pretty_ 07.01.02, 19:09 Ale pogoda... Nawet pies nie wystawia nosa za drzwi... Mikołaj już dawno polazł do siebie na biegun, sylwester minął, śnieg stopniał... I jeszcze niedługo mam urodziny... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobyla Re: Zimowa melancholia... 07.01.02, 19:30 Znowu mam doła, znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi. Skąd ten cytat? he,he Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Zimowa melancholia... 07.01.02, 19:40 Może jesteś nienormalny? Za krótko byłeś w wojsku? Albo w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Ho..., Ho... 07.01.02, 19:53 Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Nawet sex jest banalny i nie kręci mnie... to wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ho..., Ho... 07.01.02, 20:00 skad to znacie? wydawalo mi sie ze nie publikowalam wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Ho..., Ho... 07.01.02, 20:04 Skaldowie: tytul płyty „Śpiew podlaskich kurcząt” Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Ho..., Ho... 07.01.02, 20:13 Tego nie można powiedzieć. Nie mogłaś znać tej płyty Skaldów, ponieważ wydali ją dla polonii amerykańskiej w limitowanej wersji. Sfinansował ją biznesmen z Podlasia(pochodzący)nazywał się Kurowicki i był pnoć spokrewniny z naszym profesorem Kurowickim z Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ho..., Ho... 07.01.02, 20:18 kobyla napisał(a): > Tego nie można powiedzieć. Nie mogłaś znać tej płyty Skaldów, ponieważ wydali > ją dla polonii amerykańskiej w limitowanej wersji. Sfinansował ją biznesmen z > Podlasia(pochodzący)nazywał się Kurowicki i był pnoć spokrewniny z naszym > profesorem Kurowickim z Zielonej Góry ale nie wyklucza to sytuacji w ktorej oni znali slowa... znaczy sie - abarotna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Ho IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 22:39 Szaaatan Szaaaatan Szaaatan Oh Yeah! pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Ho 08.01.02, 23:14 Jestem dobry Mam perfekcyjnie wyczyszczone paznokietki Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Precz z melancholią! 07.01.02, 23:24 No, co za smutasy! Co jest z Wami?! Kobiety do garów, faceci na piwo - od razu świat się do Was uśmiechnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Ops! :) 07.01.02, 23:25 Miało być "kobiety na zakupy"... (Jeszcze mi życie miłe, he he). Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Dziewczyny !!! NA ZAKUPY !!! KLIN STAWIA !!! 08.01.02, 08:23 klin! napisał(a): > Miało być "kobiety na zakupy"... > (Jeszcze mi życie miłe, he he). Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ops! :) do kwadratu! 08.01.02, 19:19 klin! napisał(a): > Miało być "kobiety na zakupy"... > (Jeszcze mi życie miłe, he he). toz mnie na tortury slesz? co ja tobie zawinilam? tą biedną małą amortyzacją jedynie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Ooooooooooops!? 08.01.02, 22:46 No, w to nie uwierzę! Nie lubisz zakupów?! Kurcze, miało być optymistycznie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ooooooooooops!? 09.01.02, 07:37 no wlasnie... moze jednak sie doczekam?? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Ooooooooooops!? 09.01.02, 08:54 arwena napisał(a): > no wlasnie... moze jednak sie doczekam?? Mogę ja? "Kobiety w ramiona przystojnych mężczyzn!" Lepiej? Oooooooops! Mężczyźni w rękach mają piwo!!! Co robić? Jak się wywikłać? Odpowiedz Link Zgłoś