e_werty 09.12.07, 22:47 Wrócił ktoś z koncertu? Czy zaniemógł z wrażenia? Hy Calama - przestań szlochac i napisz o wrażeniach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emsiziomal Re: Co z tymi Hobbitami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:51 Habbity z Habbitonu zamarły z wrażenia. Jeszcze nikt nie opisał ich życia w tak pięknych rytmach i słowach. O ile dobrze zapamietałem fragment libretta, brzmiało to tak: Z habbitonu , hobbit dziwi się i wzrusza, Gdy wespół z Rubikiem śpiewa mu Papusza... _________ Ileż w tym piękna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Co z tymi Hobbitami? 09.12.07, 23:29 hobitty , hobitty , chyba chabity? jezeli chabity, to sztuka musiala byc niesmieszna. bo ludzie w chabitach wcale powazni sa! ta niosa , tego nowatorstwo, nowosc! no trudno mi to nazwac, musial bym sie do XIX wieku cofnac! musiala byc smutna sztuka, bo inna nie mogla byc. no ale jak papusza spiewala, a/rubik tanczyl, to musialo byc piekne! zle cie ocenialem ziomal, ty jestes wrazliwym na sztuke i muzyke czlowiekiem, bo jak pismo mowi: bo tylko ci , ci ludzie zli, ci tylko nie spiewaja!!! pozdrowienia rubikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co z tymi Hobbitami? 10.12.07, 08:45 andrzejusa napisał: > > bo tylko ci , > ci ludzie zli, > ci tylko nie spiewaja!!! „Gdzie słyszysz śpiew , tam idź, tam dobre serca mają, źli ludzie, wierzaj mi, ci nigdy nie śpiewają” (J. W. Goethe) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co z tymi Hobbitami? 10.12.07, 08:46 e_werty napisał: > Hy Calama - > przestań szlochac i napisz o wrażeniach! Ani nie szlocham, ani nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś