jaqbek2 19.12.07, 08:36 A może lepiej wystawić na aukcji, a pieniądze przeznaczyć na potrzebujących? Myślę, że niejeden miłośnik maluchów dałby za niego więcej, niż jest wart Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcloud Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 19.12.07, 08:42 sympatyczne howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dial.telus.net 19.12.07, 08:44 Hey, Ja nie chce... Bagaznik mam zapelniony - gdzie bym go trzymal??? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 19.12.07, 08:45 jaqbek2 napisał: > Myślę, że niejeden miłośnik maluchów dałby za niego więcej, niż jest wart Dlatego, ze sekretarz POP PZPR z Ursusa wozil nim dupę? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 19.12.07, 08:49 kiedys jeździłam takim białym bzykiem fajny był, nigdy mnie nei zawiódł a ile sie tam mieściło! teraz juz bym nie chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Bardzo ladny gest.... IP: *.dial.telus.net 19.12.07, 09:09 Hey, Naleza sie slowa uznania dla Pana Jedrzejczaka (seniore)... Moglby go sprzedac i nikt by nawet nie wiedzial ... Naprawde mam nadzieje ze jakas osoba ktoorej pilnie samochod potrzebny tego "malucha" dostanie... Sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie... Weslolych Swiat Panie Jedrzejczak... Dzieki Panu czyjes tez beda wesole :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: Bardzo ladny gest.... 19.12.07, 11:57 Dobry pan! Niedaleko pada jabłko od jabłoni ! benio łykaj woza..ołtarzyk sobie zrobisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc11 Re: Bardzo ladny gest.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 12:44 benek ty dupowłazie... cokolwiek by nie zrobił ktos z rodu J. czy dobrze czy źle ty i tak zasłodzisz go swoimi pochwałami... a tak na marginesie to warsztat dziennikarski lokalnej GW równa sie FAKT, Skandale lub SE..weźcie sie do roboty co?ruszcie dupy w miasto i piszcie poważnych sprawach, a nie pierdołach przymilając sie lokalnej władzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bardzo ladny gest.... IP: *.dial.telus.net 19.12.07, 21:03 Hery gosc, No popatrz... Ida Swieta...Czas radosci i mil;osci... Dobry czlowiek zrobil piekny gest - zaoferowal podarunek w postaci samochodu dla kogos kto potrzebuje... I co w zamian od forumowiczow dostaje??? Moze i Swieta...ale mi sie jakos zygac chce... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc11 Re: Bardzo ladny gest.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:48 to rzygaj i nie pieprz głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc11 Re: Bardzo ladny gest.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:51 to rzygaj ale przez "rz" i nie pieprz głupot, spadaj na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Bardzo ladny gest.... 20.12.07, 10:31 Drogi Bernardzie, zauważylam że wraz z uciekającą gotówką z portfeli z ludzi uchodzi też szacunek , sympatia i dobre wychowanie. Takie piękna święta! pozdrawiam wszystkich milych i kulturalnych ludzi. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bardzo ladny gest.... IP: *.dial.telus.net 20.12.07, 10:40 Hey makbyt, Dziekuje.... Masz racje... Przynajmniej w okresie Swiat warto sie kontrolowac... Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 24.12.07, 09:39 He he, w latach 80-tych pakowaliśmy w wakacje do malucha namiot i inne rzeczy, i jechaliśmy nim na miesiąc na wakacje. Fakt, załadowany był tak, że siostra z mamą musiały dojechać pociągiem ... No i troszkę ciężko było po górkę ;) Wątpię, czy w takiego Tico czy Seicento by tyle rzeczy wlazło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.07, 19:35 To Zyzio ma prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 20.12.07, 10:50 "...w gorzowskim Ursusie, w swoim garażu stale dbał o auto..." ... myślałem że w Ursusie były tylko garaże dla traktorów! Pracownicy tez mieli swoje garaże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dial.telus.net 20.12.07, 11:04 Hey werty, Jestes pisowski klamca i manipulator... Zreszta nieudolny... Nawet wapaniala atmosfere przedswiateczna chcesz popsuc... Oto pelne znanie ktore poszatkowales , by wysmiewac wspanialego Gorzowiaka...: "Pan Tadeusz, który kilkadziesiąt lat przepracował w gorzowskim Ursusie, w swoim garażu stale dbał o auto. " Jedynie co potraficie pisowcy to klamac i oszukiwac... :(:():(:( PS. Czy ty zdobedziesz sie na jakis ,najmniejszy nawet gest i uprzyjemnisz komus okres Swiat??? Komukolwiek... Tylu ludzi uradowaloby sie widzac serce i szczodrosc ... Nie musii byc samochod... Jakis drobiazg chocby... To Swieta Bozego Narodzenia przeciez... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 20.12.07, 11:08 "...Jakis drobiazg chocby..." ... właśnie czerwona wywłoko - cóż ty takiego dla Gorzowa zrobiłeś? Oprócz serwilistycznego stosunku do Prezia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dial.telus.net 20.12.07, 11:19 Hey, Jaki ja mam stosunek do Prezydenta??? Jakich ty slownikow uzywasz bedac na forum? Musze przyznac: Brzmi madrze... Imponujesz mi swoimi staraniami ... Jesli chodzi o Prezydenta to bardzo latwo jest mi byc jego fanem"... Wiesz dlaczego? Poniewaz Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent... A ty co o swoim pisowskim powiedziec mozesz??? Hmmm??? Z drugiej strony....Nie mow... Wystarczy na ten watek pisowskiego kretactwa... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 20.12.07, 11:10 A akuarat Tadeusza znam bo mieszkalam 26 lat na jednym podwórku. I faktycznie autko świątek, piątek robil. On chyba w tym garażu to w każdej wolniej chwili siedzial. U nas na podwórku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiat 126p Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 23:57 Ale jak pamiętam to w tym czasie trzeba było otrzymac od władzy ludowej TALON umożliwiający zakup samochodu. A taki wypasiony na częściach włoskich to ....był cud. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? 22.12.07, 00:11 "...to ....był cud...." ... ktory sprawił...pop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dial.telus.net 22.12.07, 03:15 Hey werty, Nie wiem czy chec ofiarowania podrecznika do nauki niemieckiego przez "renatamariusz" (patrz inny watek) byla zainspirowana przez piekny gest Pana Tadeusza Jedrzejczaka czy nie..., lecz faktem jest ze mamy juz druga osobe na forum ktora po prostu chce cos ofiarowac potrzebujacej osobie... Piekne...Brawo. Moze bedzie wiecej takich osob i przerodzi sie w forumowa akcje???... Wesolych Swiat... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Tłok! IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.07, 21:43 Do osob potrzebujacych - Tylko się nie pchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Tłok! IP: *.dial.telus.net 22.12.07, 22:36 Hey halina, Przestan wulgaryzowac... Pan Tadeusz pokazal nam wszystkim co Swieta znacza... Okres milosci i wspaniolomyslnosci.. Okres w ktorym bardziej sie liczy ile innym "dajemy" niz ile sami otrzymujemy... Niektorych Pan Tadeusz zawstydzil...to widac po reakcjach... To dobrze... Takie "lekcje" cxzynia z nas lepszych ludzi... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: węgrzyn Re: Tłok! IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.07, 23:50 Pan Tadeusz stara sie odkupic swoje dawne winy - kiedy popieral jako Sekretarz POP ówczesny bandycki reżim! Teraz "oddaje" zdezelowanego malucha i mysli ze mu w niebie odpuszczą? Taki litosciwy sie zrobil? Jak mu w oczy zagląda taka postać z kosą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Tłok! IP: *.dial.telus.net 23.12.07, 00:20 Hey wegrzyn, Mnie nie przekonasz takimi glupotami... Popatrz na to inczej: Moze nie wszyscy ludzie okreslani mianem "komuchow" zjadali czyjes dzieci na sniadanie... Moze to po prostu durna nienawistna propaganda, ktorej nikt nie wierzy??? Ja widze wiecej sku..--synstwa wsrod zaprzysiezonych "wrogow" komuny niz posrod tych ktorych atakuja... Jak to jest??? Wytlumacz mi, wscieky pisowski psie!@!!!! Popwinniscie byc lepsci, sprawiedliwsi i madrzejsi.... Jestescie gorsi i glupsi... :):) PS. Pan Jedrejczak to dobry czlowiek!!! PS. Wesolych Swiat pacanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: węgrzyn Re: Tłok! IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 01:21 Nie odwracaj kota ogonem komunistyczna wywloko! Z kata robisz ofiarę - zupełnie jak Erica Steinbach - razem dmuchacie w ta sama faszystowska trabke. Bydle z ciebie jest i tyle. Spier... z Polski bo ci sie dupa paliła a teraz pieprzysz farmazony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Maniacy bez nadziei... IP: *.dial.telus.net 23.12.07, 01:28 Hey wegrzyn, Katem obecnie jest PiS...i jego pieski takie jak ty... Kiedys komuna "wszystkich rowno" tepila a teraz wy, pisowscy maniacy, robicie to samo.... Pokaz mi jaka jest roznica pomiedzy wasza, pisowska nienawiscia, a ta reprezentowana przez fanatycznych komuchow??? Zadna! Jestescie takie samo scierwo... Ponial? :):):) PS. Kto to ta Erica Steinbach i dlaczego mam ja lubiec??? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.07, 21:48 Babcia dala mi w zeszłym roku futro. Po jakimś czasie zauwazyłam że w paru miejscach linieje. Powiedziałam babci a Ona na to że nosiła je przez całe zycie i dbała o nie! A ja miałam tylko parę miesięcy i juz sie zniszczyło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dial.telus.net 22.12.07, 22:20 Hey marta, Zrobilas bardzo glupia rzecz komentujac jakosc darowanego futra... Co chcialas pacanico osiagnac??? Chcialas by babcia zle sie czula?? By sie czula winna ze nie stac ja bylo na npowiutkie futerko dla zidiocialej wnuczki???? To ze rozumu nie masz , to oczywuiste...Nie wim czy wiesz...ale serca malpo jedna tez nie masz... Idz do babci i przepros...... :):):) PS. Mimo wszystko....Wesolych i rodzinnych (z babcia) Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Zezłomowanie malucha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 11:36 ...kosztuje!!! lepiej oddać i nie zapłacić! Jako CZŁONEK pop....miał zakaz wierzenia i obchodzenia świąt i peewnie przekazał tę tradycję synkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dial.telus.net 23.12.07, 11:42 Hey emsiziomal , Pan Tadeusz z okazji Swiat uczynil piekny gest... Co ty zrobiles? Poza opluwaniem tego czlowieka oczywiscie??? Zycze spokojnych Swiat PS. Pan Tadeusz to dobry czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:16 BENIO..NIE OPLUłEM PANA TADEUSZA..ANI JUNIORA ANI SENIORA. Jesteś przewrażliwiony chyba troszeczkę. Nerwowo reagujesz. Zastanawiam sie tylko nad intencjami człowieka, który rozdaje trzydziestoletnie "prawie samochody". To troszeczkę nie przystoi poważnemu człowiekowi. A co ja zrobiłem na święta...niech prawica nie wie co robi lewica..Ktoś tak powiedział kiedyś. Jeżeli więc robisz dobry uczynek nie trąb o tym w mediach..no chyba , że robisz to dla poklasku! Tobie też wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dial.telus.net 24.12.07, 08:52 Hey emsiziomal, Nie obchodzi mnie w jak kolorowe szmatki swoje bezcielne zachowanie ubierzesz i jak je wytlumaczysz... Oczywiscie ze nie jestes czlowieka takiego jak Pan Tadeusz urazic - jestes zbyt niska kreatura by mu do stop siegnac... Ciagle, nie wiem dlaczego, nawiazujesz do jego domniemanych przekonan politycznych... Tak jak by mialy one cokolwiek wspolnego z podarunkiem... Sluchaj pacanie... Majac do wyboru "komucha" jak pan Jedrzejczak i antykomucha jak ty....na ciebie kaloszami nadepne... Jesli "komuchy" sa tacy jak pan Jedrzejczak to zaczynaja mi sie oni podobac... Twoje plucie zaczybna przynosic odwrotny skutek...bezmyslny pisowcu!!! :):):) PS. Dziekuje panie Tadeuszu za uswietnienie tegorocznego Bozego Narodzenia... Potrzeba nam wiecej ludzi jak Pan... Bezinteresownych i wspanialomyslnych.... Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: Zezłomowanie malucha..... 24.12.07, 09:31 Dziś wigilia...nie skomentuję z litości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dial.telus.net 24.12.07, 10:30 Hey emsiziomal, Wylaczasz swoja nienawisc na okres Swiat? Kogo chcesz tym przekonac zes dobry czlowiek? Mina Swieta i wrocisz do swoich atakow i opluwania... Katolik zakichany... Wesolych Swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:49 kto jest bez winy..... Rzucasz człeku marny kamieniami. Wyluzuj..wigilia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.07, 13:01 Komunstyczny skur..el! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dial.telus.net 24.12.07, 18:42 Hey on, A ja cie lubie... :):):) PS. Wesolyh Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zezłomowanie malucha..... 23.12.07, 12:35 "Zezłomowanie malucha kosztuje!!!" ... BINGO!!! A Prezio odziedziczył zmysł do "kręcenia interesów" po tatusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwmn Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.07, 13:24 Benio .... a ty kresowskiego akcetu sie wyzbyl? ale jak pisze to ludzi niepoznajo, Benio tylko niech nie mowi.Ot patriota zza Buga nie , nie zza wielkiej wody sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zezłomowanie malucha..... IP: *.dial.telus.net 24.12.07, 09:01 Hey kwmn , Prawda... Zza Buga... Z "kresow".... Moja rodzina zostala do Gorzowa przesiedlona ze wschodnich terenow.. Jestem dumny z mojej rodziny i mojego pochodzenia... Nie moglbym marzyc o czyms lepszym!!! Jestm po rodzicach Zabugowiec... Podoba sie? Dobrze... Nie podoba" Rrzyzwyczaic sie radze!!! :):) Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 17:47 A z ciebie co za cham? I idiota na dodatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwmn Re: Kto chce dostać pod choinkę Fiata 126p? IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.07, 09:54 Udez w stol a nozyce sie odezwa. (Masz kompleksy z tego powodu??)Wyluzuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Potrzebujący???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 08:19 Miał "to piękne" auto dostać potrzebujący...dostał kolekcjoner.... Widzę, że każdy z klanu chce sobie postawić pomnik na swoją własną miarę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal benio.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 19:45 ...ale tak choć troszkę kaca moralnego masz , ze auto nie trafiło do potrzebującego ? Odpowiedz Link Zgłoś