aborys 26.05.03, 12:36 Niezłe. Konrad Stala odjeżdża na Big Brothera a Les Gondor w Mieszku przedstawia skład drużyny Pergo Gorzów. Dalej jesteśmy w extralidze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:37 Gratuluję refleksu. Już ze dwa lata temu Blic (współautor) mnie zjechał, żebym się nie czepiał, bo aktualnie nie ma komu uaktualniać aktualności. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:39 klin napisał: > Gratuluję refleksu. Już ze dwa lata temu Blic (współautor) mnie zjechał, żebym > się nie czepiał, bo aktualnie nie ma komu uaktualniać aktualności. Dwa lata temu to nie było jeszcze takie nieaktualne, jak jest teraz. Może chłopaki biją jakieś rekordy w znieświeżeniu strony? Blic, znowu do kąta. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:44 W sumie to ciekawe, czy aktualności mogą być bardziej lub mniej aktualne? Przypomina mi to popularne onegdaj "jajeczko troszeczkę nieświeże". Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 13:50 klin napisał: > W sumie to ciekawe, czy aktualności mogą być bardziej lub mniej aktualne? Ja na przykład ciekaw jestem jak tam nasi (hmmm... nie wiem czy nasi...) na Festiwalu w Rydze. W sobotę zmieniłem kanał zniesmaczony poziomem Festiwalu. A wiadomości o wynikach w internecie nie znalazłem. Pewnie jest już zbyt nieświeża, choć może jeszcze wieczorem w niedzielę była mniej nieświeża. A wiadomości o początku startów Staleczki w Extralidze brzmią teraz znacznie lepiej, niż brzmiały 9 miesięcy temu. Dzięki swej nieświeżości nabrały charakteru surrealnego. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: www.wirtualny.gorzow.pl 26.05.03, 14:09 aborys napisał: > A wiadomości o początku startów Staleczki w Extralidze brzmią teraz znacznie > lepiej, niż brzmiały 9 miesięcy temu. Dzięki swej nieświeżości nabrały > charakteru surrealnego. Fakt. Boję się tylko, że Blic się wkurzy i zdejmie stronę. Szkoda by było, bo tam całkiem fajny serwis pocztówkowy. O sukcesach naszych na wiadomym festiwalu nie wiem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q rygowizja 26.05.03, 15:43 aborys napisał: > Ja na przykład ciekaw jestem jak tam nasi (hmmm... nie wiem czy nasi...) na > Festiwalu w Rydze. W sobotę zmieniłem kanał zniesmaczony poziomem Festiwalu. Trzeba było zmienić na BBC1. Też transmitowali, z przymusu chyba. Bo komentatora dobrali specjalnie takiego żeby naśmiewał się złośliwie ze wszystkiego. I robił to przez cały czas. Świetnie się oglądało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: rygowizja 26.05.03, 16:06 bart.q napisał: > Świetnie się oglądało. :) No, ale jaki wynik!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: rygowizja 26.05.03, 16:15 aborys napisał: > No, ale jaki wynik!!!??? Następna eurowizja w Istambule. Albo w Angarze. Reprezentacja Polsko-Niemiecko-Rosyjska gdzieś w pierwszej dziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: rygowizja IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 20:36 pewnie już wiesz, ale jakby jednak nie, to uprzejmie donoszę, że nasza internacjonalna, wybrana przez naród reprezentacja zajęła 7 miejsce. Czerwonowłosy ubolewał następnego dnia, że nikt nie zrozumiał ich przesłania i zaangażowania, a szczególnie Izrael( sic!? ). A my nie wsparliśmy naszych niemieckich przyjaciół i nie daliśmy im 12 punktów, co im się, pewnie za okupację, od nas należało! Kabaret na żywo. Pozdrowienia nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feniks Re: rygowizja IP: eodw3prx* 01.06.03, 07:51 Niestety Michalek nie zauwazyl, ze za Odra nie zauwazono jego prob zjednoczenia Europy. DPA podala wyniki konkursu, jednak nie wspomniala o Michale. Czyzby nie zrozumiano przeslania Michala ? Apropo. Ta sama agencja podajac w prasie informacje na temat powstania "polskiej" strefy w Iraku przedstawila mapke Iraku. I tam byly zaznaczone strefy z flagami panstw, ktore maja nimi rzadzic. I polska flaga byla odwrotnie przedstawiona. Czyli czerwonobiala. Czyzby nieznajomosc, czy tez po prostu aroganctwo ? Ten sam fakt spotykany byl rowniez bardzo czesto w roznego rodzaju katalogach wysylkowych i to do niedawna. Ciekaw jestem, jakby tam zareagowano, gdyby tak PAP podalo informacje na temat tego kraju z przedstawieniem jego flagi obroconej o 180 stopni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Builder :o) Re: www.wirtualny.gorzow.pl IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:15 Cierpliwość zostanie wynagrodzona :o) Odpowiedz Link Zgłoś