natalka55 03.01.07, 16:47 Drogie Panie! Gdzie w Gorzowie znajde dobra kosmetyczke jesli chodzi o OCZYSZCZANIE TWARZY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.ed.shawcable.net 03.01.07, 20:09 Hey natalka, Mydlo i woda urody ci doda... W potocznym jezyku prostych ludzi nazywa sie to "myciem"... I kupe forsy zaoszczedzisz. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka55 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 15:54 hehe:) WYyraźnie napisalam ze prosze Panie o odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 22:02 hej niestety mam tez problem bo juz bylam u paru kosmetyczek i je nie polecam ja sama szukam kosmetyczki ktora potrafi ladnie malowac i nie zarazic mnie jakims syfem (moja kolezanka zlapala jakiegos wirus ad uzywania pedzla u kosmetyczki) slyszalam ze w WAMPIe jest ponoc profesjonalna kosmetyczka ale jeszcze u niej nie bylam,wiem ze jest drozsza ale ponoc super.... ale nie sprawdzilam osobiscie.... pozdrawiam ach i nie martw sie tymi blaznami na gorzowskim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 22:36 Hey natalka, To dyskryminacja!!! Panowie przede wszystkim beda twa sliczna buzie podziwiac, wiec maja prawo zglaszac sugestie... W koncu to takze w "ich interesie"....bys sliczna pozostala... he he he :) PS. Precz z dyskryminacja mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSia Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 23:00 Droga Natalko! Osobiscie chodzę od 3 lat do granatowego pawilonu na Staszycia i mogę polecić z czystym sumieniem p. Edytkę ze Studia "Tara". Chodzi mi o oczyszczanie bo z makijażu nie korzystałam ale tez jest tam taka usługa i tylko słyszałam że ślubne robia bardzo ładne. Pozdrawiam! KaSia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 04.01.07, 23:16 "...z czystym sumieniem p. Edytkę ze Studia "Tara" ... hehehehe! Czy to chodzilo o czyszczenie sumienia czy czyszczenie twarzy? No to tara do tego jak znalazł... wyczyści do końca. Bo tara sie stara mimo ze juz stara i nie tak ostra jak jej siostra raszpla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoY Koscielny - kosmetyczka? IP: *.207-core01-gi.3.1-cc.sccoast.net 04.01.07, 23:20 Poszla do kosmetyczki a wyczyscili jej sumienie! To jakas koscielna kosmetyczka? - urzeduje w konfesjonale? Wkladasz ramie i robią "mani córe"! To do ślubu robia czyszczenie twarzy za darmo - bo z brudna to do koscioła niw wpuszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka55 Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:50 Dziekuje ci Narzeczono i Kasiu za odp. No i oczywiscie wybiore sie do Tary. Pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.07, 16:17 A ja kupiłam sobie żel oczyszczający firmy NU SKIN i do tego maseczkę liftingującą w grocie solnej w łazni-jestem bardzo zadowolona.Wykonują tam super tanio zabiegi galwanoterapii prądami galwanicznymi-rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Koscielny - kosmetyczka? IP: *.25-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.01.07, 16:27 Ja tez polecam grote-pisalam w innym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Nie ma jak w maseczce - Zorro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:39 hehehehe... po tym zabiegu musisz biegac w maseczce? Tak ci twarz ten żel zrył?.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina05 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:15 Jeśli chodzi o Gorzów to polecam gabinet Medi Derm, bardzo ciekawe zabiegi, oczekiwane efekty. A co najważniejsze nie wygórowane ceny, starannosc i przyjazna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina05 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 11:17 Dla zainteresowanych podaje stronke www.medi-derm.pl. Gabinet w centrum miasta z latwym dojazdem i bezplatnymi miejscami parkingowymi w poblizu gabinetu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.13, 20:13 Niedobrze mi sie robi jak to wszystko czytam. Autoreklamą śmierdzi na odległość. Ja uważam, że moja kosmetyczka jest najlepsza w Gorzowie, ale za nic nie powiem kto to, bo bardzo ciężko jest znaleźć u niej wolny termin. I po tym można poznać dobre studio. Odpowiedz Link Zgłoś
anul.ka74 moze tam pomoga 26.11.13, 10:42 moze to bedzie jakas wskazowka. osobscie nie mialam takiej potrzeby ale kolezanka z pracy ma corke, ktora od wielu lat borykala sie z bardzo powaznym tradzikiem. byla u paru lekarzy, wydala naprawde sporo pieniazkow i efektow zadnych! od ok 3 lat chodzi do kosmetczki p. renaty, gdzies na Mieszka I, obok stacji benzynowej i sama widzialam efekt, po tradziku praktycznie nie ma sladu! mysle, ze tam pani moze pomoc. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: moze tam pomoga 27.11.13, 00:16 3.01.2007 Natalka zapytała o kosmetyczkę a 26.11.2013 anul.ka74 napisał(a): > od ok 3 lat chodzi do kosmetczki Co na to Natalka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: moze tam pomoga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.13, 06:22 Natalka już jest w Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: moze tam pomoga IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 29.11.13, 06:06 Gość portalu: / napisał(a): > Natalka już jest w Irlandii Ostatnio widziano ją w Brooklynie. www.youtube.com/watch?v=3ujXRDmmhfI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 17:31 Oczyszczanie twarzy polecam tylko i wyłącznie w salonie Idealist w Gorzowie u pani Agnieszki.Kosmetyczka z doświadczeniem zawodowym i wiedzą kosmetologiczną.Dzięki pani Agnieszce mam piękną cerę.Estetyka i higiena to atut firmy!Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 29.11.13, 00:43 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Oczyszczanie twarzy polecam tylko i wyłącznie w salonie Idealist A ja, nieświadomy idiota, oczyszczałem se wodą z mydłem w domowej łazience. Teraz, po dowiedzeniu się o powyższym salonie, boję się spojrzeć w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna2332 Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? 27.11.17, 11:01 Yasumi Miejskie Spa yasumi.miejskiespa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Gdzie dobra Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.17, 23:23 jasumi potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś