kozamaradio 30.03.07, 00:14 zostało 130 ..... zawalczymy na szybko i na kogo wypadnie na tego bęc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:16 kozamaradio napisał: > zostało 130 ..... > zawalczymy na szybko i na kogo wypadnie na tego bęc? się ciesz,ze 1000 na "napiłbym sie z.." dzis nie bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:17 calama napisała: > kozamaradio napisał: > > > zostało 130 ..... > > zawalczymy na szybko i na kogo wypadnie na tego bęc? > się ciesz,ze 1000 na "napiłbym sie z.." dzis nie bedzie ;) Calama - Ty idź spać, bo mnie jutro głowa bolała będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:18 I tak bedzie bolała i tak... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:21 marek_p napisał: > Calama - Ty idź spać, bo mnie jutro głowa bolała będzie > I jak mam to rozumieć? Jestem jak wino? Im starsza... Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:17 wcale sie nie cieszę...jakem bliźniak zodiakalny i tata bliźniaczek (i bliźniaczek i zodiakalnych ) : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:19 a wiadomo, ze bliźnieta to rozrywkowe znaki...znaki szczególne Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:20 kozamaradio napisał: > a wiadomo, ze bliźnieta to rozrywkowe znaki...znaki szczególne jakie rozrywkowe? ja powazna jestem! spokojna ułożona Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:19 kozamaradio napisał: > wcale sie nie cieszę...jakem bliźniak zodiakalny i tata bliźniaczek (i > bliźniaczek i zodiakalnych ) : ) No to sabat bliźniaków. Login z innej bajki tylko. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:20 Wczoraj odkryli trzeci rodzaj bliźniat...przygarnijmy logina Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:21 kozamaradio napisał: > Wczoraj odkryli trzeci rodzaj bliźniat...przygarnijmy logina Przygarnij kropka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:22 andrzejusa napisał w innym watku, że logina kocha...nie chce sie wcinać między wódkę a zakaskę.... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:24 kozamaradio napisał: > andrzejusa napisał w innym watku, że logina kocha...nie chce sie wcinać między > wódkę a zakaskę.... bo andrjusza ma motto zyciowe: "zeby zycie mialo smaczek - raz dziewczynka raz chlopaczek" Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:25 kozamaradio napisał: > andrzejusa napisał w innym watku, że logina kocha zreszta co sie dziwić? jak można logina nie kochać? Też go kocham! forumowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:25 Andrjusza ma pewnie wasy, calowac sie z nim nie bede... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:26 login_tymczasowy napisał: > Andrjusza ma pewnie wasy, calowac sie z nim nie bede... A Ty wygolony dokładnie jesteś? andrjusza tez chyba nie lubi zarostu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:21 niech sie login nie stresuje że wyalienowany i odrzucony Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:23 Rozplacze sie ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:24 ale nie przy hymnie proszę Ok przy hymnie..ale nie wtóruj andriuszy Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:25 login_tymczasowy napisał: > Rozplacze sie ze wzruszenia... Płacz! ze wzruszenia można nawet twardym facetom Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:26 andriusza jest twardy? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:27 kozamaradio napisał: > andriusza jest twardy? login cos mowil o plakaniu ze wzruszenia........ Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:28 calama napisała: > kozamaradio napisał: > > > andriusza jest twardy? > login cos mowil o plakaniu ze wzruszenia........ Bliźniątka - zsiadka z nieobecnych. Wina i toleracji! Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:29 W nocy "przyjdzie walec i wyrówna"...kanadyjski walec ":) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:30 kozamaradio napisał: > W nocy "przyjdzie walec i wyrówna"...kanadyjski walec ":) heheheh tak przypuszczałam Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:31 dziewiecdziesiat czy Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:27 kozamaradio napisał: > zostało 130 ..... > zawalczymy na szybko i na kogo wypadnie na tego bęc? Oj dużo jeszcze. Żal zostawić, wstyd gonić Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:27 marek_p napisał: > Oj dużo jeszcze. > Żal zostawić, wstyd gonić dokladnie! i nie wiadomo co robic......... Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:29 podejmijmy decyzje na 1..2....3.... kto odlicza? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:31 kozamaradio napisał: > podejmijmy decyzje na 1..2....3.... > kto odlicza? ja nie - piłam wino Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:30 calama napisała: > i nie wiadomo co robic......... Jutro to koniecznie apelu wycieczkowego posłuchać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=59955512 Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:29 marek_p napisał: > Oj dużo jeszcze. > Żal zostawić, wstyd gonić Wlasnie sie zastanawiam, bo morzy mnie nieco. Nie daloby sie zamrozic forum na kilka godzin Panie Opiekunie? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:31 login_tymczasowy napisał: > Nie daloby sie zamrozic forum na kilka godzin Panie Opiekunie? No Marek ja jestem, ale nie marek_s :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:31 login_tymczasowy napisał: > Wlasnie sie zastanawiam, bo morzy mnie nieco. > Nie daloby sie zamrozic forum na kilka godzin Panie Opiekunie? moze cofnac licznik? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:33 login_ty się lepiej przyznaj jakie wskazanie licznika Ty pamiętasz :) Ile było jak znalazłeś to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:34 marek_p napisał: > login_ty się lepiej przyznaj jakie wskazanie licznika Ty pamiętasz :) > Ile było jak znalazłeś to forum ? Z dziesiec watkow... Zielona byla 2 razy lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:36 login_tymczasowy napisał: > Z dziesiec watkow... Chcesz Calamo jeszcze rozwijać temat pterodaktyli ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:37 marek_p napisał: > Chcesz Calamo jeszcze rozwijać temat pterodaktyli ? ;) sie nie znam, ale chętnie poduczę się od starszych kolegów. :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:40 calama napisała: > sie nie znam, ale chętnie poduczę się od starszych kolegów. :P No wiesz, Login daleko, tak więc wiosną motylki po kwiatkach pyłki roznoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:41 marek_p napisał: > No wiesz, Login daleko, tak więc wiosną motylki po kwiatkach pyłki roznoszą.. W szkole uczyli, ze pszczolki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:27 a liczik stanął i sie nie rusza : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:31 kozamaradio napisał: > a liczik stanął i sie nie rusza : ) może trzeba kopnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:33 dałem mu popalić...aż sie monitor zachwiał...ruszył 94..zostało.. chyba poprosze w nagrode monitor....przywaliłem za mocno Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:35 kozamaradio napisał: > dałem mu popalić...aż sie monitor zachwiał...ruszył 94..zostało.. > chyba poprosze w nagrode monitor....przywaliłem za mocno Monitora się nie kopie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:36 Ale ja licznik w monitorze widziałem...gupi ja! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:37 kozamaradio napisał: > Ale ja licznik w monitorze widziałem...gupi ja! heheheh uśmiałam sie Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:36 calama napisała: > Monitora się nie kopie!!!!!!!!! Monitor trzeba przytulic... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:38 login_tymczasowy napisał: > Monitor trzeba przytulic... Pogłaskać. Nawet niedawno głaskałam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:40 siedemdziesiat jeden teraz to rzeczywiscie glupio isc spac... Szczegolnie, ze mile grono Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:41 login_tymczasowy napisał: > > siedemdziesiat jeden > teraz to rzeczywiscie glupio isc spac... > Szczegolnie, ze mile grono jasne,ze mile nawet Ci forumowa miłośc wyznałam ;) no i kicha...... kozamaradio juz nie bedzie ze mna chcial pić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:34 calama napisała: > może trzeba kopnąć? To jednak nie jest mój witrualny klon (agresja 0, zero) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:36 marek_p napisał: > To jednak nie jest mój witrualny klon (agresja 0, zero) Twoja zero? czy moja? bo juz się mylę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:37 calama napisała: > Twoja zero? czy moja? bo juz się mylę ;) Moja oczywiście, Ty chciałaś kopnać licznik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:38 wy prowokujecie..ja kopie i jestem stratny Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:40 kozamaradio napisał: > wy prowokujecie..ja kopie i jestem stratny "Nie wierz nigdy kobiecie" ;) ani słowom w internecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:39 marek_p napisał: > Moja oczywiście, Ty chciałaś kopnać licznik ;) Ja sugerowałam to kozamaradio. Sama nie kopię. Juz nawet się nie wkurzam. Śpię? albo nie zyję? sama nie wiem....... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: finałowe odliczanie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:41 79 a mi sie chce spać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:41 ziomal, milo Cie widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:42 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > 79 a mi sie chce spać : ) wytrzymasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:41 calama napisała: > Śpię? albo nie zyję? sama nie wiem....... ;) Przecież Ci tłumaczyłem - skrypt Cię uruchamia o 5:50. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:43 marek_p napisał: > Przecież Ci tłumaczyłem - skrypt Cię uruchamia o 5:50. W nokii to bedzie nawet javascript pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:44 login_tymczasowy napisał: > W nokii to bedzie nawet javascript pewnie w nokii to baterie padły ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:43 L-T ziomala cały czas widzisz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:44 marek_p napisał: > Przecież Ci tłumaczyłem - skrypt Cię uruchamia o 5:50. uffff za 5 godzin bede cała nowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: finałowe odliczanie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:46 po takim maratoniku..wszyscy chyba dostaniemy klawikordy nowe do pisania... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:48 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > po takim maratoniku..wszyscy chyba dostaniemy klawikordy nowe do pisania... moja cała nowa dopiero 3 latka ma lekko zakurzona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: finałowe odliczanie...... 30.03.07, 00:49 calama napisała: > za 5 godzin bede cała nowa ;) Kiedyś myślałem, żeby się nie kłaść. Kiedyś można by to zrealizować, tylko ciekawe co na to dyro ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:47 niepoważne O też porze to już można. Wyobraźcie sobie, że możecie przenieść coś do Gorzowa. Nie ARiMR na powrót, tylko coś innego. Co to by było (tylko poważne propozycje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:49 pub LOLEK z Pól Mokotowskich..poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:49 marek_p napisał: > Wyobraźcie sobie, że możecie przenieść coś do Gorzowa. Ale skad, Misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:51 Można tez by było cuś wywieźć? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:53 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Można tez by było cuś wywieźć? O tej porze można snuć różne plany - full demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:55 Jak na taczkach ...to sami wiecie kogo..... Ale przywiózłbym z radością...jakies sympatyczne STARE MIASTO Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:56 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Jak na taczkach ...to sami wiecie kogo..... > Ale przywiózłbym z radością...jakies sympatyczne STARE MIASTO kanały z amsterdamu Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:57 swietego stefana z czarnogóry Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:58 sliwowice z czarnogory - 4 euro litr Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:59 palac dioklecjana ze splitu Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:59 baseny termalne se slowacji Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:03 katedre sw stefana z wiednia Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:03 Strumyk z Czarnego Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:04 TRamwajem ryby z zawarcia Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:05 Zrobione, idziemy spac. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:06 Do dupy licznik, skacze jak pomylony. W gore i w dol. Opiekun sie nie opiekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:03 kosciol piotra i pawla z montpellier Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:00 calama napisała: > mury z dubrownika Most z Mostaru. Trawe z Amsterdamu. Pierogi z Rusi. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:01 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > mury z dubrownika > Most z Mostaru. > Trawe z Amsterdamu. > Pierogi z Rusi. > moze rybe z gracji? ze niby po grecku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:02 calama napisała: > moze rybe z gracji? ze niby po grecku? ;) Z Gracji to po Gracku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:00 calama napisała: > swietego stefana z czarnogóry a od czego on, bo trochę wyleciałem w tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:12 marek_p napisał: > calama napisała: > > > swietego stefana z czarnogóry > > a od czego on, bo trochę wyleciałem w tematu ? Najcudowniejsza miejscowośc z półwyspem....... bajka jedyne 1800 km stąd. www.czarnogora.pl/oferta/MNM000030-AD01.xml tak na szybko zdjęcia znalezione to i nie najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:14 Dziekuje za wieczór wspólny : ) Było miło Dobranoc wszystkim : )... Do zobaczenia za 100 000 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:14 kozamaradio napisał: > Dziekuje za wieczór wspólny : ) > Było miło > Dobranoc wszystkim : )... > Do zobaczenia za 100 000 dobranoc :) ja naiwna jestem i jednak mam nadzieję, ze spotkamy się wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:24 www.sveti-stefan.net/photos.php ech, rozmarzyłam się'może mi się sveti stefan przysni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:56 marek_p napisał: > O tej porze można snuć różne plany - full demokracja demokracja chyba nie zalezy od pory dnia...... ale młoda jestem, pewnie si emylę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:55 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Można tez by było cuś wywieźć? na taczkach? a ja mam taczkę! mogę pożyczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:54 login_tymczasowy napisał: > Ale skad, Misiu? skatowni ;) skąd chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:58 login_tymczasowy napisał: > marek_p napisał: > > > Wyobraźcie sobie, że możecie przenieść coś do Gorzowa. > Ale skad, Misiu? Zewsząd pszczoły z Afryki, fontanny z Sydnej, perskie dywany (lub coś innego z Zatoki Perskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:59 marek_p napisał: > Zewsząd pszczoły z Afryki, fontanny z Sydnej, perskie dywany (lub coś innego > z Zatoki Perskiej) Materialista jestem. Z piwnicy lub Piwnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 01:01 jakąś atrakcje turystyczna...kobiete z brodą...? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 00:59 Pszczoly z Afryki to moze niekoniecznie. Ale Doline Silikonowa. I przywiazac ja, zeby nie spieprzyla od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: nocne gorzowiaków rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 01:02 Pojechałas hurtem Calama...z tym z Californi do dałaś popalic : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:25 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): >z tym z Californi do dałaś popalic : ) To moja słodka tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: nocne gorzowiaków rozmowy 30.03.07, 01:03 login_tymczasowy napisał: > Pszczoly z Afryki to moze niekoniecznie. > Ale Doline Silikonowa. Ja mam skromniejsze potrzeby. Jakiś pałacyk z Kraju Kwitnącej Wiśni, do tego klimat z południa Nowej Zelandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 48 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:52 a jak bedzie "osiem i pół"...to sie nerwy zaczną..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 48 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:57 Ciekaw jestem , czy na "napiłbym sie" tez tak zafiniszujecie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio a licznik.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 01:04 stanął i stoi...ja juz go nie ruszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio poszło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 01:05 i juz : )] Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p miłej, bez foxów za oknem, nocy 30.03.07, 01:05 Dzięki - miło mi było ;) Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Calama chciała wymienić klawiaturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 01:06 Ciekawe czy to się jej udało. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Calama chciała wymienić klawiaturę 30.03.07, 01:09 Gość portalu: Danny napisał(a): > Ciekawe czy to się jej udało. Ależ oczywiście. Jedna ona tylko perełka w naszej forumowej koronie była, więc nie ma co kombinować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Calama chciała wymienić klawiaturę 30.03.07, 01:10 kiedy właśnei ja nie chcę nowej klawiatury :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: Calama chciała wymienić klawiaturę 30.03.07, 01:11 Nie chcesz ale musisz....dostaniesz i już Odpowiedz Link Zgłoś