Gość: wildman Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.09.07, 20:05 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!NARESZCIE.JESTEM GORZOWIANINEM ALE POZAKRAJEM I ZAWSZE KIBICOWALEM CHLOPAKOM.WSZELKIEGO POWODZENIA W EKSTRAKLASIE.STAL MISTRZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.ztpnet.pl 30.09.07, 20:08 Gratulacje z Zielonej Góry! Mam nadzieje ,ze my także pokonamy Ostrów i razem będziemy jeździć w e-lidze w 2008 roku. To będą mecze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertyn Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.net.fone.pl 30.09.07, 20:13 Stal rządzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildman Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.09.07, 20:06 NARESZCIE.JESTEM GORZOWIANINEM ALE POZAKRAJEM I ZAWSZE KIBICOWALEM CHLOPAKOM.WSZELKIEGO POWODZENIA W EKSTRAKLASIE.STAL MISTRZEM Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów 30.09.07, 20:20 e zostaniecie w e-ldze to pewne zgorzanin, co bys powiedzial na takie zakonczenie e-ligi zuzlowej w przyszlym roku: stal mistrzem falubaz wicemistrzem ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.ztpnet.pl 30.09.07, 20:46 może być ,a jeszce lepiej Falubaz -mistrzem Stal -wickiem pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów 30.09.07, 21:17 zdrowo po zielonogorsku zgorzanin myslisz, a ja zdrowo po gorzowsku,ha,ha! a swoja droga to juz powoli czas zeby lubuszczyzna zaczela w e-lidze mieszac!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gor1 Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.10.07, 01:11 Teraz Zarzad klubu czeka wazna sprawa - znalezc zawodnikow do stawiania czolu w extra lidze aby nie stac sie chlopcem do bicia . A to nie nie bedzie latwe z powodu budzetu . Dotychczasowi plus jeden sponsor to za malo aby powalczyc w extra lidze - a wiec Zarzad obecnie czekaja "schody"- PowodZenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.dial.telus.net 01.10.07, 06:15 Hey, Staszek...,.... Jestes i zawsze byles...jednym z najlpszych szkoleniowcow w sporcie zuzlowym... Moze najlepszy....?!!! To fakt znany od dawna... Gratulacje dla cirbie i druzyny!!! Glebokie uklony!!! Gorzow jest z ciebie dumny!!! I byc powinien... Dziekujemy Stasiu.......:):):):) :):):) :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardr11 Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów 01.10.07, 08:23 Kiedy po meczu kibice się bawili i świętowali awans, w warsztacie było niewesoło. Ekipa z Ostrowa przyjechał do Gorzowa z przygotowanym protestem a propos silnika motocykla Ferjana (protest napisany jeszcze przed meczem!!!) i w warsztacie mierzono pojemność. Długo to trwało twarze Ferjana, Chomskiego i kierownika Orła były nietęgie, ale w końcu okazało się, że wszystko jest ok.: pojemność silnika 498 ccm. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardr11 Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów 01.10.07, 08:27 Aby nie było niedomówień: jestem przekonany, że w przypadku porażki tak samo postąpiliby gorzowianie. M.in. dlatego nie można mieć pretensji do KMO, że wnieśli protest. Mieli do tego pełne prawo i z tego prawa skorzystali ryzykując kilka tysięcy złotych kaucji, które im przepadły. Dodam, że obie drużyny: Stal i KMO zasłużyły na awans. Jednak wybaczcie ostrowianie: w barażach będę trzymał kciuki za Falubaz bo chcę aby w przyszłym sezonie były derby!!!! (A może powiększenie ekstraligi:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.07, 10:19 Jest nowy dzien. Wczoraj bylo cudownie To co sie dzialo po XIV biegu nie mozna opisac. Jestem szczesliwa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Craven Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:18 Stal Gorzów the first and the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard A teraz co....? IP: *.dial.telus.net 01.10.07, 14:39 Hey, Po tej euforii...(jeszcze mnie trzesie...he he he) trzeba zejsc na ziemie... Staszek i jego chlopaki maja o wiele trudniejsze zadanie do wykonania.... W ekstralidze trzeba sie utrzymac... Jesli bylo ciezko do niej wrocic...bedzie jeszcze ciezej w niej pozostac.. Ja Chomskiemu wierze...Swietny szkoleniowiec... Byle "inne czynniki" nie zaszkodzily.. Brawo Stal!!!! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonka Re: A teraz co....? IP: *.ztpnet.pl 02.10.07, 09:30 ogladnełem sobie w tv mecz wasz , widziałem ze jestescie zrobic wszystko ! i [ zrobiliscie ] 1. Hlib widzac ze jest 1-5 pada jak długi i udaje trupa ! [ potem wesoły jak szczygieł walczy dalej a sedzia [ tez urobiony ] cos tam bąknoł , czyli nic faktycznie nie zrobił 2. tor zrobiliscie z koleinami ! Paluch o mało nie staranował Zetestrema ! [ to byscie wpadli we własne sidła ] 3. nie złapałem ale zawodnicy Ostrowa [ czesc ] była ustawiona i to wysoko ! bo Makx Gejde , tak sie zachowywali , uczciwie to wy nie walczycie ! a i regulamin wybitnie wam pomógł ! [ 2x u siebie ! dziwny regulamin pierwszy raz takie fory ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzów Re: A teraz co....? IP: *.gorzow.mm.pl 03.10.07, 10:28 Ale zawistnik, aż niedobrze sie robi. A ja głupi sie cieszyłem jak Falubaz wygrał z Polonią. Naprawdę. Cieszyłem się bo chcę derbów w przyszłym sezonie. I nawet przez myśl mi nie przyszło, że ktoś kogoś przekupił, że w Zielonej porobiono jakieś koleiny (o których nie widział gospodarz - sic!). Ad. 1 a: Hlib upadł i tylko on wie czy zrobił to celowo czy nie. Jeśli upadł celowo to jest bardzo nieodpowiedzialny bo ma niewyleczoną kontuzje barku i ten upadek mógł dla niego oznaczać koniec sezonu. Przy prędkości ponad 60-70 km na godz (taka jest przy wejściu w łuk) nie ma żadnej możliwości kontroli nad tym co bezwład robi z ciałem zawodnika. Ad. 1 b: Sędzia urobiony? Przecież to ten sam, który odebrał Stali mistrza Polski w Bydgoszczy wykluczając najpierw Śwista do końca zawodów, a później Rickardssona za dotknięcie taśmy kaskiem. A czy ktoś z Gorzowa sugerował w ubr. że sędzia w Zielonej wykluczając Palucha (jak sam mówił: za zajęcie miejsca na przyczepnej części toru przez co Suchecki musial jechać po błocie) był przekupiony przez Falubaz? Ad. 2: Gdyby były na torze koleiny to zapewniam, że Kędziora doprowadziłby do równania toru przed zawodami. To, że w drugiej fazie zawodów były koleiny to rzecz naturalna. Tylko ktoś nie znający się na żużlu, albo zaślepiony nienawiścią, może takie głupoty napisać. A najlepsze z tego to to, że goście w koleiny nie wjeżdżali a ten co najdłużej w Gorzowie jeździ akurat tak. Jaja jak berety z pomponami. Ad. 3: Rzeczywiście CG i MM zostali ustawieni. Tyle, że ustawił ich prezes Ostrowa, który w swoim stylu zwalił na nich winę za przegranie drugiego meczu i to, że nie chciał im dać ekstra kasy za awans. Dodatkowe pieniądze dla Zetterstroema, Jensena, Ferjana, Ruuda i innych sprawiły że zaczęli "zabijać się za Stal". Dla Zorra start w Gorzowie to koniec sezonu bo został za to zawieszony w Anglii na 28 dni. A regulamin? Jest zdecydowanie sprawiedliwszy niż ten z ekstraligi. Stal miała decydujący mecz, bo zapracowała na ten przywilej przez cały sezon zajmując pierwsze miejsce w tabeli. I to jest zdecydowanie sprawiedliwsze niż mecz i rewanż. Ciekaw3e co byś napisał gdyby twój Falubaz przegrał w Bydgoszczy np. 43:47, a u siebie wygrał 46:44? Daję sobie rękę i głowę uciąć, że wtedy regulamin z I ligi wskazywałbyś jako sprawiedliwy (bo wtedy w Zielonej były trzeci, decydujący mecz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-53 Stal Gorzów pokonała Intar Ostrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:22 Gratulacje,gratulacje, gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś