dragon1975 20.07.07, 14:51 zdecydowanie polecam warsztat samochodowy Auto Naprawa Ochej ul.Wschodnia 28a Gorzów Wlkp. Solidna firma, właśnie się o tym przekonałem. Obaj Panowie mają świetne pojęcie o tym co robią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noname123 Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 15:08 a co takiego robia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon1975 Re: warszat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:25 blacharka, mechanika, lakiernictwo, jak chcesz podam numer tel. Ja zrobiłem rozbite auto, wyszło jak igła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfi Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 09:53 Czy ta uil. Wschodnia 28 jest gdzieś w rejonie Wieprzyc i wylotu na Kostrzyn? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: warszat samochodowy 21.07.07, 09:59 Już chciałam pisać, że wylot na Kostrzyn jest na zachów i mało prawdopodobne jest, by była tam ulica Wschodnia. A tu niespodzianka. Z Kobylogórskiej wjeżdża się w Zagrodową, a potem we Wschodnią lub Zachodnią! Wszystko zalezy od układu odniesienia. www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: warszat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:28 >www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/ to ja poproszę globus powiatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 13:41 Gość portalu: dragon1975 napisał(a): > blacharka, mechanika, lakiernictwo, jak chcesz podam numer tel. Ja zrobiłem > rozbite auto, wyszło jak igła Później na allegro pokaże się ogłoszenie: nie bite, igła (albo autentyk: igła w stogu siana), kobieta jeździła, garażowane :) A tak swoją drogą warto wiedzieć że jest jakiś dobry warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: warszat samochodowy 21.07.07, 14:12 To podaj ten telefon, bo ja w Gorzowie mialam szczescie zawsze na jakiegos partacza trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 14:17 A ja naprawiałem na ul. Kołobrzeskiej73 Gorzów - Baczyna i też super robią i się nie reklamują.Ale ich polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfi Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 15:12 Czy ul. Kołobrzeska jest dalej niż były Ursus? Poprostu dalej prosto tak jak na Baczynę i w ktorąs z uliczek w prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 17:53 Prościej dojechać jadąc na Szczecin, za nowym ślimakiem obwodicy, na przeciwko stacji benzynowej na zakręcie skręcić w lewo i po 200m ponownie w lewo. Z daleka widać nowoczesny warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbardziej Re: warszat samochodowy IP: 83.238.175.* 21.07.07, 15:17 Pozdrawia jeden z Dragonów - O! Che-j!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biankowamama Re: warszat samochodowy 05.11.15, 17:58 Własny warsztat samochodowy to jest dopiero wyzwanie. Zastanawiamy się z mężem nad otworzeniem. On oczywiście zajmuje się bardziej papierologią. Ja szukałam mebli i narzędzi. Sporo potrzebnych rzeczy udało mi się znaleźć tutaj dmtrade.pl/index.html . Skupiłam się głownie na miernikach marki Peaktech , bo słyszałam o nich już sporo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś