Gość: burak wszechpolski i dlatego od roku nie płacę abonamentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:40 zrozumieli?, no, to odmeldować się... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Niedoczekanie twoje pisuarowo -Lprowski k---sie! 02.02.07, 17:40 Zapamiętej to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student23 Wolę młodych Polaków niż lewactwo antypolskie IP: *.kolornet.pl 02.02.07, 17:42 Nareście mamy w Polscę demokrację, pronarodowa większość w Polsce wreszcie ma swoje przedstawicielstwo w kolejnych instytucjach. Dość komuszej propagandy. Polska do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Do studenta co ty studiujesz? U rydzyka zlodzieja? 02.02.07, 17:44 Jak nabierać mohery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz On przynajmniej studiuje... gdy Tobie brak kultury IP: *.77.classcom.pl 02.02.07, 17:49 A idzie to chyba w parze z brakami intelektualnymi, co można wnosić po poziomie wypowiedzi pozbawionej wszelkiej argumentacji. Nastawionej na opluwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Jama314 pisujący do niszowych pisemek 02.02.07, 19:36 "W mordobijskim powiecie" ciągle 'Wach" na forach GW Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: On przynajmniej studiuje... gdy Tobie brak ku 02.02.07, 19:44 Z większością z Was się nie dyskutuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student23 Re: Do studenta co ty studiujesz? U rydzyka zlodz IP: *.kolornet.pl 02.02.07, 17:49 Na państwowej uczelni w Krakowie, a tacy jak ty niedługo wymrą ze swomi chorymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
l_o_k_i Re: Do studenta co ty studiujesz? U rydzyka zlodz 02.02.07, 18:08 Sadzac po ortografii - mysle, ze krakowskie uczelnie to ty na widokowce ogladales. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Do studenta co ty studiujesz? U rydzyka zlodz 02.02.07, 19:39 A Ja myślę że klamiesz weszpolaczku, jak większosć zresztą tu Was z pod znaku LPR-owskiej swastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix16 Re: Wolę młodych Polaków niż lewactwo antypolski 02.02.07, 17:48 po pierwsze pisz chlopaku do radia Mary,po drugie ja nie mam nic przeciwko kochajacym inaczej,ale ojciec guru nie bylby z ciebie zadowolony! pytam gdzie ta demokracja,gdzie u wladzy sa dawaj szalency!przeciez to czysta paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Pilnować spacji człowieku, bo zbanują... 02.02.07, 18:10 o treść mniejsza, tak czy siak głupawa... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Idee fixe Jamy314 jest kopiowanie na użytek 02.02.07, 19:42 slużb Maciarewicza cudzych postów piszących tu.Ostrzegam wszystkich tu przed tym typem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Byki wołające o pomstę do nieba... 03.02.07, 22:35 To się zgadza analfabeto, ale dotyczy tylko cymesów popełnionych przez wyjątkowych ancymonków. Konkretnie zaś chamów i prostaczków oraz mających za nic zasady polskiej ortografii oraz jej reguły gramatyczne. Krótko mówiąc takich niedouczonych prostaczków jak właśnie Ty, spełniający wszystkie te kryteria. Odpowiadasz temu modelowi idealnie, zaś byki ortograficzne jakie tu strzelasz wielkim echem rozlegają się długo jeszcze potem w wielu miejscach. Na treści jakie upowszechniasz, spuszczam w zasadzie zasłonę miłosierdzia, nie zasługują bowiem nawet na komentarz przez swą bezdenną głupotę. Ja to po prostu tylko uwieczniam dla potomnych jako wyjątkowe kurioza językowe i przykład totalnego amoku antyklerykalnego i polonofobii galopującej. Jest też prawdą, że zasługujesz na wyjątkowe współczucie jak ciężko poszkodowany i otępiały umysłowo w znacznym stopniu człowiek. Mam i to na uwadze i żadnego dworowania z tego Twojego kalectwa sobie nie robię. Ma to też swe pozytywne znaczenie, albowiem odpowiednie służby (jak na razie) zrezygnowały z zapoznania Cię z palbą plutonu egzekucyjnego... By the way, a Maciarewicz to który jest człowiek, bo nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Wolę młodych Polaków niż lewactwo antypolski IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 17:48 młodych Polaków tak, ale nie młodzież WSZECHPOLSKĄ (nie zawszy młody znaczy ŚWIEŻY, ten jest już zadymiony odpowiednimi oparami - gazem moherowym)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telepic Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.tktelekom.pl 02.02.07, 17:43 JUREK,PRZENIEŚ SIĘ DO TVN ALBO POLSATU.OLEJ TĄ KATOLICKĄ ABONAMENTOWĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maris Czy poseł Bosak był już u psychiatry ??? IP: 82.160.182.* 02.02.07, 17:45 Człowiekowi trzeba pomóc zamknijcie go z Samsonem on da radę. Roman może być obserwatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Słuszne uwagi posła. Ambitne programy nie bolą !! IP: *.77.classcom.pl 02.02.07, 17:45 A takich , szczególnie w telewizjach komercyjnych brakuje. Niestety powodowani jedynie chęcią zysku (wypracowywanego słupkami oglądalności) nadawcy prywatni idą w totalną komercję ze szkodą dla jakości. W ramówce górują reklamy, konkursy audio-tele czy talk - show w ktorym najwazniejsze sa wypowiedzi prowadzacych przerywane wyciem publiki lub tez reklamami. Na chwile refleksji, zgłębienie tematu nie ma miejsca bo to sie nie wiąże z kasą. Dobrze że mamy telewizję publiczną bo ją można, dzięki abonamentowi, wyjąc spod rygoru nastawienia wyłacznie na zysk. Innaczej zupełnie byśmy ogłupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Słuszne uwagi posła. Ambitne programy nie bol 02.02.07, 18:56 Tylko, kuźwa jakoś w tej ambitnej TV leci... teleshopping czy inne telezakupy!!! A w 3 TVP ostatnio te przebrzydłe, idiotyczne 'konkursy na odgadywanie słów"!!! Wyrzuciłam wczoraj telewizor, jutro idę wyrejestrować 0 - i mam was w du.....! a to co piszesz, jest niestety domeną publicznej TV - z tą różnicą, że w komercyjnej jest więcej dobrych filmów, i mniej propagandy politycznej. No, i na lokalnej czasem ciekawe programy - z BBC of course, bo przecież publiczna nie ma pieniędzy - musi głąbów opłacać! o zwierzętach... a... ale to się pewnie skończy, bo wg. LPR nie ma ewolucji, i trzeba by BBC cenzurować - a na to się nie zgodzą... Gość portalu: widz napisał(a): > A takich , szczególnie w telewizjach komercyjnych brakuje. Niestety powodowani > jedynie chęcią zysku (wypracowywanego słupkami oglądalności) nadawcy prywatni > idą w totalną komercję ze szkodą dla jakości. > > W ramówce górują reklamy, konkursy audio-tele czy talk - show w ktorym > najwazniejsze sa wypowiedzi prowadzacych przerywane wyciem publiki lub tez > reklamami. > > Na chwile refleksji, zgłębienie tematu nie ma miejsca bo to sie nie wiąże z > kasą. > > Dobrze że mamy telewizję publiczną bo ją można, dzięki abonamentowi, wyjąc spod > > rygoru nastawienia wyłacznie na zysk. Innaczej zupełnie byśmy ogłupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
koza440 Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną 02.02.07, 17:45 brawo!! należy wprowadzić do ramówki codzienne progrmy pt"Jak zamówić 5 piw w knajpie" w sobotni wieczór, po wiadomościach relacje z koncertów pieśni patriotycznej zespołu "Twierdza" lub innych zespołów muzycznych wykonujcych pieśni o podobnej tematyce. Jeśli powstanie kanał o tematyce przyrodniczo- podróżniczej, to na cześć austalijskiego bohatera serii programów o krokodylach, nadawanych na Discovery, można go będzie nazwać "Łowca pedofili". Idealnym kadydatem do roli prowadzącego jest pewien Internetowy literat, o charakteryctycznych manierach i łatwo zapadającym w pamięć wyglądzie. Mam nadzieje, że w tv będzie można zobaczyć od czasu do czasu programy edukayjne prowadzone przez doświadczone kadry z Akademii Orła Białego Nawiązując do programu "Zrób to sam" zapewne będą nadawane programy o tematyce obyczajowej. Wartoby zadbać o relacje sportowe - mam nadzieje zobaczyć relacje sportowe ze spotkań policja- neokibice. Pomysły można mnożyć. Buty z nog! Wszyscy na bosaka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intelagent kto go tam puścił?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:51 Powinien ulice odśnieżać, liście grabić. Krowy nakarmione? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz TVP na Bosaka 02.02.07, 17:52 Marzą mu się chodaki (tfu, ChaDeki) na kazdym kadrze. A właściwie to może on jest bosak do wyciagania z wody mętów, albo do abordażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Demoklesa Bosakiem w żydokomunę - odciąć łeb hydrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:53 jeśli UB to zaraza taka to użyć na zarazę Bosaka niech ta swołocz czerwona wyzionie ducha czyli skona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vater Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:53 heheh... trzymać go z daleka:P Chociaż z jednym ma racje, ale to żadna tajemnica iż Caritas i Polska Akcja Humanitarna zbierają o wiele więcej kasy i sprzętu od Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartez Re: Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publi IP: *.broker.com.pl 02.02.07, 17:57 Dzięki takim ..... przestaję płacić abonament RTV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak "Myśli nowoczesnego Romana" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:58 Pan Bosak powinien wysyłać ludziom kilka egzemplarzy czaspoisma "Myśli nowoczesnego Romana" może wtedy zrozumiemy jaka jest przyczyna tych głupich pomysłów, które powstają w takim pustym łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azurro Re: Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:59 jesli tacy ludzie beda kierowac telewizja jak pan Bosak ludzie nie beda placic abonamentu p. Bosak nie jest kompetentny w tych sprawach pan Bosak pan Pospieszalski i cała rada nie dorasta do pięt Owsiakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publi IP: 195.205.156.* 02.02.07, 18:21 > pan Pospieszalski (...) nie dorasta do pięt Owsiakowi w hymnie WOŚP na gitarze basowej gra Jan Pospieszalski nie dajcie się zmanipulować tym którzy manipulują Jankiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: 195.205.156.* 02.02.07, 18:01 Panie Bosak. Pan Pospieszalski i Pan Owsiak to, może pan nie wie, dobrzy koledzy z młodości. Pan Pospieszalski sprzedał Panu Owsiakowi (albo odwrotnie, nie pamiętam dobrze) samochód w czasach kiedy pana czterema kółkami była spacerówka. Pan Pospieszalski i Pan Owsiak mają swoje modele prezentowania poglądów, swoje nisze w których zapewne są tendencyjni ale te nisze są nam jednakowo potrzebne by w mediach panowała równowaga, tolerancja i spokój czego i Panu życzę. Niepotrzebnie dorabia Pan ogon Jankowi. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publi 02.02.07, 18:04 czytając artykuł można by się zdenerwować jednak biorąc pod uwagę, że jest to artykuł oparty na wypowiedziach debila to należy brać to na miękko, problem w tym, że debil jest w stanie zrobic wszystko nawet to co jest absurdalne i tu niestety przestaje być już śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drucik_kolczasty Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 18:15 Już najwyższy czas stworzyć też polską wersję Biblii, bo ta czytana w kościołach jest też bardzo obca naszej słowiańskiej kulturze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.chello.pl 02.02.07, 18:16 Czytam takie wypowiedzi ,irytuję się, ciśnienie mi skacze,a tu szpitale chcą zamykać.Niech lepiej poseł Bosak zacznie samodzielnie myśleć,nabierze doświadczenia i dopiero wtedy mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Demoklesa Jak UBowcy nie chcą naprawić telewizji publicznej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:19 cóż każdy UBowiec tak tu szczeka bo niepodobny jest do człowieka pora - niech ta swołocz czerwona nie zatruwa Polski - niech skona Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Bosak jest wysłannikiem ciemnogrodu FRAJER 02.02.07, 18:20 nie nawidze tego pizdusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0123456789 Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:22 I dobrze,za niedługo nikt tego syfu nie będzie oglądał,ten Bosak to taki pożyteczny idiota,coś a'la Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RutEk Kręcioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:23 Kto dzisiaj oglądał Kręciołę??? Wpisujcie się i pokarzcie ilu nas jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gąbka fiut Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.07, 18:24 P.O.J.E.B.A.N.Y. SZCZYL!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Jak poseł Bosak chce naprawić telewizję publiczną 02.02.07, 18:24 Bosak to wyjątkowa kreatura podobnie jak jego wódz Roman. I takie dziadostwo śmie czynić nikczemne uwagi o Owsiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1010 "Wiecej Pospieszalskiego" - to niech sami za to IP: *.asta-net.com.pl 02.02.07, 18:24 za toto placa!!!! Rzygac sie chce na samo wspomnienie audycji tych debili z naboru Wildsteina i s-ki - rozpier... calkiem niezla TV, wszyscy liczacy sie dziennikarze -publicysci powiedzieli im bay bay, abonament spadl do 29% (zostaly chyba same mohery, bo zaden porzadny obywatel nie bedzie sie dorzucal na ten partyjny chlam), a tym gnojom jeszcze malo! Pisdzielcy i ich przystawki na smietnik historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gąbka fiut P.o.j.e.b.a.n.i.e.c. i Szczyl!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.07, 18:27 :) Odpowiedz Link Zgłoś