ona291 01.05.07, 23:09 od dłuższego czasu spoglądam na pana z łubu dubu jeżdżącego srebrnym hyundai em .ma coś w sobie!!!!!!!!!!! ale czy jest wolny? inaczej odpuszczam.wielkie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TW Re: łubu dubu IP: *.proxy.aol.com 01.05.07, 23:30 Moj bedzie niedlugo wolny i tez robi duzo lubu dubu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: łubu dubu 02.05.07, 02:01 "Moj bedzie niedlugo wolny..." ... to musiał zrobic niezle łubu dubu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: łubu dubu 02.05.07, 07:55 ona291 napisała: > od dłuższego czasu spoglądam na pana z łubu dubu jeżdżącego srebrnym hyundai em > .ma coś w sobie!!!!!!!!!!! Ma hyundaia. To dowodzi bogactwa osobowosci. Sprobuj z panem na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: łubu dubu 02.05.07, 14:39 "...Sprobuj z panem na rowerze." ...zbyt duże ryzyko - za dużo kontekstów... Rower w "obecnej dobie" to pojazd niezbyt prawomyślny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Re: łubu dubu IP: *.dream.net.pl 02.05.07, 15:30 Każdy lubi co innego. Ja lubiłem kiedyś zaglądac do ,,Łubu dubu'' dlatego, że upodobałem sobie temten ogródek piwny nad Kłodawką. Piwo było odpowiednio schłodzone i podane. Dziewczyny je podające miłe i uprzejme. Tam zawsze czekałem na żonę powracającą z pracy. Czasami zjadliśmy pizzę pieczoną bezpośrednio na węglach. Czy nadal tam tak jest? Pytam, bo w maju mam zamiar odwiedzić Gorzów, z którym łączy mnie bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: łubu dubu IP: *.proxy.aol.com 02.05.07, 18:10 E tam, moj hundaia nie ma, i co to dowodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona291 Re: łubu dubu IP: *.gorzow.mm.pl 02.05.07, 18:29 co niektórzy nie sa materialistami tylko liczą na prawdziwe uczucie a na takie auto to mni stac albo i lepsze wiec rower tez moze byc WAŻNE, zeby mial to COŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: łubu dubu 02.05.07, 18:34 "...wiec rower tez moze byc WAŻNE, zeby mial to COŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ." ... co? pedały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona291 Re: łubu dubu IP: *.gorzow.mm.pl 02.05.07, 19:44 panie e_werty!!!!!!!!!!!!!! pan jest jakis zakompleksiony , za kazdym razem czytajac pana posty na jaki kolwiek temat nie ma pan nigdy nic mądrego do powiedzenia. zero ludzkości.współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: łubu dubu 02.05.07, 19:48 Gość portalu: ona291 napisał(a): > WAŻNE, zeby mial to COŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ. Na przyklad autko metalik... Slonko, nie spotkalem jeszcze kobiety* ktora by powiedziala ze portfel narzeczonego jest najwazniejszy. Nie spotkalem jeszcze kobiety, ktora zarabia wiecej niz jej maz i nie wypomina tego. *) Oczywiscie, sa szczere kobiety, ktore mowia to wprost; ale nie mialem pecha poznac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona291 Re: łubu dubu IP: *.gorzow.mm.pl 02.05.07, 20:03 moi drodzy !!! z mojego postu zrobił sie tak materialistyczny wątek, a ja po prostu chciałabym wiedzieć o tym facecie coś więcej niz tylko to co widziałam -jakim autem przyjechał pewnego dnia do łubu dubu. i zrobił na mnie wrażenie .to mógł być przeciez pożyczony samochód, więc prosze nie osądzać mnie według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: łubu dubu 02.05.07, 20:31 Wątek od poczatku był "materialistyczny" - jak łaskawa byłas to okreslic. A co do informacji o tym kierowcy srebrnego bolida - to najprosciej zapytaj go sama! No i faktycznie mógł zrobić wrażenie a tym bardziej jeżeli auto było pozyczone! Nie sztuka kupic auto... to takie "materialistyczne"... Odpowiedz Link Zgłoś
piescywil Re: łubu dubu 27.06.07, 14:00 login_tymczasowy, zauwaz, ze on nie jezdzi jakims tam hyundaiem- on jezdzi SREBRNYM hyundaiem, a to juz przeciez cos- pierwsza liga. <rotfl> pozdrawiam te blondynke i zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: łubu dubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 02:00 >jeżdżącego srebrnym hyundai em .ma coś w sobie Jeżeli to jest model Hyundaia, o którym myślę to na pewno ma coś w sobie. Sportowy Hyundai był konstruowany m.in. przez inżynierów z Porsche. Odpowiedz Link Zgłoś
dekameron6 Re: łubu dubu 03.05.07, 02:13 Jak ci sie podobała okładka do książki Zysnarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: łubu dubu 06.05.07, 09:50 Nie lepiej samej podejsc i zapytac ? Ja to lubilam w lubu dubu jesc makaron :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: łubu dubu IP: 82.160.208.* 26.06.07, 22:23 Zaden pan z lubu dubu nie ma hyundaia a srepne auto to ma jeden ale to jeep i jest zajety niestety moja droga Odpowiedz Link Zgłoś