e_werty 10.07.08, 22:27 A podstawówka od siedmiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Enola Gay Fabryka polinteligentow bez szans na prace IP: 213.184.17.* 11.07.08, 09:19 Pokazcie mi szefa firmy w zachodniej Polsce,ktory przyjmie absolwenta tej zalosnej,nedznej szkolki... Odpowiedz Link Zgłoś
surma_bojowa Re: Fabryka polinteligentow bez szans na prace 11.07.08, 11:56 Wszystko fajnie, tylko dlaczego studenci i studentki mają takie śmieszne nakrycia głów? Wedle polskiej tradycji powinni nosić rogatywki (zwane czasem korporatkami), tak jak przed wojną i w niektórych okresach PRL, a nie jarmarczne bireciki w stylu amerykanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Fabryka polinteligentow bez szans na prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:10 bo taki szef sam ma przeważnie średnie lub zawodowe i potrzebuje robotnika do łopaty albo specjaliste z doświadczeniem. I tylko na doświadczenie patrzy nie na szkołe. 6 tysięcy studentów ma pwsz i uwierz mi że absowlenci gdzieś pracują. odsyłam Cie do rankingu pwsz www.newsweek.pl/rankingi/szkoly_wyzsze_2008/ Absolwenci UJ-ta też mają problemy ze znalezieniem pracy w Krakowie - pozaglądaj na fora internetowe i sie przekonaj. Odpowiedz Link Zgłoś