Dodaj do ulubionych

Gdzie dobra Kosmetyczka?

03.01.07, 16:47
Drogie Panie!
Gdzie w Gorzowie znajde dobra kosmetyczke jesli chodzi
o OCZYSZCZANIE TWARZY?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.ed.shawcable.net 03.01.07, 20:09
      Hey natalka,
      Mydlo i woda urody ci doda...
      W potocznym jezyku prostych ludzi nazywa sie to "myciem"...
      I kupe forsy zaoszczedzisz.
      :):):)
      • natalka55 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 15:54
        hehe:)
        WYyraźnie napisalam ze prosze Panie o odpowiedz!!!
        • narzeczona12 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 22:02
          hej niestety mam tez problem
          bo juz bylam u paru kosmetyczek i je nie polecam
          ja sama szukam kosmetyczki ktora potrafi ladnie malowac i nie zarazic mnie
          jakims syfem (moja kolezanka zlapala jakiegos wirus ad uzywania pedzla u
          kosmetyczki)

slyszalam ze w WAMPIe jest ponoc profesjonalna kosmetyczka
          ale jeszcze u niej nie bylam,wiem ze jest drozsza ale ponoc super....
          ale nie sprawdzilam osobiscie....
          pozdrawiam
          ach i nie martw sie tymi blaznami na gorzowskim forum
        • Gość: Bernard Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 22:36
          Hey natalka,
          To dyskryminacja!!!
          Panowie przede wszystkim beda twa sliczna buzie podziwiac, wiec maja prawo
          zglaszac sugestie...
          W koncu to takze w "ich interesie"....bys sliczna pozostala...
          he he he
          :)
          PS. Precz z dyskryminacja mezczyzn...
    • Gość: KaSia Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 23:00
      Droga Natalko!
      Osobiscie chodzę od 3 lat do granatowego pawilonu na Staszycia i mogę polecić z
      czystym sumieniem p. Edytkę ze Studia "Tara". Chodzi mi o oczyszczanie bo z
      makijażu nie korzystałam ale tez jest tam taka usługa i tylko słyszałam że
      ślubne robia bardzo ładne.
      Pozdrawiam! KaSia.
      • e_werty Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 23:16
        "...z czystym sumieniem p. Edytkę ze Studia "Tara"

... hehehehe! Czy to chodzilo o czyszczenie sumienia czy czyszczenie twarzy?

No to tara do tego jak znalazł... wyczyści do końca.

Bo tara sie stara mimo ze juz stara i nie tak ostra jak jej siostra raszpla...
        • Gość: BoY Koscielny - kosmetyczka? IP: *.207-core01-gi.3.1-cc.sccoast.net 04.01.07, 23:20
          Poszla do kosmetyczki a wyczyscili jej sumienie! To jakas koscielna
          kosmetyczka? - urzeduje w konfesjonale? Wkladasz ramie i robią "mani córe"! To
          do ślubu robia czyszczenie twarzy za darmo - bo z brudna to do koscioła niw
          wpuszczą?
          • Gość: natalka55 Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:50
            Dziekuje ci Narzeczono i Kasiu za odp.
            No i oczywiscie wybiore sie do Tary.
            Pozdrówka:)
            • Gość: Tina Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.07, 16:17
              A ja kupiłam sobie żel oczyszczający firmy NU SKIN i do tego maseczkę
              liftingującą w grocie solnej w łazni-jestem bardzo zadowolona.Wykonują tam super
              tanio zabiegi galwanoterapii prądami galwanicznymi-rewelacja
              • Gość: jona Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.25-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.01.07, 16:27
                Ja tez polecam grote-pisalam w innym watku
              • Gość: widz Nie ma jak w maseczce - Zorro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:39
                hehehehe... po tym zabiegu musisz biegac w maseczce? Tak ci twarz ten żel
                zrył?.... :-)
    • Gość: Karolina05 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:15
      Jeśli chodzi o Gorzów to polecam gabinet Medi Derm, bardzo ciekawe zabiegi, oczekiwane efekty. A co najważniejsze nie wygórowane ceny, starannosc i przyjazna atmosfera.
      • Gość: Karolina05 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:17
        Dla zainteresowanych podaje stronke www.medi-derm.pl.
        Gabinet w centrum miasta z latwym dojazdem i bezplatnymi miejscami parkingowymi w poblizu gabinetu.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ania Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.13, 20:13
          Niedobrze mi sie robi jak to wszystko czytam. Autoreklamą śmierdzi na odległość. Ja uważam, że moja kosmetyczka jest najlepsza w Gorzowie, ale za nic nie powiem kto to, bo bardzo ciężko jest znaleźć u niej wolny termin. I po tym można poznać dobre studio.
    • anul.ka74 moze tam pomoga 26.11.13, 10:42
      moze to bedzie jakas wskazowka. osobscie nie mialam takiej potrzeby ale kolezanka z pracy ma corke, ktora od wielu lat borykala sie z bardzo powaznym tradzikiem. byla u paru lekarzy, wydala naprawde sporo pieniazkow i efektow zadnych! od ok 3 lat chodzi do kosmetczki p. renaty, gdzies na Mieszka I, obok stacji benzynowej i sama widzialam efekt, po tradziku praktycznie nie ma sladu! mysle, ze tam pani moze pomoc. pozdrawiam.
      • danny_boy Re: moze tam pomoga 27.11.13, 00:16
        3.01.2007 Natalka zapytała o kosmetyczkę
        a 26.11.2013 anul.ka74 napisał(a):
        > od ok 3 lat chodzi do kosmetczki
        Co na to Natalka?
        • Gość: / Re: moze tam pomoga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.13, 06:22
          Natalka już jest w Irlandii
          • Gość: login_t Re: moze tam pomoga IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 29.11.13, 06:06
            Gość portalu: / napisał(a):

> Natalka już jest w Irlandii

Ostatnio widziano ją w Brooklynie.

www.youtube.com/watch?v=3ujXRDmmhfI
    • Gość: Katarzyna Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 17:31
      Oczyszczanie twarzy polecam tylko i wyłącznie w salonie Idealist w Gorzowie u pani Agnieszki.Kosmetyczka z doświadczeniem zawodowym i wiedzą kosmetologiczną.Dzięki pani Agnieszce mam piękną cerę.Estetyka i higiena to atut firmy!Z czystym sumieniem polecam.
      • danny_boy Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 29.11.13, 00:43
        Gość portalu: Katarzyna napisał(a):
        > Oczyszczanie twarzy polecam tylko i wyłącznie w salonie Idealist
        A ja, nieświadomy idiota, oczyszczałem se wodą z mydłem w domowej łazience. Teraz, po dowiedzeniu się o powyższym salonie, boję się spojrzeć w lustro.
    • jagna2332 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 27.11.17, 11:01
      Yasumi Miejskie Spa yasumi.miejskiespa.pl/
      • Gość: Krycha Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.17, 23:23
        jasumi potwierdzam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka