpisy były szybko usuwane o ile nie były zgodne z jedynie słuszną linią programową redaktorów Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Przyczółek PiS'u? 22.11.06, 20:23 "...jedynie słuszną linią programową redaktorów" ... a kto to finansuje? Bo zajmuje to trochę czasu i pracy - a z czegoś autorzy muszą żyć. Mamusi garnuszek nie zaspokoi potrzeb jurnych wszechpolaków! Odpowiedz Link Zgłoś