calama 10.06.08, 20:50 nie dość, że smali od dawna, deszczu nie ma ... to nie mam wody w domu. Jakaś awaria. Ale mam wolne z podlewaniem. ;) Rano trzeba wcześnie wstać i jechać gdzies w gości, coby wziąć prysznic. ;) Wolałabym nie mieć prądu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:06 "...jechać gdzies w gości, coby wziąć prysznic." ... wpadnij do... Warty! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:20 e_werty napisał: > ... wpadnij do... Warty! > nie znam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:50 > > ... wpadnij do... Warty! > nie znam ;) Boze, i Ty nie grzmisz? To w ramach edukacji, na modle niedzielnych koncertow, spiewamy: Z brudna Calama co dzis zrobimy, Z brudna Calama co dzis zrobimy, Z brudna Calama co dzis zrobimy, Zeby byla czysta? Przeciagniemy ja pod mostem, Przeciagniemy ja pod mostem, Przeciagniemy ja pod mostem, Mydlo damy w usta ;) Po dnie Kuną ciagac bedziemy, Po dnie Kuną ciagac bedziemy, Po dnie Kuną ciagac bedziemy, Niech bedzie czysciutka! Powiesimy na Dominancie, Powiesimy na Dominancie, Powiesimy na Dominancie, Niech patrzy na wode, A jak juz nam madra bedzie , A jak juz nam madra bedzie, A jak juz nam madra bedzie, KUREK ODKRECIMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:56 > > > ... wpadnij do... Warty! > > nie znam ;) > Boze, i Ty nie grzmisz? To w ramach edukacji coś chyba pisałam o odwiedzinach :P małe sprostowanie - teraz jestem czysta wieczorny prysznic juz brałam niestety nie u siebie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:42 > ... wpadnij do... Warty! Rozmawialem z kapitanem Kuny. I z tego co zrozumialem, to chyba jest niski poziom wody w Warcie. To moze byc za plytko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:44 zetkaf napisał: > Rozmawialem z kapitanem Kuny. I z tego co zrozumialem, to chyba jest > niski poziom wody w Warcie. To moze byc za plytko ;) dzięki! Ty jeszcze chciałbyś mnie podtopić?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Podwójna susza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:16 calama napisała: > Rano trzeba wcześnie wstać i jechać gdzies w gości, coby wziąć > prysznic. ;) Ja mam prysznic w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:20 Gość portalu: fju fju napisał(a): > Ja mam prysznic w pracy. to duże udogodnienie ja nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Podwójna susza IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 21:40 calama napisała: > ja nie mam :( ktoś wziął? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:43 Gość portalu: nicelus napisał(a): > > ktoś wziął? > zapewne. ktoś wziął prysznic! okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Podwójna susza 11.06.08, 08:48 calama napisała: > ktoś wziął prysznic! > okropne! dlaczego okropne? teraz ten ktos jest czysty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Podwójna susza IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 21:38 calama napisała: > nie dość, że smali od dawna, deszczu nie ma ... > to nie mam wody w domu. gdyby jeszcze piwa nie było w lodówce, to by była potrójna susza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:42 Gość portalu: nicelus napisał(a): > gdyby jeszcze piwa nie było w lodówce, to by była potrójna susza. > ;) > piwo jest, ale nie lubię czasami wypiję latem, na urlopie, jak mocno jest gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Podwójna susza 10.06.08, 22:39 "...jak mocno jest gorąco..." ... to picie piwa jest samobójstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Podwójna susza 10.06.08, 21:53 > gdyby jeszcze piwa nie było w lodówce, to by była potrójna susza. A dramat i ironia losu jest... jak piwo jest, ale w lodowce freon wyschnie (czy co tam sie obecnie uzywa) i nie chlodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 11.06.08, 07:27 wodę oddali już wieczorem :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 11.06.08, 07:30 znaczy susza już tylko pojedyńcza ;) spadłby deszcz i byłoby po suszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Podwójna susza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:49 oddali - trudno. nie zdążyłam. oto sposób na "następnym razem": wczoraj w TV pokazali studentki (na Ukrainie) które w ramach protestu przeciwko racjonowaniu ciepłej wody w akademikach (tylko przez 1-2 godziny i to wtedy, kiedy one się uczą!) wskoczyły tłumnie do fontanny w centrum miasta. bikini, gąbki, piana, mokre podkoszulki:)) tłum fotoreporterów:) która fontanna w Gorzowie by się nadawała? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Podwójna susza 11.06.08, 07:51 Gość portalu: as napisał(a): > która fontanna w Gorzowie by się nadawała? nowa na manhatanie tylko skąd ja wezmę tłum studentek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Podwójna susza 11.06.08, 10:05 "...która fontanna w Gorzowie by się nadawała?..." ... Bamberka na Rynku! Do wspólpracy w olewaniu studentek poprosić Strazaków z sikawkami... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Podwójna susza 11.06.08, 10:02 "... wodę oddali już wieczorem ..." ... przed spaniem wskazane! Odpowiedz Link Zgłoś