calama 14.02.07, 07:38 Dużo miłości, radości i szczęścia Wam zyczę. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 08:07 Dzięki. Po Twoich buziakach dzień milszy będzie. ...bo smutno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:30 Hej Calama usmiechnij sie! faceci radza sobie tak: Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić... Zmajstrował stryczek, przymocował go do żyrandola, wlazł na stołek, wsadził głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi! - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślał sobie. Wysunął głowę ze stryczka, przystawił stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze całkiem spory niedopałek leży! - O - pomyślał - życie zaczyna się układać! howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:35 redcloud napisał: > Hej Calama usmiechnij sie! > faceci radza sobie tak: > Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić... Przyznam szczerze, że nikt nigdy TAK mnei nie pocieszał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:40 Alez, alez...zrob sobie dinka, wez bucha. Pomaga! howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:44 Taaaa, popadnę w alkoholizm ;) I z pracy mnie wywalą. A palic nie palę. Juz chyba wolę stryczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:58 calama napisała: > Taaaa, popadnę w alkoholizm ;) I z pracy mnie wywalą. > A palic nie palę. > Juz chyba wolę stryczek ;) Zalezy co sie pali ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 10:03 redcloud napisał: > Zalezy co sie pali ;) > howgh Masz rację. Zapalę sobie ... ognisko. To lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 10:14 calama napisała: > Masz rację. Zapalę sobie ... ognisko. > To lubię. Pieczone ziemniki z ogniska, do tego cacyki. mniam :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 11:41 redcloud napisał: > Pieczone ziemniki z ogniska, do tego cacyki. mniam :) Cycki? Tzatziki? Oba mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 11:49 login_tymczasowy napisał: > Cycki? > Tzatziki? > Oba mniam. > Z ogniska? Kanibal! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 11:57 Z ogniska mialy byc ziemniki. Cytzki "do tego". Mam tu listopad. Leje az bebni. Gdybym nazbieral chrustu - ognisko mialbym jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 12:04 login_tymczasowy napisał: > Z ogniska mialy byc ziemniki. > Cytzki "do tego". > Ziemników nie mam. Cytzków tez nie. Ale ognisko mam z czego zrobić. Kilka drzew do spalenia mam. Pewnie nie jesteś zainteresowany, bo za daleko. :P Ale jakby co - to zapraszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 13:48 login_tymczasowy napisał: > Cycki? > Tzatziki? > Oba mniam. Najwazniejsze ognisko pod chmurka. Reszta juz tylko tego konsekwencja... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:32 calama napisała: > Dużo miłości, radości i szczęścia Wam zyczę. > :))))))) I róż czerwonych, piór strusich barwionych i plastikowych serduszek na patyku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:46 be_em napisała: > I róż czerwonych, piór strusich barwionych i plastikowych serduszek na > patyku;))) > Tak, bo to takie plastikowo-tandetne święto ;) Ale zawsze można komuś powiedzieć, że się kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Miłych Walentynek! 14.02.07, 09:47 calama napisała: Ale zawsze można komuś powiedzieć, że się kocha. Co też czynię prawie codziennie:) Taka jakaś kochliwa jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 14:53 Ja ciebie kocham Adam Asnyk "Ja ciebie kocham! Ach te słowa Tak dziwnie w moim sercu brzmią. Miałażby wrócić wiosna nowa? I zbudzić kwiaty co w nim śpią? Miałbym w miłości cud uwierzyć, Jak Łazarz z grobu mego wstać? Młodzieńczy, dawny kształt odświeżyć, Z rąk twoich nowe życie brać? Ja ciebie kocham? Czyż być może? Czyż mnie nie zwodzi złudzeń moc? Ach nie! bo jasną widzę zorzę I pierzchającą widzę noc! I wszystko we mnie inne, świeże, Zwątpienia w sercu stopniał lód, I znowu pragnę - kocham - wierzę - Wierzę w miłości wieczny cud! Ja ciebie kocham! Świat się zmienia, Zakwita szczęściem od tych słów, I tak jak w pierwszych dniach stworzenia Przybiera ślubną szatę znów! A dusza skrzydła znów dostaje, Już jej nie ściga ziemski żal - I w elizejskie leci gaje - I tonie pośród światła fal!" Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 14:57 wiesz, że widać, żeś zakochana? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 15:00 be_em napisała: > wiesz, że widać, żeś zakochana? :))) hehehe Po czym poznałaś? Po czerwonym szaliku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 15:01 calama napisała: hehehe Po czym poznałaś? Po czerwonym szaliku? ;) Po tęsknocie, dostrzeganiu w brzydkim świecie wszytskiego, co ładne jest:) Fajny stan, zazdroszczę Ci:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 19:18 be_em napisała: > Po tęsknocie, dostrzeganiu w brzydkim świecie wszytskiego, co ładne jest:) > Fajny stan, zazdroszczę Ci:) > bo.... Życie jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 15:01 Dodam, że Adam Asnyk nie konsultował ze mną tekstu. ;) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 15:07 calama napisała: > Dodam, że Adam Asnyk nie konsultował ze mną tekstu. ;) > hihihihi Chciałabyś;) Co tam Asnyk, nie lepiej : teledyski.onet.pl/10173,830940,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 20:44 fajne "swieto", kochajcie i bedzcie kochani bo to fajna sprawa jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam walentynkowo Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 21:12 I nawzajem Andrzeju. Miłego świetowania. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 21:40 czesc calama, a skad ten smutek w taki wesoly dzien? pamietaj, tylko od ciebie zalezy bys nie byla smutna, przynajmniej na 90 %! usmiechnij sie calama, jutrzejszy dzien bedzie lepszy, a kolejne , jeszcze lepsze!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Dziekuje za....NIC!! IP: *.ed.shawcable.net 14.02.07, 21:50 Dziekuje za te wszystkie posty w ktorych nie napisaliscie jak bardzo mnie kochacie.. Dziekuje za te wszystkie nie wyslane e-maile z kwiatuszkami i serduszkami.. Ja was tak wszystkich kocham bym was podusill... :):):) PS. Na szczescie pies mi "buzie" polizal... Good dog!! Idziemy na spacer... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 22:23 dzięki Andrzej. Wiem, każdy kolejny dzień będzie lepszy :) Ale rano miałam smutek, został mi z wczoraj - z trzynastego. Wyjatkowo pechowego. i usmiecham sie juz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ja ciebie kocham. ;) 14.02.07, 22:34 to swietnie calama! ale czy zauwazylas , ze nam Bernard niewiescieje?? czerwone czekoladowe serduszko ode mnie dla Bernarda! wszystkiego slodkiego(nawet steka) Bernard! ale , ale , ja tez dzisiaj zadnego kwiatka nie dostalem!!! ale za to buziaka od zonki i od coreczki, fajnie jest kochac!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś