calama 27.02.07, 08:22 olalazar.blox.pl/2006/10/Panga.html Moja ulubiona panga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:30 Czy mozna ja trzymac w akwarium? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:31 Pewnie tak, ale nie więcej niż siedemnaście kilowych ryb w akwarium 30- litrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:35 Ja bym rozpoczal skromnie, od rodziny 2+2. Podgladal zycie ryb - kto narybek odprowadza do szkoly (blazenka Nemo odprowadzal tata, ale to byla rodzina niepelna), kto smazy kotlety... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:39 Spróbuj. :) A kto będzie uczył w tej szkole? ;) Jak rodzinka będzie 2+2 i będa odprowadzać do szkoły? :P ps.@ Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:42 calama napisała: > olalazar.blox.pl/2006/10/Panga.html > Moja ulubiona panga... Polecam sosie smietanowo-koperkowym. Wczesniej podsmazona, potem w sosiku podduszona - niebo w gebie. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:43 Smietanowo-pietruszkowym - chętnie smietanowo-szpinakowym - chetnie tylko nie koperek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 08:52 A u mnie wczoraj kargulenki prosto z patelenki, mniam... i bez koperku, pietruch, szpinakow etc howgh Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 09:19 Zupka rybna z pangą w tle. Przepyszna. Pstrągi z klatki na Kłodawce (14 zetów za kg- pozbawienie życia gratis)- w foli z koprem włoskim i cukinią, a choćby smażone na patelni...oooo to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 09:45 hej czysty_harry, na kladawace przy borowskiego to po za pstragami co maja? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:36 Ja tam tylko świeżutkie rybki pstrągusie kupuję- nie takie zdechlaki jak w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 09:48 czysty_harry napisał: > Pstrągi z klatki na Kłodawce (14 zetów za kg- pozbawienie życia gratis)- w foli > z koprem włoskim i cukinią, a choćby smażone na patelni...oooo to jest to :) Pstrągi z masłem i pietruszką zapieczone w folii. I to jeszcze swojskie - z Kłodawki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:16 Klodawce musialo sie znacznie poprawic, ze mozna w niej ryby hodowac... Nie truja juz powyzej Borowskiego? W I LO? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:21 login_tymczasowy napisał: > W I LO? > Nie ma już dziury w płocie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:27 Poprawilo sie znacznie, a te klatki z rybami przy borowskiego - swietny pomysl. Jeszcze knajpka na lato tam sezonowa. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:39 login_tymczasowy napisał: > Klodawce musialo sie znacznie poprawic, ze mozna w niej ryby hodowac... > Nie truja juz powyzej Borowskiego? > W I LO? > One tam tylko się moczą i nabierają gorzowskiego smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:45 czysty_harry napisał: > One tam tylko się moczą i nabierają gorzowskiego smaku :) Bejca lokalna? Nalezy im dorzucic do zaprawy troche zuzla ze Slaskiej i konopi z Roszarni. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Zdrowe ryby ;) 27.02.07, 10:42 Calamko skoro przy kulinrich jestesmy, moze wiesz gdzie kupic kaczuszke na pieczen, ale taka do kilograma? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Zdrowe ryby ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:03 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś