Dodaj do ulubionych

Anbxl/Jona i etc.

18.06.07, 20:42
Dla wszystkich "kochajacych" ta Pania, co sie podaje za pracownika Komisji
Europejskiej podaje ciekawy link do "innego" forum.

Poczytajcie i ocencie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=64394616&a=64394616
Ps.
My jej nie lubimy!

Obserwuj wątek
    • chuck_norrris Re: Anbxl/Jona i etc. 18.06.07, 21:24
      No wlasnie nie wiadomo, BO na innym forum powolywala sie na bliska znajomosci
      z "Kaziem M." tak, mowila ze jest z nim na Ty, a tu przosze, wynika ze to
      SLDowa pelna geba. Mi w sumie to SLD wisi, ale nie lubie hipokryzji.
      • anbxl Re: tomis vel chuck 18.06.07, 21:29
        Tomis vel chuck etc ciebie ani na tamtym forum nie chca,ani w Luxie,a nawet na
        wewnetrznej liscie i dlatego zmieniasz nicki co pewien czas...a teraz chcesz
        tutaj mieszac???Tak jak na tamtym forum tak i tu znam pare osob osobiscie,a
        ty???Co tu szukasz-prawda forum jest dla wszystkich,ale takich med jak ty ktore
        tylko probuja mieszac nie potrzeba tutaj........
        • chuck_norrris Re: tomis vel chuck 18.06.07, 21:32
          Chcialabys.
        • waszka21 Re: tomis vel chuck 18.06.07, 21:34
          KIM JESTEŚ, ŻE W MOIM IMIENIU SIĘ WYPOWIADASZ - KOBIETO
          każdy ma prawo żyć - nawet największa rzyć...

po to Lech walczył z Rusem by każde mendy mogły się wypowiedzieć

Nie zawłaszczać forum!!

anbxl napisała:

> Tomis vel chuck etc ciebie ani na tamtym forum nie chca,ani w Luxie,a nawet
          na
          > wewnetrznej liscie i dlatego zmieniasz nicki co pewien czas...a teraz chcesz
          > tutaj mieszac???Tak jak na tamtym forum tak i tu znam pare osob osobiscie,a
          > ty???Co tu szukasz-prawda forum jest dla wszystkich,ale takich med jak ty
          ktore
          >
          > tylko probuja mieszac nie potrzeba tutaj........
          • chuck_norrris Re: tomis vel chuck 18.06.07, 21:41
            Nie sluchajcie tej baby.
            • anbxl Re: tomis vel chuck 18.06.07, 21:46
              Napisalam ci na priva i te mnie wkrotce uslyszysz,ale tu w BXL...
          • Gość: nicelus Re: tomis vel chuck IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 03:57
            waszka21 napisał:

> ... Lech walczył z Rusem ...

a mówią, że lech wywalczył wspólnie z adamem i wojtkiem III rp?

www.youtube.com/watch?v=qLLh2Jepn1Y&NR=1

• Gość: nicelus Re: tomis vel chuck IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 04:42
              znalazłem coś lepszego.
              :)

www.youtube.com/watch?v=k9i_VmXWq-w&mode=related&search=

• e_werty Re: Anbxl/Jona i etc. 18.06.07, 22:01
      Z tago wynika że gorzowska Solidarność stworzyła jakas idiotka? Do spółki ze
      swoim tatusiem - oficerem LWP? Hey - Slolidaruchy! - co wy na to? Wiedzieliscie
      ze szliscie na pasku Ludowego Wojska Polskiego?...

A teraz ta durna baba rzadzi i wypowiada sie w waszym imieniu na forum Unijnym?
      • anbxl Re: Anbxl/Jona i etc. 18.06.07, 23:11
        e werty czyzbys byl klonem chucka,tylko ze jego bardzo latwo
        zidentyfikowac...Nigdy S nie tworzylam-bylam wowczas malolata...A wiec szukaj
        zaczepki pod innym adresem
        • blic Re: Anbxl/Jona i etc. 18.06.07, 23:57
          anbxl napisała:

> A wiec szukaj zaczepki pod innym adresem

Muszę przyznać, że bardzo powściągliwie przyjmujesz krytykę.
          SD, ludzie chyba nie lubią zbytniej wylewności osobisto-zawodowej na forum.
          • eps007 Re: Anbxl/Jona i etc. 19.06.07, 09:48
            Fakty faktami: Pani Anbxl nie jest i nigdy nie byla urzednikiem zadnej
            instytucji Unii Europejskiej, ani asystentka XSolany, ani znajoma Dyrektora
            tego czy innego... ani pozostale 99% tego za co sie podaje: od kilkunastu
            tygodni, po latach staran i prob zdania konkursow, udalo jej sie dostac
            krotkoterminowy kontrakt dla tzw personelu pomocniczego (to takie zadania w
            rodzaju rezerwacja sal na zebrania itp ale nic merytorycznego) .... i.....no
            wlasnie... to co zdenerwowalo wreszcie prawdziwych urzednikow to wlasnie
            podszywanie sie, na innych forach... i wypisywanie absurdow, zarowno na temat
            naszych zarobkow (niniejszym dementuje jakoby sekretarka UE dostawala 5-7 tys
            euro!!!!! nie dostaje malo, to prawda, ale w granicah troche ponad sredniej
            belgijskiej- miedzy 2 a 3- a nie tak jak ta Pani probuje - po co?????-
            sugerowac!!!!!!)
            W zwiazku z ww. nieudanymi jak do dzis probami i ogolneym poziomem
            reprezentowanym przez ww. Pania, stanowcza odradzam wiare w jej wiedze
            merytoryczna/znajomosci/doswiadczenie w zakresie instytucji europejskich.
            Prawdziwe sa natomist podawane na stronie SLD linki do EPSO- instytucji
            organizaujacej rekrutacje do instytucji. Od EPSO zreszta ogolna nazwa "epsy"
            jaka przyjeli na forum europracownicy polscy urzednicy :-)) a i niektore
            nicki:))- oczywiscie nic wspolnego oficjalnie z samym EPSO:))
            Pozdrowienia dla Gorzowa:))a o fundusze UE i inne sprawy z tym zwiazane
            pytajcie w punktach info Komisji Europejskiej, w Polsce, w Fundcjach i innych
            NGO ktore sie tym w PL zajumuja:)
            • anbxl Re: eps007 19.06.07, 10:23
              Ale ty jestes mocny.......Tylko wlasnie kto ci dal prawo wypisywac takie
              glupoty...No i nie znajac mnie piszesz......bzdury-ty wiesz na jakim kontrakcie
              ja jestem i co robie....i ze nie jestem asystentem tego czy tamtego-czyli nic
              nie wiesz...bo nawet nie wiesz kim jestem...Probujesz pisac w imieniu
              urzednikow,wsrod ktorych mam wiele przyjaciol-pisz za siebie...Naucz sie czytac
              ze zrozumieniem,a jak sledzilbys to forum to wiedzialbys,ze wielokrotnie
              zachecalam GORZOWIAKOW do uczestnictwa wlasnie w egzaminach EPSO,o ktorych oni
              wczesniej nie wiedzieli...A zeby wiedziec to najpierw musza znac strony
              www....no ale to zbyt prymitywne dla ciebie???A moze to jeszcze jedno wcielenie
              TOMISIA???Zalatwiaj swoje sprawy w inny sposob......daj sobie spokoj...No i
              pewnie nawet nie jestes nie tylko epsem ale nawet nie piszesz z BXL,a napewno z
              zadnej z instytucji.....Milego dnia bo w BXL upal...
              • Gość: eps007 bardzo prosze IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 10:43
                Jak powinnas wiedziec, dowiedziec sie kim jestes i nawet jaki masz kontrakt
                jest dziecinnie proste bedac wewnatrz, zreszta sama sie ujawniasz piszac to
                samo jako anbxl na forum i na liscie mailowej:))
                Ciesze sie ze masz wielu przyjaciol, wsrod urzednikow UE - choc mam nadzieje ze
                to nie jest wyznacznikiem zawieranych przyjazni:)... ale to ciagle nie znaczy
                ze ty jestes urzednikiem. I nic w tym zlego- tylko po prostu nie podszywaj sie,
                ani tu ani nigdzie, szczegolnie jezeli ma to byc ze szkoda ( a jest) dla
                ogolnego postrzegania kategorii:))... nie dosc ze opowiadasz bzdury, to jeszcze
                zarowno twoj styl bycia, jak i pisownia oraz gramatyka pozostawiaja wiele do
                zyczenia, i gwarantuje Ci ze trudno by sie doszukac "prawdziwego" urzednika na
                tak niskim poziome... chociazby dlatego ze bledy ortograficzne w polskiej
                czesci konkursu takich jak ty dyskwalifikuja:))

• Gość: eps007 ps z instytucji IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 10:50
                  Ktos ostatnio na forum Epsow zalecal Ci ostroznosc i powsciagliwosc, ... szkoda
                  ze nigdy zadnej zyczliwej rady nie bierzesz sobie do serca... :))
                • Gość: anbxl Re: bardzo prosze IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 11:35
                  hahaaaaaa skoro tak dobrze mnie znasz i jestes taki butny-to dlaczego nie
                  ujawnisz sie-wystarczy mail na sluzbowy adres lub kontakt przez Michala...Nie
                  tobie oceniac moj styl i gramatyke...A egzaminy mam do przodu :-)No wlasnie na
                  wewnetrznej liscie mailingowej uzywa sie swoich danych (imie nazwisko)i dlatego
                  nie ma tam prostactwa,ale ty wyzej napisales o nickach,a moze ty nie wiesz co
                  to maillingowa lista wewnetrzna.Zawsze jestem wierna swoim opiniom i idealom
                  dlatego pozostaja przy tym samym nicku...Co nazywasz bzdurami i stylem bycia???
                  Dlaczego wypowiadasz sie w imieniu innych?Jak znasz troszeczke prace w UE to
                  pewnie wiesz,ze AST HoU nie bierze sie z ulicy i ,ze to nie jest latwa praca
                  ps czekam na wiadomosc na maila i dalej jestem soba czy to ci sie podoba czy
                  nie...
                  • Gość: Marta Re: bardzo prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:26

"zarowno twoj styl bycia, jak i pisownia oraz gramatyka pozostawiaja wiele do
                    zyczenia"

To prawda, niestety.
                    Wstyd mi, że takich oszołomów "reprezentantów" ma Gorzów w Brukseli... :(
                    • Gość: eps007 Re: bardzo prosze IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 12:32
                      Spokojnie, Pani Marto, Gorzow nie ma takich "reprezentantow" bo wszystcy w
                      Brukseli wiedza kim jest An i ze niczego nie reprezentuje:)) To zreszta jeden z
                      powodow niniejszej interwencji..; ostatnio przebrala miarke i nam tez sie
                      zrobilo glupio jak zobaczylismy tu w Gorzowie info o 7 tys Euro dla sekretarek
                      w instytucjach...:-))i pare innych.........;
                      Dla mnie sprawa jest zamknieta, litosc kaze nie brnac dalej, pomimo prowokacji,
                      mam nadziej ze An doceni... jak nie to trudno, jej wybor :-)

Pozdrowienia z BRXLI
                      • Gość: jona (anbxl) Re: bardzo prosze IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 13:46
                        Powtarzasz sieeeeee i ja tez-nie piszesz za wszystkich pisz za siebie,bo
                        wlasnie niezly ubaw mieli co niektorzy...w parku Leopolda i zastanawiali sie
                        kim ty jestes........Skoro wypisujesz takie bzdury,chcesz sie
                        docenic,wypowiadasz sie w imieniu wszystkich ,,wpadasz,,na to forum (masz na to
                        czas)to miej ta cywilna odwage i napisz do mnie na priva(podobno znasz
                        namiary :-))
                        OJ chyba jednak poslucham wielu epsow i...,,oleje ciebie,,
                        Droga Marto,nie reprezentuje GW tylko sama siebie........A ze dla wielu GW to
                        wiocha to wcale mi to nie przeszkadza przyznawac sie do mojego rodzinnego miasta
                        Jak w kazdej grupie wszedzie znajda sie jednostki i szukaja kozla
                        ofiarnego....np wyszukuja info o mnie na necie i potem je preparuja lub inaczej
                        interpretuja.Najnowszy hit to wlasnie ta strona SLD z ktora mam tyle
                        wspolnego,ze przekazalam kilandowi powszechnie dostepne linki n/t mozliwosci
                        pracy i stazu w UE.Wielokrotnie o tym pisalam tu na stronie,ze sa takie
                        mozliwosci........Teraz znalazl sie jakis rycerz eps007 ktory^probuje mieszac-
                        zcze mu powodzenia....bO on twierdzi,ze mnie zna,a skoro ma cos do mnie to
                        czemu nie skontaktuje sie na maila???Szukanie dziury.......
                        ps;a ze nie mam sobie nic do zarzucenia to nie zamierzam zmieniac swojego nicka
                  • Gość: nicelus Re: bardzo prosze IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 12:27
                    jona, powtórzę ci moją rade sprzed lat. gdyby ktoś proponował ci kiedyś jakieś
                    stanowisko w eu i nie wiem jak namawiał, to odmawiaj. po prostu odmawiaj...

• Gość: nicelus Re: bardzo prosze IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 13:09
                    jona napisała:

> ... AST HoU nie bierze sie z ulicy ...

nie ubliżaj ludziom z ulicy. czasem się okazuje, że nie ci na siłę lansowani,
                    tylko ci z ulicy, reprezentują najwyższy światowy poziom:

www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg
                    moda.gazeta.pl/moda/1,77806,4227729.html
                    studentka filozofii i dziennikarstwa, amatorka szyjąca dla koleżanek, pokazuje
                    klasę armaniego, podcas gdy ta lansowana przez czasopisma od dawna kompromituje
                    się i polskę na schodach hiszpańskich, czy innych zbiorowych pokazach.
                    :(

• Gość: zal mi jej Ta kobieta to DRAMAT IP: 195.177.222.* 19.06.07, 13:57
                      Niestety, najbardziej kompromituje jednak siebie sama.

Ta "dyskusja" na forum sprawia wrazenie , ze nasza pupilka jest partnerka do
                      wszelkich dysput. To zludzenie...

Jeden wielki kompleks, mitomania i...glupota.

Ale taki juz jest ten swiat- kazdy probuje w nim sie gdzies znalezc.
                      Jej dzialalnosc "misyjna" na rzecz Gorzowa to czysta parodia. Tam w tym miescie
                      naprawde zyja cywilizowani ludzie z umiejetnoscia obslugi komputera- a to juz w
                      zupelnosci wystarczy na tym etapie rekrutacji do pracy w UE.
                      Reszta na stronie polskiego MSZ.

• Gość: do eps 007 Re: nie badz glupi IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 14:22
                    i niedaj sie sprowokowac tej pani i nie ujawniaj sie. jestem pewna ze potem
                    wysle prywatna korespondecje na publiczne forum.
    • e_werty Euro_magiel? 19.06.07, 14:15
      Juz dawno sugerowałem tej pani aby zajęła sie maglem dla urzedników Unijnych!
      Ile znajomości by zawarła! Jak nie z "eurodeptanymi" to z ich gosposiami. Jej
      wpływy by wzrosły - a co za tym idzie - pomoc dla gorzowskiego magla byłaby
      efektywniejsza!
      Może ktoś skorzysta ze wzorca i taka postac umiesci w szopce noworocznej?
      Niektorej jej teksty nadaja sie do kabaretu bez szczególowej obrobki! No i
      chyba na Festiwal Łgarzy sie nadają? Co na to red. Andrus z Trójkowej Rozrywki?
      • Gość: kolega chucka Re: Euro_magiel? IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 14:25
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=64394616&a=64394616
        Cd. polecamy... i przepraszamy za zamieszanie:))

ps. Instytucja magla, w klasycznym wydaniu: zanosisz, prasuja, odbierasz- tu w
        BRXLi nie istnieje.. taka okazje An przegapila... kase by zrobila na nas
        wszystkich wielka:)) Mi juz od prasowania poscieli niedobrze jest:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka