Dodaj do ulubionych

Nokdaun Leszka Millera

29.04.03, 09:02
Leszek liczony 2 miesiące.
Obserwuj wątek
    • bart.q Re: Nokdaun Leszka Millera 29.04.03, 09:38
      aborys napisał:

> Leszek liczony 2 miesiące.

No zaraz, przecież sam już odliczył do zera.
    • proca_toya Re: Nokdaun Leszka Millera 29.04.03, 11:03
      aborys napisał:

no, góra cy ;-)
    • klin Re: Nokdaun Leszka Millera 29.04.03, 11:31
      Raz, dwa, trzy, trudno nie wierzyć w nic.
    • bes-t Re: Nokdaun Leszka Millera 29.04.03, 18:03
      aborys napisał:

Szkoda tylko, że przeciwnik bił po jajach, a na koniec nawet odgryzł ucho.
      Poza tym - waga papierowa.

Myślę, że prawdziwy nokaut nastapi dopiero w pojedynku wagi superciężkiej z
      Hose "Diablo" Mariją.
      • Gość: Agis Re: Nokdaun Leszka Millera IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:16
        To nie był nokdaun, Leszek poślizgnął się na skórce od banana, rzuconej przez
        Ziobro.
        • proca_toya Re: Nokdaun Leszka Millera 29.04.03, 20:31
          Gość portalu: Agis napisał(a):

> To nie był nokdaun, Leszek poślizgnął się na skórce od banana, rzuconej przez
          > Ziobro.

skoro to widziałeś tak dokładnie to napisz jeszcze jak upadł po tym poślizgu -
          na twarz czy na kość ogonową?

• Gość: Agis Re: Nokdaun Leszka Millera IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:55
            Upadł na amen.
            • Gość: agnesgo Re: Nokdaun Leszka Millera IP: 217.153.71.* 29.04.03, 22:09
              nie, na źobro. I tego to przygniotło na amen;-)
              • proca_toya Re: to już TKO Leszka Millera 30.04.03, 00:44
                Gość portalu: agnesgo napisał(a):

> nie, na źobro. I tego to przygniotło na amen;-)

to już mi wygląda na TKO :-)
              • Gość: agnesgo Re: Nokdaun Leszka Millera IP: 217.153.71.* 30.04.03, 00:57
                ychy
            • Gość: open Re: Nokdaun Leszka Millera IP: *.teleton.pl 29.04.03, 22:10
              Poswieciłem siedem godzin na obserwację politycznego starcia w sprawie Rywina.
              Na miejscu milera nazwałbym ziobrę dosadniej . Facet robi wszystko żeby
              zaistnieć w głowach (ludu pracującego) obserwatorów cyrku zwanego komisją
              śledczą.W tym wszystkim Rywin jest tylko dodatkiem.
              • enki Re: Nokdaun Leszka Millera 30.04.03, 08:16
                Ziobro to faktycznie zero. Ale czego się spodziwać po chłopaczku z głębokiej
                prowincji. Jeżeli taki poziom prezentuje wiekszość polskich prawników, to byłby
                to fakt bardzo smutny.Szkoda, że pytań nie zadawał Rokita. To facet z klasą i
                myślę, że potrafiłby wyciągnąć z PRM o wiele więcej i w zupełnie innym stylu.
                • enki Re: Nokdaun Leszka Millera 30.04.03, 08:17
                  enki napisał:

> Ziobro to faktycznie zero. Ale czego się spodziwać po chłopaczku z głębokiej
                  > prowincji. Jeżeli taki poziom prezentuje wiekszość polskich prawników, to
                  byłby
                  >
                  > to fakt bardzo smutny.Szkoda, że pytań nie zadawał Rokita. To facet z klasą i
                  > myślę, że potrafiłby wyciągnąć z PRM o wiele więcej i w zupełnie innym stylu.

Cholera Ziobro jest z Krakowa. Jaki upadek tamtejszej szkoły prawa.
                  • proca_toya Re: Nokdaun Leszka Millera 30.04.03, 08:23
                    enki napisał:

> Cholera Ziobro jest z Krakowa. Jaki upadek tamtejszej szkoły prawa.

tak jest - toż to totalna zapaść - nie ma to jak docenci z mianowań
                    i "magistry" z leningradzkiego lub innego sowieckiego chowu
              • klin Re: Nokdaun Leszka Millera 30.04.03, 09:16
                Gość portalu: open napisał(a):

> Na miejscu milera nazwałbym ziobrę dosadniej.

Wypada tylko się cieszyć, że premierem RP nie jest Open. Marne to pocieszenie,
                ale jednak. Nieudolność Ziobry ma w tej sprawie najmniejsze znaczenie. Należy
                raczej zadać sobie pytanie, które można znaleźć w Onecie: "czy zeznania
                premiera uważasz za wiarygodne?" (przy okazji sympatycy Millera mogą spróbować
                poprawić katastrofalne wyniki sondażu). Premier poległ z kretesem. Jeśli
                przegrał z człowiekiem, którego uważa za "zero", porażka tym bardziej dotkliwa.
                • Gość: Lepian Re: Nokdaun Leszka Millera IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.03, 17:26
                  klin napisał:

> Gość portalu: open napisał(a):
                  >
                  > > Na miejscu milera nazwałbym ziobrę dosadniej.
                  >
                  > Wypada tylko się cieszyć, że premierem RP nie jest Open. Marne to
                  pocieszenie,
                  > ale jednak. Nieudolność Ziobry ma w tej sprawie najmniejsze znaczenie. Należy
                  > raczej zadać sobie pytanie, które można znaleźć w Onecie: "czy zeznania
                  > premiera uważasz za wiarygodne?" (przy okazji sympatycy Millera mogą
                  spróbować
                  > poprawić katastrofalne wyniki sondażu). Premier poległ z kretesem. Jeśli
                  > przegrał z człowiekiem, którego uważa za "zero", porażka tym bardziej
                  dotkliwa.

"PRAWDZIWEGO MEZCZYCZYZNE POZNASZ NIE PO TYM, JAK ZACZYNA, LECZ PO TYM, JAK
                  KONCZY"
                  Leszek Miller

Czyzby proroctwo?
      • aborys Re: Nokdaun Leszka Millera 30.04.03, 10:14
        bes-t napisał:

> pojedynku wagi superciężkiej z
        > Hose "Diablo" Mariją.
        Juan "Diavolo"...
    • aborys Ratujmy Premiera!!! 30.04.03, 09:11
      W zasadzie nie oglądam Waidomości TVP, bo o 19.30 kąpię dzieci, karmię je i
      sprawdzam lekcje. A szkoda, jak się okazało - warto.
      Dziecko mi uciekło z domu, w związku z czym wczoraj oglądałem Wiadomości. I co?
      Akcja ratunkowa jak w 83 roku!
      Połowa części informacyjnej to komentarz do wydarzeń z dnia poprzedniego.
      ŚP Życie z kropką było aktualniejsze.
      W zmontowanym okienku stękający arogant Ziobro i głęboko poruszony, ludzki
      Premier.
      Po "newsach" sprzed 30 godzin - komentarze. Też sprzed 30 godzin. Premiera spod
      Sejmu, (Ziobry nie - pewnie nie można było go znaleźć) redaktora znanego
      opinotwórczego i wielkonakładowego tygodnika Przegląd i redaktora polskiego
      Newsweeka, który Wiadomościom powiedział coś dokładnie przeciwnego, niż
      Rzeczypospolitej.

Z ciekawości oglądałem też Kurier na regionalnej "3". Tam na szczęście nie
      ratowano Premiera.
      • aborys ps: Ratujmy Premiera!!! 30.04.03, 09:33
        Z notki we wczorajszej Rzepie wynika, że Edward M. (ten od zabójstwa Papały)
        jednak jest jakimś trupem w szafie.
        Abstrahując od szczerości uczuć Millera.
      • enki Re: Ratujmy Premiera!!! 30.04.03, 09:41
        Ciekawa prezentacja była również w TVN. Tam z kolei odwórcono proporcje, a
        cytując komentarze prasowe nie zamieszczono informacji z GW.
        • aborys Re: Ratujmy Premiera!!! 30.04.03, 09:47
          enki napisał:

> Ciekawa prezentacja była również w TVN.
          TVN akurat nie oglądałem.
          Na szczęście jest to stacja prywatna, nie jest opłacana z mojego podatku
          (abonamentu).
          To z kolei abstrahując od bezstronności TVN.
          • Gość: open Re: ratuj sie kto może!!!!! IP: *.teleton.pl 30.04.03, 10:25
            Mówimy tylko o sprawie kto komu dokopał .Czy prawica (Ziobro ) lewicy( premier
            + części komisji) czy odwrotnie .
            Zapomina się ,że w tym wszystkim najważniejszy jest fakt ujawnienia co grane
            jest z Rywinem i z tym szmalem 17.5. Kto komu pierwszy zaproponował AGORA , czy
            Rywin Michnikowi.
            100 dni mineło i co wiemy ?.
            Wyrywkowe wypowiedzi w dziennikach TV wprowadzają w błąd .
            Siedem godzin beblania , z których nic nie wynika oprócz usiłowania wnerwienia
            Millera to jest przesłuchanie świadka?
            Nazwanie Ziobra zerem to było zakończenie przesłuchania . Wcześniej też było
            fajnie i wesoło, a Zibro miał do spełnienia misję na wizji za darmo i w imieniu
            przyszłego prezydenta wszystkich polaków kaczora.I jak widać sie udało każdy
            forumowicz już wie ,że mało znany prawnik z Krakowa ziobro jest teraz bardzo
            znanym politykiem Ziobro.
            Dotychczasowym sukcesem tego faceta jest wykończenie przy pomocy kuriewnych
            polityków gazety "Zły". Sukcesów Millera nie będę wymieniał.
            No chyba że otwarcie Słowianki w Gorzowie .
            Pomimo wszystko w tych rozgrywkach chodzi o jedno, która z grup towarzysko-
            biznesowo -politycznych przejmie władzę .
            • aborys Re: ratuj sie kto może!!!!! 30.04.03, 10:29
              Gość portalu: open napisał(a):

> Kto komu pierwszy zaproponował AGORA , czy
              > Rywin Michnikowi.
              Jesteś pierwszą znaną mi osobą, która ma wątpliwości.

> mało znany prawnik z Krakowa ziobro jest teraz bardzo
              > znanym politykiem Ziobro.
              Ziobro był kandydatem na prezydenta Krakowa.
              Zajął chyba 3 czy 4 miejsce.
      • proca_toya Re: Ratujmy się przed TVP 30.04.03, 10:05
        aborys napisał:

> Akcja ratunkowa jak w 83 roku!

Odniosłem podobne wrażenia oglądając ten materiał. Ta telewizja obraża moją
        inteligencję (jakakolwiek ona jest) i to mnie mocno frustruje, no bo co mogę
        zrobić? Złapać pilota i wyłączyć? Jestem nałogowym oglądaczem wszystkich
        dostępnych w moim kablu serwisów informacyjnych ale tych z TVP nie trawię!

To co oni wczoraj zrobili to jest takie pranie mózgów i robienie z widzów
        idiotów, że brakuje cywilizowanych słów aby to opisać - to jest to prostu
        chujnia wielka.

Zamysłem tych sługusów z tvp było pokazanie jakiego to mamy fajnego gospodarza
        naszego kraju lecz wydaje mi się, a właściwie jestem pewien, że osiągnęli efekt
        przeciwny do zamierzonego.

Najgorsze jest to, że JA, TY, MY za to płacimy z naszych pieprzonych podatków!

ps. myślę, że warto założyć na forum wątek "W telewizorni powiedzieli" gdzie
        możnaby się wyładować po obejrzeniu kolejnych takich produkcji....
        • enki Re: Ratujmy się przed TVP 30.04.03, 10:21
          "W telewizji powiedzieli" - byłoby bardzo ciekawe, jednak sugerowałbym
          porównianie całości mediów. Ewaluacja niektórych tematów bywa niekiedy
          zaskakująca. Bodajże Kapuściński napisał swego czasu interesujący artykuł nt.
          tzw. niezaleznych mediów.
          Zwróciłbym uwagę na przepływ kapitału w spółkach medialnych - chyba Barber
          opisał to zagadnienie, przy wyraźnym zaznaczeniu koncentracji uprawnień
          włascicielskich w rekach kilku koncernów.
          Niebezpieczne jest zarówno czapkowanie politykom, jak i wielkiemu biznesowi.
          Czy dziennikarz, który otrzymuje od firmy X talon na zniżkę w autosalonie
          będzie skłonny do popełnienia obiektywnego artykułu nt. samochodów danej marki?
          A'propos płacenia podatków - a cóż jeżeli większość opinii publicznej wyrazi
          zaufanie dla TVP?
          Ale wracając do tematu - "W telewizji powiedzieli" - proponuję zacząć
          monitorować media np. poprzez zamieszczanie linków.
          Zaraz uczynię cosik takiego :)
          • aborys Re: Ratujmy się przed TVP 30.04.03, 10:24
            enki napisał:

> "W telewizji powiedzieli" - byłoby bardzo ciekawe, jednak sugerowałbym
            > porównianie całości mediów.
            Bardzo fajnie.
            Pamiętajmy, że media publiczne startują w oddzielnej kategorii.
            • proca_toya Re: W telewizji powiedzieli 30.04.03, 10:35
              aborys napisał:

> enki napisał:
              >
              > > "W telewizji powiedzieli" - byłoby bardzo ciekawe, jednak sugerowałbym
              > > porównianie całości mediów.
              > Bardzo fajnie.
              > Pamiętajmy, że media publiczne startują w oddzielnej kategorii.

"W telewizji powiedzieli" - myślę, że ten wątek ma zapewniony długi żywot na
              forum - publiczna powinna otrzymać jakąś swoją sygnaturkę - to dla tych, którzy
              na przykład mają słabe nerwy,hihihi ;-)
          • enki Re: Ratujmy się przed TVP 30.04.03, 10:29
            www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030430/publicystyka/publicystyka_a_1.html

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1451084.html
            www.rzeczpospolita.pl/a/rz/2003/04/20030429/200304290054.html?k=on;t=2003033120030430

www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=868614
            itp.

wygląda to nieco chaotycznie, ale gdyby roapocząć w taki sposób śledzenie
            konkrentnej sprawy od punktu zero, to kto wie, może się nasuną jakieś wspólne
            konkluzje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka