waszka21 05.12.06, 17:46 a, Zbanyszek... a, pracował na myjni aut ul. Piłsudskiego! a, teraz doradza Wojewodzie w sprawach mediów... a, jak wyleciał z myjni? autorytet z niego ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Chlopiec do brudnej roboty.. IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 19:56 waszka21 napisał: > a, Zbanyszek... > a, pracował na myjni aut ul. Piłsudskiego! Czyli: pracowity. I co tylko te auta myl w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:08 ...no nie auta i sklep prowadził ... a co sklepie hm... no no i gazetę "faszyzującą" wydawał za kasę tych od myjni właścicieli... no ale jaki Pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 20:12 Gość portalu: waszka21 napisał(a): > ...no nie auta i sklep prowadził ... a co sklepie hm... no > no i gazetę "faszyzującą" wydawał za kasę tych od myjni właścicieli... Do konkretow: Myjnia "Szaniec" jak rozumiem. Wydawanie gazety samo w sobie proste nie jest, skoro ja wydawal, to cos umie. Gazete "Szaniec"? Za Niemca byla taka gazeta, troszeczke antysemicka, jesli dobrze pamietam z podrecznikow. A co wydawal inkryminowany Zbanyszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:16 jakich konkretów? koleś zagalopowałeś się wydawał, podłą ścierę ... pewnie teraz powie że "bibułę". ...pomyśl za co można wylecieć z myjni ... i to by było na tyle -------- PiStolety do toalety i spuścić Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 20:18 No to niewiele masz do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:31 powiedziałem wiele lecz czytać między wierszami Cię nie nauczono facio teraz jest doradcą WOJEWODY LUBUSKIEGO!!! a moralność jego... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 20:36 Nie czytam miedzy wierszami, bo nie mam do tego podstaw; od lat nie mieszkam w GW i nie rozrozniam planktonu politycznego. Pozdrawiam serdecznie. Czym sie, rob swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 20:42 Hey waszka, Ten koles to moze i polityczny pacan i oportunista... Tyle o nim na pewno wiemy bo sie politycznie wychylil.. Reszta to plotki ti takie tam..."czytaj pomiedzy wierszami..." Nie lubisz goscia to go kopiesz niezaleznie od tego co robi.... Jest przy wojewodzie. To jasne... PiS go tresuje "na jutro"...to oczywiste... Poczekajmy...wyplynie znowu... Reszta niewazna... Nie ma tez nic zlego wm myciu samochodow dla zarobku...poza tymze to naprawde brudna robota... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:04 .......a czy ja napisałem że jest coś złego w myciu aut dla kasy??? - NIE .......ja napisałem, że gość wyleciał z roboty bo... uk...r...ł a teraz przy WOJEWODZIE... no tak jak faszyści w tym kraju śpiewają "patriotyczne pieśni", jak kryminaliści są wicepremierami to ... czegóż się spodziewać po WOJEWODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 21:05 "...za co można wylecieć z myjni ..." ... za brudzenie samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: .....a, Zbanyszek...skąd? 05.12.06, 21:53 e_werty napisał: > "...za co można wylecieć z myjni ..." > > ... za brudzenie samochodów? Za wypicie calego zapasu wosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elegant Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:44 ...ale od wojewody nie wylatuje się za wosk... tym bardziej za wazelinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: .....a, Zbanyszek...skąd? IP: 212.91.238.* 06.12.06, 16:28 Z Banyszek. Odpowiedz Link Zgłoś