Gość: JA IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:12 Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Pszczółki IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:29 Gość portalu: JA x2 napisał(a): > jestes pewny? Tak śpią, oprócz Guciów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAWOLL Re: Pszczółki IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:31 Gość portalu: JA x2 napisał(a): > jestes pewny? Brak alkohol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW201 a moze bysmy sie tak pobzykali ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:27 Gość portalu: JA napisał(a): > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: a moze bysmy sie tak pobzykali ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:34 Gość portalu: GW201 napisał(a): > Gość portalu: JA napisał(a): > > > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykają. > Czemu nie? Nie jestem jadowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA x4 Re: a moze bysmy sie tak pobzykali ? IP: *.teleton.pl 24.11.01, 22:35 Gość portalu: JA napisał(a): > Gość portalu: GW201 napisał(a): > > > Gość portalu: JA napisał(a): > > > > > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykaj > ą. > > > Czemu nie? Nie jestem jadowity. Ale ja sie zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA X 5 Re: a moze bysmy sie tak pobzykali ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:44 Gość portalu: JA x4 napisał(a): > Gość portalu: JA napisał(a): > > > Gość portalu: GW201 napisał(a): > > > > > Gość portalu: JA napisał(a): > > > > > > > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie b > zykaj > > ą. > > > > > Czemu nie? Nie jestem jadowity. > > Ale ja sie zgadzam... a jesteś pszczółka, czy truteń ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.teleton.pl 24.11.01, 22:39 Gość portalu: Ja x 3 napisał(a): > gdzie? jakie lubisz pszczoły (kobiałki)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:42 Gość portalu: aaa napisał(a): > Gość portalu: Ja x 3 napisał(a): > > > gdzie? > > jakie lubisz pszczoły (kobiałki)? byle nie za grube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.teleton.pl 24.11.01, 22:45 puszyste sa fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.teleton.pl 24.11.01, 22:47 umowic cie z taka jedna puszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 22:49 Gość portalu: god napisał(a): > umowic cie z taka jedna puszysta? czemu nie. zaoszczedzimy zima na opale ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.teleton.pl 24.11.01, 22:58 to moze po atrakcyjnej cenie chcesz ilosc hurtową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 23:03 Gość portalu: god napisał(a): > to moze po atrakcyjnej cenie chcesz ilosc hurtową? Grupensex mnie nie interesuje, ale czyżbyś był poznaniakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.teleton.pl 24.11.01, 23:16 mylisz sie mieszkam w miescie portowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw201 Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 23:26 Gość portalu: god napisał(a): > mylisz sie mieszkam w miescie portowym a gdzie mieszka JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: to jest dobry pomysł.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 23:29 Gość portalu: gw201 napisał(a): > Gość portalu: god napisał(a): > > > mylisz sie mieszkam w miescie portowym > > a gdzie mieszka JA > Mieszka mieszka, ten nasz koleżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRON2001 BZYKNĄĆ IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:53 Gość portalu: JA napisał(a): > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykają. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: BZYKNĄĆ 14.04.02, 11:28 Gość portalu: WRON2001 napisał(a): > Gość portalu: JA napisał(a): > > > Jak znam się na przyrodzie, to o tej porze roku śpią , ... nie bzykają. >nie znasz się na przyrodzie a zwłaszcza na pszczołach! pogadaj z markiem .p- on się zna! pozdro pszczoły marka.p:-) Odpowiedz Link Zgłoś