calama 11.04.07, 22:11 "Nie zgadza się z opinią, że sporadyczne wyjazdy to sprawa słabej promocji. - Młodzi są raczej leniwi, a nie niedoinformowani. " Fajnych mamy studentów... Dobrze chociaz, że doinformowani. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Nasi studenci niechętnie jadą za granicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 01:28 to prawda, że nie czytają ogłoszeń. A jak już przeczytają, to nie uważają, że ono ich dotyczy - ot, ktoś coś sobie wywiesił. Nie ma mojego nazwiska więc nie o mnie chodzi. Z tym naklejaniem na czole, to święta racja. Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer Słuchajcie no, Trela, 12.04.07, 04:47 czy jak wy się tam naprawdę nazywacie: żeby mi to ostatni raz było takie wycieranie sobie gęby studentami UZ po gazetach! Co to w ogóle znaczy: "- Młodzi są raczej leniwi, a nie niedoinformowani. Chcieliby, by im wszystkie informacje na czole nakleić." Wy, Trela, jesteście ważny koordynator, tak? To róbcie swoje dobrze: informujcie, naklejajcie, jak trzeba i kiedy was o to proszą, a te buraczane mądrości wsadźcie sobie w d*pę. Leniwi, Trela, jesteście. Robić wam się nie chce, ot co, a obrażacie studentów. Przeproście Trela, przeproście. z poważaniem towarzysz Surfer, Ice Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 jacy ku.., "nasi studenci"? 12.04.07, 07:14 Jak spojrzałem na tytuł artykułu to byłem święcie przekonany, że chodzi o studentów PWSZ, WSB czy WISZ. Kolejny zielonogórski artykuł na gorzowskim forum. Nic się w Gorzowie nie dzieje? To weźcie sobie Lubuską do czytania. Oni potrzafią znaleźć tematy. Odpowiedz Link Zgłoś