login_tymczasowy 18.07.07, 07:47 Leworeczni ponoc zyja srednio 5 lat krocej. Slyszalem to w radyjku, nie znalazlem potwierdzenia w Internecie. Czy znacie jakiegos lekarza, ktory leczy leworecznosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Piec lat krocej 18.07.07, 08:23 login_tymczasowy napisał: > Leworeczni ponoc zyja srednio 5 lat krocej. > Slyszalem to w radyjku, nie znalazlem potwierdzenia w Internecie. > > Czy znacie jakiegos lekarza, ktory leczy leworecznosc? Na to co napisałeś - tylko psychiatra. ;) Znam dobrego. :) WYleczy leworęczność. Albo ja się zamienię. Bo ja z długowiecznej rodziny jestem. Wszyscy dożywają 97 lat. Chętnie oddam Ci pięć z tych moich przypisanych 97. A swoją drogą to może to i prawda. Inne półkule nam działają lepiej. A może przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Piec lat krocej 18.07.07, 08:54 Juz wiem; pojde do chirurga i amputuje lewa reke. Bede zyl dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Piec lat krocej 18.07.07, 08:56 login_tymczasowy napisał: > Juz wiem; pojde do chirurga i amputuje lewa reke. > Bede zyl dluzej. Świetny pomysł. Nawet nie wiesz jak mnie cieszy. Że pragniesz żyć dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś