e_werty 23.10.07, 11:24 Zaczyna się "donaldyzacja" Polski - McDonald jako standard w każdej wiosce! Jednym słowem - "DisneyPOland"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: DisneyPOland 23.10.07, 12:05 bajki Ci w głowie? miasta.gazeta.pl/gorzow/5,52360,4600287.html?i=7 Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: DisneyPOland 23.10.07, 12:09 Slabe te zdjecia. PiS nie szlocha. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: DisneyPOland 23.10.07, 12:32 login_tymczasowy napisał: > Slabe te zdjecia. > PiS nie szlocha. Może powiesz co miałes na myśli to pisząc? bo jakoś nie podejrzewam, żebyś szukał płaczących PISowców Jakoś ja tez nie szukałam. Wkleiłam linka, bo HMW wygląda jak z bajki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: DisneyPOland 23.10.07, 12:47 calama napisała: > Wkleiłam linka, bo HMW wygląda jak z bajki. ;) Nie ma czapeczki i móhomorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: DisneyPOland IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.07, 20:27 calama napisała: > Wkleiłam linka, bo HMW wygląda jak z bajki. ;) słuchałem rozmowy w radio z. zapowiedział, że ma dużo pracy w banku, bo jest konkurencja. dał do zrozumienia żebyście na niego nie liczyli. pochwalił się, że widział już budynek sejmu od środka, ale wpadł w szał, gdy się okazało, że nie tylko on był już w tym budynku. nie uważacie, że ten wasz senator trochę prowincjonalny i bez klasy? :) www.zachod.pl/articles/view_guest/s-iwan-h-wozniak-po-w-dajczak-pis Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: DisneyPOland 24.10.07, 20:52 Wiesz, takie glupie teksty o Disneyu to mozna bylo rzucac, jak sie Kaczor do wladzy dorwal. A ja tam sie przy poprzednich wyborach nabijalem, ze rodzice maja problem jak wytlumaczyc dzieciom idee wyborow prezydenckich. No bo jak wytlumaczyc dziecku, ze trzeba wybrac: albo Kaczor, albo Donald ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: DisneyPOland 24.10.07, 21:23 czesc werty, to sprzedales ten swoj glos? czy okazal sie jednak bezwartosciowy? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś