Dodaj do ulubionych

warszat samochodowy

20.07.07, 14:51
zdecydowanie polecam warsztat samochodowy Auto Naprawa Ochej ul.Wschodnia 28a
Gorzów Wlkp. Solidna firma, właśnie się o tym przekonałem. Obaj Panowie mają
świetne pojęcie o tym co robią
Obserwuj wątek
    • Gość: noname123 Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 15:08
      a co takiego robia?
      • Gość: dragon1975 Re: warszat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:25
        blacharka, mechanika, lakiernictwo, jak chcesz podam numer tel. Ja zrobiłem
        rozbite auto, wyszło jak igła
        • Gość: alfi Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 09:53
          Czy ta uil. Wschodnia 28 jest gdzieś w rejonie Wieprzyc i wylotu na Kostrzyn?
          • calama Re: warszat samochodowy 21.07.07, 09:59
            Już chciałam pisać, że wylot na Kostrzyn jest na zachów i mało prawdopodobne
            jest, by była tam ulica Wschodnia.
            A tu niespodzianka. Z Kobylogórskiej wjeżdża się w Zagrodową, a potem we
            Wschodnią lub Zachodnią! Wszystko zalezy od układu odniesienia.

www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php
            • Gość: Danny Re: warszat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:28
              >www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/
              to ja poproszę globus powiatu
        • Gość: ant777 Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 13:41
          Gość portalu: dragon1975 napisał(a):

> blacharka, mechanika, lakiernictwo, jak chcesz podam numer tel. Ja zrobiłem
          > rozbite auto, wyszło jak igła

Później na allegro pokaże się ogłoszenie:
          nie bite, igła (albo autentyk: igła w stogu siana), kobieta jeździła, garażowane :)
          A tak swoją drogą warto wiedzieć że jest jakiś dobry warsztat.
    • info-tw Re: warszat samochodowy 21.07.07, 14:12
      To podaj ten telefon, bo ja w Gorzowie mialam szczescie zawsze na jakiegos
      partacza trafic.
      • Gość: kierowca Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 14:17
        A ja naprawiałem na ul. Kołobrzeskiej73 Gorzów - Baczyna i też super robią i
        się nie reklamują.Ale ich polecam.
        • Gość: alfi Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 15:12
          Czy ul. Kołobrzeska jest dalej niż były Ursus? Poprostu dalej prosto tak jak na
          Baczynę i w ktorąs z uliczek w prawo?
          • Gość: kierowca Re: warszat samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 17:53
            Prościej dojechać jadąc na Szczecin, za nowym ślimakiem obwodicy, na przeciwko
            stacji benzynowej na zakręcie skręcić w lewo i po 200m ponownie w lewo. Z
            daleka widać nowoczesny warsztat.
    • Gość: tymbardziej Re: warszat samochodowy IP: 83.238.175.* 21.07.07, 15:17
      Pozdrawia jeden z Dragonów - O! Che-j!!!!
    • biankowamama Re: warszat samochodowy 05.11.15, 17:58
      Własny warsztat samochodowy to jest dopiero wyzwanie. Zastanawiamy się z mężem nad otworzeniem. On oczywiście zajmuje się bardziej papierologią. Ja szukałam mebli i narzędzi. Sporo potrzebnych rzeczy udało mi się znaleźć tutaj dmtrade.pl/index.html . Skupiłam się głownie na miernikach marki Peaktech , bo słyszałam o nich już sporo dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka