cokolwiekltd 07.10.08, 10:26 zachcialo sie MMUSICALI !!! Hanba... Nie róbmy z szamba perfumerii... hanba !!! TO ja pisalem, Jarzabek, trener... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trener Jarżąbka Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.08, 18:32 żeby coś zrozumieć trzeba mieć pewne umiejętności panie Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:05 > żeby coś zrozumieć trzeba mieć pewne umiejętności panie Jarząbek Trener, to co się obijasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie 07.10.08, 20:12 "... Warto pomarzyć o sławie" ... dlaczego "warto"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:08 Jak ktoś marzy, już z samego marzenia jest "gupek", a jak o sławie to podwójny "gupek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip i flap Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:17 zenua ,rzenua , zenuła, rzenuła.....witamy w Gorzowiątku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:25 A gdzie są w tym wątku ci, co tak się zachwycali dokonaniami "pana Jana"? No piszcie, piszcie, bo ja nie mogę, nie wolno mi, ponieważ nie pójdę. A przecież jak się nie idzie,to nie wolno. Wrednie zakładam, że szajs. (rozwodnik, znowu pindolę, co!) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzę i widzę! ;) Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.08, 18:50 Lepiej pomarzta se jak dojść do dużej forsy. Po co wam sława? Czy nie lepiej medieć te pare melonów na kącie, jak ja mam? he? Ja tam wole nie być sławny, bo im mniej ludzi mnie zna, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że któś do urzendu skarbowego na mnie doniesie, he? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie 08.10.08, 19:11 "...któś do urzendu skarbowego na mnie doniesie..." ... na twoim miejscu osiedliłbym się na... Walczaka - jakąś pojedynkę załatwił... i spokojnie siedział na kupie kasy. Z przewaga kupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldzik Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 08:52 rzeczywiscie wychodzi zasciankowosc "gorzowiatek" ale tych kilku co pisza tutaj te brednie w opiniach.Nie ma w okolicy jakiegos psychiatryka dla was? Spektakl świetny, tancerze dynamicznie wykonujacy swoje uklady, piekna gra swiatel, urocza /choc troche zbyt malo agresywna/ Carmen,swietna Anna Łaniewska i Marzena Wieczorek i zdecydowanie wybijajaca się Adrianna Góralska,która czaruje widza zarówno grą jak i głosem. Wszystkim serdecznie gratuluje.Brawo muzycy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:08 > świetny, piekna, urocza,swietna, wybijajaca się, czaruje Twój zachwyt jest jak słowa, którymi go wyrażasz. Niewiele ci trzeba. > rzeczywiscie wychodzi zasciankowosc "gorzowiatek" ale tych kilku co pisza tutaj > te brednie w opiniach.Nie ma w okolicy jakiegos psychiatryka dla was? Za zaściankowość zamykać w psychiatryku? strach ciebie spotkać na ulicy arnoldzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzę i widzę! :) Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.08, 18:20 Bo ARNOLDZIK tańczy na pierwszym rzędzie, czyli to jest taki frontman, tak oni chyb to nazywają. No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldzik Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:57 do pięt mi nie dorastasz ani aktorom,biorącym udział w spektaklu FAME i nawet niech Ci się nie marzy,że zniżę się w tej polemice do Twojego poziomu.Zbyt niski Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie 10.10.08, 17:22 Dupku - właśnie to zrobiłeś... uważaj na tyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:32 arnoludziku, polecam poziomnicę oraz skrobaczkę do pięt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.08, 17:42 oj Żanna cos mi sie zdaja ze sama chciałas zagrac w tym spektaklu ale Cie nie wybrano dlatego takie brednie piszez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.08, 17:44 az mi wasz żal bo spektakl jest cudowny a tutaj w naszym mieście widze jest bardzo mało wrazliwych ludzi i takich co potrafia docenic to co inni tworza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:37 a tutaj w naszym mieście > widze jest bardzo mało wrazliwych ludzi och, łzę uroniwszy obiecuję, że będziemy pracować nad wrażliwością naszą ( z naciskiem na kolorowe szmatki) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie 10.10.08, 21:40 "...w naszym mieście widze jest bardzo mało wrazliwych ludzi ..." ... wyjechali z powodu uczulenia na pyłki kostrzewy czerownej (odmiana Tadziu J.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Musical "Fame": Warto pomarzyć o sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:34 mam(m)a (nie)mia, błyskotliwie wyłuszczyłaś! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś