redcloud 19.06.07, 10:38 Gdzie w Gorzowie moge napelnic naboje do syfonu? Ktos wie? howgh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: naboje!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.07, 10:53 redcloud napisał: > Gdzie w Gorzowie moge napelnic naboje do syfonu? Ktos wie? rozsądne pytanie... oczywiście przed kupnem syfonu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: naboje!!! 19.06.07, 12:35 Gość portalu: nicelus napisał(a): > rozsądne pytanie... > oczywiście przed kupnem syfonu. > :) oczywiscie ze przed kupnem... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: naboje!!! 19.06.07, 13:40 A może w sklepie z wiatrówkami? Tam są też naboje na CO2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naboje!!! 19.06.07, 14:42 sklep.gastromer.pl/prod/naboje_do_syfonu_s00_535.php Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naboje!!! 19.06.07, 14:43 sklep.technica.pl/shop,show,1201,naboje_do_syfonow_isi Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naboje!!! 19.06.07, 14:45 ssl.allegro.pl/item203618856_naboje_do_syfonow_z_woda_gazowana_fakt_vat.html Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: naboje!!! 19.06.07, 16:41 Dzieki e-werty! Prujesz jak stary maxim. ...pytalem, gdzie naladowac naboje w Gorzowie, ale moze taniej bedzie kupowac! howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: naboje!!! 19.06.07, 19:29 redcloud napisał: > Dzieki e-werty! Prujesz jak stary maxim. > ...pytalem, gdzie naladowac naboje w Gorzowie, ale moze taniej bedzie kupowac! > howgh Jasne. Lepiej kupić. Te do bitej śmietany (takie proponował werty). Może bita śmietana gazuje wodę? Sie nie znam... Jak Ci nie pasuje to pij wogę niegazowaną. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naboje!!! 19.06.07, 20:32 "...bita śmietana gazuje wodę..." ...tez bys gazowała gdyby cie pobito! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: naboje!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.07, 00:08 > bita śmietana gazuje wodę < a poza tym, po urodzinach wszystko ok.? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: naboje!!! 20.06.07, 07:46 Gość portalu: nicelus napisał(a): > > bita śmietana gazuje wodę < > > a poza tym, po urodzinach wszystko ok.? Jako, że mam sygnaturkę jaka mam - możesz być pewnien, że to ironia, nie zaćmienia umysłu ani nadmierne spożycie napojów zmieniających myślenie ;) A po urodzinach tak samo jak przed. ;) Nie zmieniło się nic. Może poza radością w sercu, że wiele osób pamięta o mnie i dobrze mi życzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: naboje!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.07, 10:38 W sprawie nabojów.......Może w |Urzędzie Mioasta coś wiedza..tam sodówa i wali do głów , że hej... Nowa fontanna nie działa na takie naboje przypadkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: naboje!!! 20.06.07, 11:07 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > W sprawie nabojów.......Może w |Urzędzie Mioasta coś wiedza..tam sodówa i wali > do głów , że hej... hehe uśmiałam się z rana dzięki Koza :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naboje!!! 20.06.07, 11:12 Niestety w magistracie używaja naboi do bicia piany... na sesjach. No a wode uzywają niegazowaną! Polecenie Prezia - żeby nie było zarzutów o pracy na gazie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: naboje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:08 Wiem z zaufanego żródła, że w myśl deklaracji z Kioto, dotyczącej ograniczenia emisji dwutlenku węgla do atmosfery, w UM pijają tylko niegazowaną wodę. Ale dlaczego otwierają okna w urzedzie...tego zrozumieć nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naboje Niebujam IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.07, 17:53 Ostatni saturator wywieźli w 1945. Odpowiedz Link Zgłoś