Dodaj do ulubionych

www.wirtualny.gorzow.pl

26.05.03, 12:36
Niezłe.
Konrad Stala odjeżdża na Big Brothera a Les Gondor w Mieszku przedstawia
skład drużyny Pergo Gorzów.
Dalej jesteśmy w extralidze.
Obserwuj wątek
    • klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:37
      Gratuluję refleksu. Już ze dwa lata temu Blic (współautor) mnie zjechał, żebym
      się nie czepiał, bo aktualnie nie ma komu uaktualniać aktualności.
      • aborys Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:39
        klin napisał:

> Gratuluję refleksu. Już ze dwa lata temu Blic (współautor) mnie zjechał,
        żebym
        > się nie czepiał, bo aktualnie nie ma komu uaktualniać aktualności.
        Dwa lata temu to nie było jeszcze takie nieaktualne, jak jest teraz.
        Może chłopaki biją jakieś rekordy w znieświeżeniu strony?

Blic, znowu do kąta.
        • klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:44
          W sumie to ciekawe, czy aktualności mogą być bardziej lub mniej aktualne?
          Przypomina mi to popularne onegdaj "jajeczko troszeczkę nieświeże".
          • aborys Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:50
            klin napisał:

> W sumie to ciekawe, czy aktualności mogą być bardziej lub mniej aktualne?
            Ja na przykład ciekaw jestem jak tam nasi (hmmm... nie wiem czy nasi...) na
            Festiwalu w Rydze. W sobotę zmieniłem kanał zniesmaczony poziomem Festiwalu. A
            wiadomości o wynikach w internecie nie znalazłem. Pewnie jest już zbyt
            nieświeża, choć może jeszcze wieczorem w niedzielę była mniej nieświeża.

A wiadomości o początku startów Staleczki w Extralidze brzmią teraz znacznie
            lepiej, niż brzmiały 9 miesięcy temu. Dzięki swej nieświeżości nabrały
            charakteru surrealnego.
            • klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 14:09
              aborys napisał:

> A wiadomości o początku startów Staleczki w Extralidze brzmią teraz znacznie
              > lepiej, niż brzmiały 9 miesięcy temu. Dzięki swej nieświeżości nabrały
              > charakteru surrealnego.

Fakt. Boję się tylko, że Blic się wkurzy i zdejmie stronę. Szkoda by było, bo
              tam całkiem fajny serwis pocztówkowy. O sukcesach naszych na wiadomym festiwalu
              nie wiem nic.
            • bart.q rygowizja 26.05.03, 15:43
              aborys napisał:

> Ja na przykład ciekaw jestem jak tam nasi (hmmm... nie wiem czy nasi...) na
              > Festiwalu w Rydze. W sobotę zmieniłem kanał zniesmaczony poziomem Festiwalu.

Trzeba było zmienić na BBC1. Też transmitowali, z przymusu chyba. Bo
              komentatora dobrali specjalnie takiego żeby naśmiewał się złośliwie ze
              wszystkiego. I robił to przez cały czas. Świetnie się oglądało. :)
              • aborys Re: rygowizja 26.05.03, 16:06
                bart.q napisał:

> Świetnie się oglądało. :)
                No, ale jaki wynik!!!???
                • bart.q Re: rygowizja 26.05.03, 16:15
                  aborys napisał:

> No, ale jaki wynik!!!???

Następna eurowizja w Istambule. Albo w Angarze.
                  Reprezentacja Polsko-Niemiecko-Rosyjska gdzieś w pierwszej dziesiątce.
                • Gość: nowa Re: rygowizja IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 20:36
                  pewnie już wiesz, ale jakby jednak nie, to uprzejmie donoszę, że nasza
                  internacjonalna, wybrana przez naród reprezentacja zajęła 7 miejsce.
                  Czerwonowłosy ubolewał następnego dnia, że nikt nie zrozumiał ich przesłania i
                  zaangażowania, a szczególnie Izrael( sic!? ). A my nie wsparliśmy naszych
                  niemieckich przyjaciół i nie daliśmy im 12 punktów, co im się, pewnie za
                  okupację, od nas należało! Kabaret na żywo.

Pozdrowienia
                  nowa
                  • Gość: Feniks Re: rygowizja IP: eodw3prx* 01.06.03, 07:51
                    Niestety Michalek nie zauwazyl, ze za Odra nie zauwazono jego prob zjednoczenia
                    Europy. DPA podala wyniki konkursu, jednak nie wspomniala o Michale. Czyzby nie
                    zrozumiano przeslania Michala ?
                    Apropo. Ta sama agencja podajac w prasie informacje na temat
                    powstania "polskiej" strefy w Iraku przedstawila mapke Iraku. I tam byly
                    zaznaczone strefy z flagami panstw, ktore maja nimi rzadzic. I polska flaga
                    byla odwrotnie przedstawiona. Czyli czerwonobiala.
                    Czyzby nieznajomosc, czy tez po prostu aroganctwo ?
                    Ten sam fakt spotykany byl rowniez bardzo czesto w roznego rodzaju katalogach
                    wysylkowych i to do niedawna.
                    Ciekaw jestem, jakby tam zareagowano, gdyby tak PAP podalo informacje na temat
                    tego kraju z przedstawieniem jego flagi obroconej o 180 stopni ?
    • Gość: Builder :o) Re: www.wirtualny.gorzow.pl IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:15
      Cierpliwość zostanie wynagrodzona :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka